- 19 Mayıs 2020
- 48.070
- 216.332
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.241
Oklava yetmiş mi peki?ayy benım bır komsum vardı tabı suan baska yerde. kız nişanlıyken merakından oklavayı kesmış. istedıgı boyuta getırmiş sonra. almiş™ vajınaya koymuş tovbe estağfurullah..
hasta bence o ne ya bu nasıl bır haz duygusuduray manyakmış
bacım okadarımı sormadım zaten bidaha da o ortama girmedimOklava yetmiş mi peki?
oklavayı kesmekte emek ısterhasta bence o ne ya bu nasıl bır haz duygusudur
Kesip kesip parçaları birleştirdiyse belki.bacım okadarımı sormadım zaten bidaha da o ortama girmedim
Tövbe tövbe , zaten ne gelirse başına meraktan gelirayy benım bır komsum vardı tabı suan baska yerde. kız nişanlıyken merakından oklavayı kesmış. istedıgı boyuta getırmiş sonra. almiş™ vajınaya koymuş tovbe estağfurullah..
............. onun için boslukları sız doldurunoklavayı kesmekte emek ıstero da bı mesele
haraharagüre oklava kesıyor
ne için
okadar sey denemişkı salatalık sopa oklava ben de saf gıbı dınlerdım ama sakın halde.Kesip kesip parçaları birleştirdiyse belki.
Bunları denediğine göre evli. Kocası ne iş yapıyor?okadar sey denemişkı salatalık sopa oklava ben de saf gıbı dınlerdım ama sakın halde.
bu gıdısle cok seyı merak edecek.Tövbe tövbe , zaten ne gelirse başına meraktan gelir
esı esımın arkadaşi gorevlere gıderdıBunları denediğine göre evli. Kocası ne iş yapıyor?
Bir an önce evlenseymiş bari , başına bişey gelecek maazallahbu gıdısle cok seyı merak edecek.
Vücut çorabı giymeni.bıde bana akıl verirdi. kadın dedıgın yaramaz olmalı o ne derdı cok sıkıcısın derdı banaacep ne yapmamı bekliyordu
evlendı. evlendı. yoksa daha neler gırecektı orayaBir an önce evlenseymiş bari , başına bişey gelecek maazallah
ben odunum.. hıc anlamam oyle seylerVücut çorabı giymeni.
Ev yapımı dildosunu da anlatmasın bir zahmet.bu benım fıkrım. kımse komsusuna kalkıp cinsellik hayattını anlatmaz demı. yoksa benmı cok tuafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?