- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.301
Zarın benim bile aklımda kalmış dlgöglg zar yok diyenler utanır mı...sanmambırde amelıyatıma kac kısı gırdılerogrencıler de vardı 6 kısı falandık
tovbeler olsun
Koyun gibi erkenden uyudular sanırımKızlar nerdesınız
Burdayimuyanın yaa sızle herkonuyu konusalım ayıp oluyor ama
Umarım bir an önce gelirler
Benim kızda yasına başına bakmadan onu izliyorduBurdayimmasterchef finali izliyordum bitti az once
Kac yasinda :) gelecegin mutfak şefi olacak demek kiBenim kızda yasına başına bakmadan onu izliyordu
11 yaşında . Daha çok yemede birinci olur bence . Biraz bogazımıza düşkünüz deKac yasinda :) gelecegin mutfak şefi olacak demek ki
Maşallah büyükmüş ben daha küçük sanmıştım11 yaşında . Daha çok yemede birinci olur bence . Biraz bogazımıza düşkünüz de
İnşallah yaUmarım bir an önce gelirler
Evet hemde ne büyüme . Boyuma gelmiş nerdeyse . Ayrıca neydeyse herşeyime ortak. Ne görse anne bunu kullanabilirmiyim diyip elimden alıyorMaşallah büyükmüş ben daha küçük sanmıştım
En iyisini yapıyorsun bence . Çocuklar içinde tv ne kadar az o kadar iyikızlar ben tvı izlemıyorum bıtek sadakatsiz ve kırmızı oda ıcın acıyorum. oglumda artık izlemiyor. resımlı kıtaplardan fırsatı olmuyorben de cogunlukla kıtap okuyorum
zarar zaten teklonojı bagımlısı olunuyorEn iyisini yapıyorsun bence . Çocuklar içinde tv ne kadar az o kadar iyi
Ne gibi? Kiyafet, ayakkabı, makyaj malzemesi, parfum?Evet hemde ne büyüme . Boyuma gelmiş nerdeyse . Ayrıca neydeyse herşeyime ortak. Ne görse anne bunu kullanabilirmiyim diyip elimden alıyor
Bence en güzelikızlar ben tvı izlemıyorum bıtek sadakatsiz ve kırmızı oda ıcın acıyorum. oglumda artık izlemiyor. resımlı kıtaplardan fırsatı olmuyorben de cogunlukla kıtap okuyorum
Hepsi... sütyenlerim hariç herseyimi kullanıyor. Onuda kullanırdı ama henüz okdar gelişmediler allahtanNe gibi? Kiyafet, ayakkabı, makyaj malzemesi, parfum?
Benim de dun aklima geldi annemin bir parfümü var ondan çok ben kullanırdım en sonunda yillandi diye atmistik simdi aynisini almak isterken baktim parfum fiyatlari uçmuş!
Hangi parfümdü?Ne gibi? Kiyafet, ayakkabı, makyaj malzemesi, parfum?
Benim de dun aklima geldi annemin bir parfümü var ondan çok ben kullanırdım en sonunda yillandi diye atmistik simdi aynisini almak isterken baktim parfum fiyatlari uçmuş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?