- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.321
Cacharel anais anaisHangi parfümdü?
Oooo seninki erkenden genc kiz olmuşHepsi... sütyenlerim hariç herseyimi kullanıyor. Onuda kullanırdı ama henüz okdar gelişmediler allahtan. Parfümlü kremlerim var mesela daha doğru düzgün kullanmadan bitiyor . Bi bakıyorum çizmelerim yok , akşam eve çizmelerimi gitmiş geliyor . Giyme kıyafetlerimi dediğimde eee senin herseyin güzel banada Ozaman bunlardan al diyip susturuyo beni
Cacharel anais anais
Hatta birkac sene önce bir deodorantta ayni kokuyu aldim fragranticadan baktim notalari ayni
8×4 charme kırmızı renkteki. Hos ciceksi bir koku
Sorma ya . Ergenlik psikolojisi yedi bitirdi beni . Sürekli tartışır olduk. Bi dik kafalılıklar, tripler deli ediyor beniOooo seninki erkenden genc kiz olmuş
Evet bu hatta kapak tasarimi degismis onceden düz duruyordu kapağı ayni siseyle bir büründü, internette o da var fotoğraf olarakEki Görüntüle 2753419
Bu parfüm mü ?
100 ml olana baktım yaklaşık 40 Euro. Çokta pahalı sayılmaz aslındaEvet bu hatta kapak tasarimi degismis onceden düz duruyordu kapağı ayni siseyle bir büründü, internette o da var fotoğraf olarak
Ben de kardesimde yasadim bunuSorma ya . Ergenlik psikolojisi yedi bitirdi beni . Sürekli tartışır olduk. Bi dik kafalılıklar, tripler deli ediyor beni
Cok pahali değil ama baya artmis fiyatları yurtdisindaki fiyatlarla burasi ayni hemen hemen onceden yurtdisindan almak daha mantıklıydi100 ml olana baktım yaklaşık 40 Euro. Çokta pahalı sayılmaz aslında
Konuşuyorum , gerçi konuşmaktan ziyade hırlıyorumBen de kardesimde yasadim bunu
Onu karsima alip konusuyordum ablacim ne istiyorsun diye
Benim de yaş 23-24 falandi şimdi cocugum olsa onu da alir konusurdum sanirim :) bazen anne yerine arkadaş olmayi denesen? Inatlasma bu ergenligin vazgeçilmez huyudur :)
Döviz bazından satıldığı için sürekli pahalı oluyordur. Burda çok değişmezCok pahali değil ama baya artmis fiyatları yurtdisindaki fiyatlarla burasi ayni hemen hemen onceden yurtdisindan almak daha mantıklıydi
Benim.de otoriter yönüm vardir ama genelde sabırlı bir yapim var tam bir anne ruhuna sahibim :) arkadasim bile bana güvenir kiziyla ilgili, cocuklar beni sever. Yillar icinde insanlari dinleye dinleye psikologa döndüm :) çocuklara otorite ya da odul ceza yaramiyor özellikle belli yastan sonra. Sen kizarsan o da inada bindirirKonuşuyorum , gerçi konuşmaktan ziyade hırlıyorumsakin konuşan biri değilim . Biraz otoriter tarafım var . Bu bu yapılacak tamam bitti diyorum sonra yapılmazsa sinirlenip ceza veriyorum. Öyle karşıma alıp sabırlı bi şekilde saatlerce konuşabilme kabiliyetim yok maalesef . O kısmı arkadaşına bırakıyorum, kendisi bu konuda bir numaradır
Çok iyi bir annesin , gerçekten en iyi olanı yapıyorsun. Aslında bazen düşündüğümde neden çocuk doğurduğumu sorguluyorum. Anneliği hakkıyla yürüyecek biri değilim aslında. Ben daha çok işe git gel , dışarı çık arkadaşlarla buluş ,dilediğince gez toz vs böyle yaşayan biriydim ve hala çocukların hayatımı tamamen değiştirdiğini düşünüyorum...Benim.de otoriter yönüm vardir ama genelde sabırlı bir yapim var tam bir anne ruhuna sahibim :) arkadasim bile bana güvenir kiziyla ilgili, cocuklar beni sever. Yillar icinde insanlari dinleye dinleye psikologa döndüm :) çocuklara otorite ya da odul ceza yaramiyor özellikle belli yastan sonra. Sen kizarsan o da inada bindirir
Henuz anne olamamis bir anne ruhluyum diyelim :) en cok istedigim.seylerden biri anne olmak ama onun için gercekten sevgiyi paylasabildigim bir baba adayi olmasi gerekiyor önce. Oylesine de denk gelemedik henüzÇok iyi bir annesin , gerçekten en iyi olanı yapıyorsun. Aslında bazen düşündüğümde neden çocuk doğurduğumu sorguluyorum. Anneliği hakkıyla yürüyecek biri değilim aslında. Ben daha çok işe git gel , dışarı çık arkadaşlarla buluş ,dilediğince gez toz vs böyle yaşayan biriydim ve hala çocukların hayatımı tamamen değiştirdiğini düşünüyorum...
örnek olmamız lazımBence en güzeli
Ben de tek basina yasadigim icin tv hep açık, ses olsun diye ama cocuk olsa ben de acmak istemezdim cocuklara iyi örnek olmak da gerekiyor sen kitap okurken senden görüp onlar da okur
Hala griler etiketlemende bile belli oluyor gri görünüyorlar bence aktiflesince ilk soluğu burada alirlar diye düşünüyorum
hemen bitsin buHala griler etiketlemende bile belli oluyor gri görünüyorlar bence aktiflesince ilk soluğu burada alirlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?