geyik bizim işimiz

Oooo seninki erkenden genc kiz olmuş

Sorma ya . Ergenlik psikolojisi yedi bitirdi beni . Sürekli tartışır olduk. Bi dik kafalılıklar, tripler deli ediyor beni
Ben de kardesimde yasadim bunu
Onu karsima alip konusuyordum ablacim ne istiyorsun diye
Benim de yaş 23-24 falandi şimdi cocugum olsa onu da alir konusurdum sanirim :) bazen anne yerine arkadaş olmayi denesen? Inatlasma bu ergenligin vazgeçilmez huyudur :)

Konuşuyorum , gerçi konuşmaktan ziyade hırlıyorum sakin konuşan biri değilim . Biraz otoriter tarafım var . Bu bu yapılacak tamam bitti diyorum sonra yapılmazsa sinirlenip ceza veriyorum. Öyle karşıma alıp sabırlı bi şekilde saatlerce konuşabilme kabiliyetim yok maalesef . O kısmı arkadaşına bırakıyorum, kendisi bu konuda bir numaradır

Benim.de otoriter yönüm vardir ama genelde sabırlı bir yapim var tam bir anne ruhuna sahibim :) arkadasim bile bana güvenir kiziyla ilgili, cocuklar beni sever. Yillar icinde insanlari dinleye dinleye psikologa döndüm :) çocuklara otorite ya da odul ceza yaramiyor özellikle belli yastan sonra. Sen kizarsan o da inada bindirir

Çok iyi bir annesin , gerçekten en iyi olanı yapıyorsun. Aslında bazen düşündüğümde neden çocuk doğurduğumu sorguluyorum. Anneliği hakkıyla yürüyecek biri değilim aslında. Ben daha çok işe git gel , dışarı çık arkadaşlarla buluş ,dilediğince gez toz vs böyle yaşayan biriydim ve hala çocukların hayatımı tamamen değiştirdiğini düşünüyorum...

Henuz anne olamamis bir anne ruhluyum diyelim :) en cok istedigim.seylerden biri anne olmak ama onun için gercekten sevgiyi paylasabildigim bir baba adayi olmasi gerekiyor önce. Oylesine de denk gelemedik henüz
Bazi insanlar is hayatında daha iyidir bazisi annelikte bazisi esnaflikta vs. Herkesin yetenekleri farklı işte.

Bence en güzeli
Ben de tek basina yasadigim icin tv hep açık, ses olsun diye ama cocuk olsa ben de acmak istemezdim cocuklara iyi örnek olmak da gerekiyor sen kitap okurken senden görüp onlar da okur
örnek olmamız lazım

aaaa kimse yol ve saat 22.55.nerdesınız kızlar

Selam kızlar nabersiniz? Konuyu yeşertelim ceyceyin emanetine iyi bakalım. Ben platese başlıyorum yine 56 olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…