geyik bizim işimiz

Masallah . Benim 4 olucak martta. Tuvalete gitmesinde sorun yok . Ama sürekli bizim götürmemiz gerekiyor . Yoksa söylemiyor hiç . Akşamları sabaha kadar kuru mesela .

Masallah . Benim 4 olucak martta. Tuvalete gitmesinde sorun yok . Ama sürekli bizim götürmemiz gerekiyor . Yoksa söylemiyor hiç . Akşamları sabaha kadar kuru mesela .
senın ilgını cekmek ıstıyor cumku cocuklara akıl sır erdırmıyor

dogru yerlestırılırse hıc hıssetmezsınız dıyorlar
hıc kullanmadım denemedım ama urunu bılıyorum cok yumusak cok elastık cok esnek slıkon gıbı bırsey yerlestırırken bukup yerlestırıyorsunuz kendılıgınden yerlesıyor
hymen oyle kolay gıden bırsey degıl zaten tamamen esnek doku, yerlestırılende yumusak esnek
bakırelere de en ufak boyunu verıyorlar :)

bılmedıgım için soruyorum. ne işe yarıyor

Evet doğru , 3 farklı boyu var .

Aslında öyle korkutucu bişey değil . Hatta pedden çok daha rahat ve ucuz . Ama ben tampon bile kullanamıyorum . İçimde bişeylerin olduğunu bilmek rahatsız ediyor beni
Benim de doğumda vajinama gelen baktı giden baktı eli ile hastanede. İrite oldum.

hymen tamamen esnek bır doku gergın bırsey olsa yuruyemezdık comelemezdık oyle dusunun

tamamen esnek bolgeye esnek yumusak ve ufak bırsey yerlestırınce hymen zarar gormez

ılk tecrubemızı dusunursek oyle kolay gıdıveren bırsey degıldı hatta ugruna amelıyat oldum :)

Adeti daha dışarı çıkmadan topluyor . Sonra onu çıkartıyorsun , yıkayıp tekrar yerleştiriyorsun
ayy bian kotu oldum içimde bıseyın olması pedler en mantıklısı ben ilk zamanlarda spiralden bıle korkuyordum. bunu hıc yapamam.

Spor yaparken yırtılan var, o nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…