geyik bizim işimiz

Ahah, ben de 13 yaşındaydım.
Katibem sen de uzundun sankı hatırlıyorum simdi 160 boy kadınlarda duran 56 kilo, 170 lerdeki bi kadı için 70 gıbı duruyor tabi bır de yagın nerede bırıktıgı cok onemli. Benim memikler öldü allah rahmet eylesın kıloyu popodan ve tutmacıklardan alıyorum cok bastı bacak oluyorum

Uzun muyum? Ahah. 1.53 üm.

Diyabet yok, insülin direnci var mı bilmiyorum. Abur cuburu kestim, aylardır eksideyim. 85 kiloydum.
E süpermiş zaten vermişsin o zman tam gaz devam. İkinciden sonra ben 65 de kaldım ama hamilelik oncesı kılom 52 53tü ve 65 bana ınanılmaz fazla gelıyordu sonra verdım ıte kak

E süpermiş zaten vermişsin o zman tam gaz devam. İkinciden sonra ben 65 de kaldım ama hamilelik oncesı kılom 52 53tü ve 65 bana ınanılmaz fazla gelıyordu sonra verdım ıte kak
Ben hep kiloluydum. 52 yi ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile.

ben kılo vermişim 52. burcugum suan . oglum benı cok yoruyor
Ben yillarca kortizon kullandım vermeye çalıştıkça, yemedikce daha da aldim diyetisyenlerden de bıktım 90i da gördüm veremiyorum
Boy 155

60tim doktor kilo vereceksin dedi en son gittiğim diyetisyen de ideal kilon 60 demesin mi? Gel de çıldırma!
Aralikli.oruc yariyor evet ama bir hafta max. Ondan sonra hem ac hissediyorum hem gucsuz hem de kilo aliyorum
Bana aclik yaramiyor sık sık yemem gerekiyor hele bu is yerinde su icmeye, wc gitmeye vaktim olmuyor
Ara ogun yapmam gerekiyor aslında
Simdi yine bir diyetisyenle calisiyoruz günde iki ogun hersey yasak! Neyse ki bu cuma bitiyor yasaklar
Yok yok ben bikmisim diyetten kilo verme cabasindan aman boyle iyiyim

saglık ıcın zayıflamak olması gereken bir şey uzme kendını ama herseyde mahrum etme ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…