- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Oooo düşünenlerin varsa ne güzel op de basının üzerine koy lütfenKızlar ben de yatıyorum size iyi geceler. İnşallah sabah erkenden doğum günü diye arayan olmaz çok amin
Ah ah cok ozluyorum o günleriAnalar çeker yükü kimsenin bilesi yok
Zaman çok hızlı geçiyor daha yediyken 30 a dayandıkAh ah cok ozluyorum o günleri
Tatlı uykular ben yaprak sariyorumBende gozlerimi dinlendireym artik canim görüşürüz tekrardan. Iyi geceler
Noluyor dedim.. Ben kim altın kim Şuanlık ya yana bile GelemeyimizAybush sabah uyanınca şaşırma, ceycey yoldan çıkardı bizi.
Kendi paraları gömdü altına, bizi fakir kalalım istiyor diye geyik topiğine kaçırdı.
Est.Yokuspokus bir geyik ustasıdır hepimizin ustasıdırrr
akşam büyük geyik döndüreceğiz burada bekleriz seni de.ekonomi topiğinde bir iki haftadır çok eğlendik ama mune korkusundan dün buraya konu açtık mecburen
heçç zirkon mirkon değil.bu arada hani kar yağmayacaktı basbayağı yağdı işteeeeZirkon zirkon
Yağdı evet 1cm, bir sürü kazaya sebep oldu ve eridi.@
heçç zirkon mirkon değil.bu arada hani kar yağmayacaktı basbayağı yağdı işteeee
Geldimmmm kızlar trenckot aldım 94 tlye indirimde kıpkırmızı hemde . 296 liraydı. En yakın arkadasım da aldı. Sımdı giymek ıcın baharı beklıyoruzsimeyra onsuz olmaz tam 32 tane montu var
Kısmetin açılmış ne güzel değerlendiriver birini yaAma asırı asırı dedıkodular var bende o yuzden pek giremedim.
Varan 1: şu hanı pek mesaj atmayan bir ara flort ettiğim bir bey vardı arayıp duruyor benı sureklı hal hatır soruyor.
Varan 2: tam yedi yıl once sacma sapan sebeple iletişimi kesip uzaklasan adam benı buldu. Bes yıldır arıyormus yersen, ustune de asıktım sana ben nolurr tulay dön trıbıne girdi ben de dusuyor mu böyle dıyıp dalga geçıyorum.
varan 3: kendimden tam yedi yas kucuk on yıldır tanıdığım bır arkadasım evlenmek ıstedıgını soyledı bana. Cok samımı değildik ama haftada bır arardı. Iyı evlen dedım meğer benle istiyormus.
varan5: ayrıldıgım eskı sevgılım mesaj atıp nasıl olduğumu sordu goruldu attım. Pandemıde merak etmıs benı sankı dun basladı pandemı.
varan 6: asıl önemlı olanı sona sakladım. Ikı sene önce bır arkadasım bırıyle tanıstırmıstı ama normal muhabbet. Bu bey de arada yazdı bıraktı sonra yazmayı çunku bır yazıp bır yazmıyordu bende tersledım en son yazdıgında. Sonra yazmadı bı daha. Benı bulmus yıne ınstadan. Bır turlu aklımdan cıkmıyorsun tarzı bısı yazdı. Gorusmek ıstıyormus olmaz dedım pandemı var. Test yaptırayım geleyım dedı. Cık dedım olmaz. Ama hoşlaştığım bi bey kendisi. Gercı hepsının sonu aynı
Netıcede pandemıde herkes yokluktan eskı defterlerı yokluyor. Egom yerıne geldı ya.
Günaydın canım. Sabaha kadar sohbet devam ederse onlar anca akşama kalkar . Ama ben burdayımUyuyormusunuz hala bakimuyanın artık yahu
Bende züloşu besliyorumGünaydın canım. Sabaha kadar sohbet devam ederse onlar anca akşama kalkar . Ama ben burdayım
Nasıllar prensesisimiz? İyilerdir insallahBende züloşu besliyorum
Uyuzluğu üzerindeydiNasıllar prensesisimiz? İyilerdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?