- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Tatlı uykularKızlar ben yatayım artık. Saat 3 olmuş , kızıma yarın icin kahvaltı sözü verdim. Bu güzel ve doyumsuz sohbet icin çok teşekkürler. İyi geceler !
Cok dertlendim ama ya ben bayadir ds yiyorum bunu geceleri yogurt ya hani saglikli diye kalorisiz diye.Bunun üstüne efkarını bastırsın diye ekmek ye
Nerde hizmet vercek acabaAcun kurdu yeni netfilx gibi
O zamanki uyduruklugun yanında ne kadar gelişmiş bı sihirli dizimiz olabilir acaba diye merak ediyorumYenisi güzel olmaz gibi sanki hoş ben eskisinin de fanı değilim
Ben sihirli annemi cok severdim bak ya ama ayni olmaz bence deSihirli annem'i de mi izlesek
Olmuş artık bir kere dertlenme bebişin nasibiymiş deyip kendimizi kandıralımCok dertlendim ama ya ben bayadir ds yiyorum bunu geceleri yogurt ya hani saglikli diye kalorisiz diye.
Chia tohumu ile ye yogurdu mismissss offCok dertlendim ama ya ben bayadir ds yiyorum bunu geceleri yogurt ya hani saglikli diye kalorisiz diye.
Ben o zamanki uyduruklugu seviyordum vallaO zamanki uyduruklugun yanında ne kadar gelişmiş bı sihirli dizimiz olabilir acaba diye merak ediyorum
Amerika kadar olabilecek miyiz acaba
İşte bilgisayar tablet telefon falandır heraldeNerde hizmet vercek acaba
Bir kere olaydi iyiydi de isteOlmuş artık bir kere dertlenme bebişin nasibiymiş deyip kendimizi kandıralım
Bende çok severdimBen o zamanki uyduruklugu seviyordum valla
Bence tırt olacakO zamanki uyduruklugun yanında ne kadar gelişmiş bı sihirli dizimiz olabilir acaba diye merak ediyorum
Amerika kadar olabilecek miyiz acaba
Hayallerim paramparçaBence tırt olacak
Hi ayri bir uygulama yani. Bende youtubun ucretli kisminda verir diye düşünmüştüm. Acuna bak ya platform kuruyor simdideİşte bilgisayar tablet telefon falandır heralde
Adamda para b.kHi ayri bir uygulama yani. Bende youtubun ucretli kisminda verir diye düşünmüştüm. Acuna bak ya platform kuruyor simdide
Gözyasim pitBence tırt olacak
Guzel gunlerdi. Her pazar yikanirdim tv karsisina gecer izlerdim annem onluklerimi utulerkenBende çok severdim
Acemi cadı
Bücür cadı nerde sihir orda ben
Büyüyünce de fallara sardm küçüklükten belliymisim
İyi gecelerKızlar ben de yatıyorum size iyi geceler. İnşallah sabah erkenden doğum günü diye arayan olmaz çok amin
Analar çeker yükü kimsenin bilesi yokGuzel gunlerdi. Her pazar yikanirdim tv karsisina gecer izlerdim annem onluklerimi utulerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?