- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.201
Masallah . Benim 4 olucak martta. Tuvalete gitmesinde sorun yok . Ama sürekli bizim götürmemiz gerekiyor . Yoksa söylemiyor hiç . Akşamları sabaha kadar kuru mesela .kac yasında can bız 23 aylık basladık kendi bezini istemedı. ben 10dakıkada 1goturuyorum. tuvalete basta beraber cömeldık 2gun sonra kendı aliştı SubhanAllah suan sadrce baslarda 2defa kacırmiştı inşallah boyle devam eder
esnek konuma esnek durumların zararı olmuyor :)Adet kabı vajina içerisine yerleştirilmiyor mu? Nasıl zarar vermeyecekmiş?
Anlamadım.esnek konuma esnek durumların zararı olmuyor :)
senın ilgını cekmek ıstıyor cumku cocuklara akıl sır erdırmıyorMasallah . Benim 4 olucak martta. Tuvalete gitmesinde sorun yok . Ama sürekli bizim götürmemiz gerekiyor . Yoksa söylemiyor hiç . Akşamları sabaha kadar kuru mesela .
Sanırım evetAnaaaa. Rahim ağzına kadar dayanıyor mu o?
korkutucu ya..Anaaaa. Rahim ağzına kadar dayanıyor mu o?
Eee ama peniste esnek onu düşünecek olursakesnek konuma esnek durumların zararı olmuyor :)
İçim gıcıklandı. Kullanmayı düşünüyordum vazgeçtim.Sanırım evet
dogru yerlestırılırse hıc hıssetmezsınız dıyorlarEki Görüntüle 2753220
böyle bişey. Ben bile kullanmakta kararsızlık yaşıyorum , ama doktor ısrarla zarar vermiyor diyor . Ayrıca bir çok genç kızlarında tampon kullandığını duymuştum. Tabi bakiremi değilmi okadarını bilmiyorum .
Aslında öyle korkutucu bişey değil . Hatta pedden çok daha rahat ve ucuz . Ama ben tampon bile kullanamıyorum . İçimde bişeylerin olduğunu bilmek rahatsız ediyor beniİçim gıcıklandı. Kullanmayı düşünüyordum vazgeçtim.
bılmedıgım için soruyorum. ne işe yarıyordogru yerlestırılırse hıc hıssetmezsınız dıyorlar
hıc kullanmadım denemedım ama urunu bılıyorum cok yumusak cok elastık cok esnek slıkon gıbı bırsey yerlestırırken bukup yerlestırıyorsunuz kendılıgınden yerlesıyor
hymen oyle kolay gıden bırsey degıl zaten tamamen esnek doku, yerlestırılende yumusak esnek
bakırelere de en ufak boyunu verıyorlar :)
Evet doğru , 3 farklı boyu var .dogru yerlestırılırse hıc hıssetmezsınız dıyorlar
hıc kullanmadım denemedım ama urunu bılıyorum cok yumusak cok elastık cok esnek slıkon gıbı bırsey yerlestırırken bukup yerlestırıyorsunuz kendılıgınden yerlesıyor
hymen oyle kolay gıden bırsey degıl zaten tamamen esnek doku, yerlestırılende yumusak esnek
bakırelere de en ufak boyunu verıyorlar :)
Adeti daha dışarı çıkmadan topluyor . Sonra onu çıkartıyorsun , yıkayıp tekrar yerleştiriyorsunbılmedıgım için soruyorum. ne işe yarıyor
Benim de doğumda vajinama gelen baktı giden baktı eli ile hastanede. İrite oldum.Aslında öyle korkutucu bişey değil . Hatta pedden çok daha rahat ve ucuz . Ama ben tampon bile kullanamıyorum . İçimde bişeylerin olduğunu bilmek rahatsız ediyor beni
hymen tamamen esnek bır doku gergın bırsey olsa yuruyemezdık comelemezdık oyle dusununAnlamadım.
Ay sorma bendede hala onun travması varBenim de doğumda vajinama gelen baktı giden baktı eli ile hastanede. İrite oldum.
ayy bian kotu oldum içimde bıseyın olması pedler en mantıklısı ben ilk zamanlarda spiralden bıle korkuyordum. bunu hıc yapamam.Adeti daha dışarı çıkmadan topluyor . Sonra onu çıkartıyorsun , yıkayıp tekrar yerleştiriyorsun
Alışınca rahat oluyor diyorlar . Belki ilerde bi gün denerimayy bian kotu oldum içimde bıseyın olması pedler en mantıklısı ben ilk zamanlarda spiralden bıle korkuyordum. bunu hıc yapamam.
Spor yaparken yırtılan var, o nasıl oluyor?hymen tamamen esnek bır doku gergın bırsey olsa yuruyemezdık comelemezdık oyle dusunun
tamamen esnek bolgeye esnek yumusak ve ufak bırsey yerlestırınce hymen zarar gormez
ılk tecrubemızı dusunursek oyle kolay gıdıveren bırsey degıldı hatta ugruna amelıyat oldum :)
sana kolay gelsin benden uzak dursunAlışınca rahat oluyor diyorlar . Belki ilerde bi gün denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?