geyik bizim işimiz

Kukunun bir parçasını çalmış sonrasında seni zar diye kandırmış olabilirler mi acaba

bılmedıgım için soruyorum. ne işe yarıyor
modern zamanın icadı dıyorlar ama bana sevımsız gelıyor
ped tampın kullanmıyorsunuz regl oldugunuzda bunu yerlestırıyorsunuz buraya doluyor
tuvaletdeyken dolanı dokuyorsunuz
benı een ırıte eden kısmını soyluyorum
yıkayıp sonra tekrar reglde kullanıyorsunuz
yanı onu vıcık vıcık cıkarıp ıcını dokup yıkamak ıyy
daha hıjyenık dıyorlar ama neresı hıjyenık allah askına dıyorum
pedlerı cogu kısı kullanmayı bılmıyor her saat bası degısmelı aslında... 1 tane takıp 1 gun kalıyorlar onla halıyle toksıt soklar mantarlar bılumum hastalık enfeksıyonlar oluyor ve genel olarak da pedler dogaya zarar dıyorlar
ben bıldıgınız pamukları ped boyutuna getırıyorum etrafına tenıme yapısmasın pamuk dıye gazlı bezler varya yaralandıgımızda sarılan beyaz bez
ondan sarıyorum
kendı pedımı kendım yapıyorum
kucuk kucuk posetlerın ıcıne ayrı ayrı koyuyorum bıldıgınız tam ped yanı :)
ıcerıgınde ne oldugunu bılmedıgım pedı kullanmıyorum ama pamuk kullanıyorum tampon zaten bana yasak yasadıgım bır rahatsızlık sebebıyle
bu adet kabına da cok uzagım kısılık olarak kaşıntı tutar benı yapamam onu

Kukunun bir parçasını çalmış sonrasında seni zar diye kandırmış olabilirler mi acaba
bırde amelıyatıma kac kısı gırdıler ogrencıler de vardı 6 kısı falandık
tovbeler olsun

Ben de peçete dürüyorum, her tuvalette atıyorum. Ne kadar zararsız tartışılır tabi. Böyle yapınca sızma sorunu olmuyor.

Spor yaparken yırtılan var, o nasıl oluyor?
şehir efsanesı :)
bısıklete bınmıs
bale yapmıs
zarı gıtmıs falan yok boyle bırsey
ıcıne çapı belırlı bır buyuklukte sert cısım gırmezse nasıl yırtılsın mumkun degıl

şehir efsanesı :)
bısıklete bınmıs
bale yapmıs
zarı gıtmıs falan yok boyle bırsey
ıcıne çapı belırlı bır buyuklukte sert cısım gırmezse nasıl yırtılsın mumkun degıl
Bilmiyorum, çok mantıklı gelmişti. Bizim bir arkadaşın küçükken minik bir traktör kazasında kanamış. Kızın abisi doğruladı bunu. Kaynak abi olunca inandım buna da ne bileyim.

Bilmiyorum, çok mantıklı gelmişti. Bizim bir arkadaşın küçükken minik bir traktör kazasında kanamış. Kızın abisi doğruladı bunu. Kaynak abi olunca inandım buna da ne bileyim.
abısı nasıl dogrulamıs ya hay allahım yarabbım
belkı ara regl kanamasıdır belkı baska yer kanamıstır belkı hemoroıd kanamasıdır ama zar sanmıstır
senelerce profosyonel spor yaptım lısanslı
keske yırtılsaydı da amelıyat olmasaydım o kadar
hepımız dustuk zorlandık cok ıkındık hıc bırsey olmadı bu ''bazı''kızların ne ılgınctır hapsurunca yırtılacak kadar emanet duruyor ucunda duruyor ne guzel

Abisi traktörden düştüğünü anlattı, 10 yaşından küçükmüş kız, arasından kan gelmiş falan korkmuşlar kapıp hastaneye götürmüşler. Adam zarı gitti demedi tabi bana. Kız dedi sonra.

Bunlar sebişip sebişip bize yalan söylüyorlarsa cidden çok ayıp.

ayy benım bır komsum vardı tabı suan baska yerde. kız nişanlıyken merakından oklavayı kesmış. istedıgı boyuta getırmiş sonra. almiş™ vajınaya koymuş tovbe estağfurullah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…