geyik bizim işimiz

kızlar ben tvı izlemıyorum bıtek sadakatsiz ve kırmızı oda ıcın acıyorum. oglumda artık izlemiyor. resımlı kıtaplardan fırsatı olmuyor ben de cogunlukla kıtap okuyorum

kızlar ben tvı izlemıyorum bıtek sadakatsiz ve kırmızı oda ıcın acıyorum. oglumda artık izlemiyor. resımlı kıtaplardan fırsatı olmuyor ben de cogunlukla kıtap okuyorum
En iyisini yapıyorsun bence . Çocuklar içinde tv ne kadar az o kadar iyi

Evet hemde ne büyüme . Boyuma gelmiş nerdeyse . Ayrıca neydeyse herşeyime ortak. Ne görse anne bunu kullanabilirmiyim diyip elimden alıyor
Ne gibi? Kiyafet, ayakkabı, makyaj malzemesi, parfum?
Benim de dun aklima geldi annemin bir parfümü var ondan çok ben kullanırdım en sonunda yillandi diye atmistik simdi aynisini almak isterken baktim parfum fiyatlari uçmuş!

Bence en güzeli
Ben de tek basina yasadigim icin tv hep açık, ses olsun diye ama cocuk olsa ben de acmak istemezdim cocuklara iyi örnek olmak da gerekiyor sen kitap okurken senden görüp onlar da okur

Benim de dun aklima geldi annemin bir parfümü var ondan çok ben kullanırdım en sonunda yillandi diye atmistik simdi aynisini almak isterken baktim parfum fiyatlari uçmuş!
Hepsi... sütyenlerim hariç herseyimi kullanıyor. Onuda kullanırdı ama henüz okdar gelişmediler allahtan . Parfümlü kremlerim var mesela daha doğru düzgün kullanmadan bitiyor . Bi bakıyorum çizmelerim yok , akşam eve çizmelerimi gitmiş geliyor . Giyme kıyafetlerimi dediğimde eee senin herseyin güzel banada Ozaman bunlardan al diyip susturuyo beni

Hangi parfümdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…