- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.286
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.681
Anlatmadı.Laylon yazmış , canım sıkkın diye
Hos geldın canımSelam herkese . Yeni uyandım , kahvemi içip size bir selam vermek istedim. Anlaşılan birilerinin canı fena sıkkın
Hoşbuldum canım. Çocukları aldım, yemek yedirdim birazdan kendi evime geçip hazırlık yapıp işe gideceğimHos geldın canım
bal. bugun pasayla buraz yuruyus yaptık eve yakın yerlerde yemek yedık.. yaptıgım el işlerı vardı onları teslım ettım. bugun. evı temızledım utu yaptım. pasanın suan uyku saatini beklıyorum. tuvalet egıtımı de ıyıyıye gidiyor. sukurHoşbuldum canım. Çocukları aldım, yemek yedirdim birazdan kendi evime geçip hazırlık yapıp işe gideceğim. Sen neler yaptın bugün ?
Ohhh ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsiniz o zamanbal. bugun pasayla buraz yuruyus yaptık eve yakın yerlerde yemek yedık.. yaptıgım el işlerı vardı onları teslım ettım. bugun. evı temızledım utu yaptım. pasanın suan uyku saatini beklıyorum. tuvalet egıtımı de ıyıyıye gidiyor. sukur
evett bıraz yorucuydu ama guzel gectıOhhh ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsiniz o zaman
Selam canimyaptıgım el işlerım
komsumun eskı oturdugum yerde onlar ucretını yolladılar tabı bunlardan 20 tane farklı farklı bende el işlerını yolladım. tesekur ederim canım evde en azından ugras oluyor bır yandada gelır oluyor banaSelam canim
Hepsi cok guzel ellerine saglik diger mesaji alıntı yapıyordum bunu gorunce vazgectim :) nereye teslim ediyorsun biriyle mi anlastin satmak icin
Bende kullanmayı beceremedim . Saçma sapan geliyor . İsteyen mesaj atsın yada arasın .evet hergece stresimi alan whatsapp grubları hergun gukduren ben ve gulmekte altını ıslatan whatsapp arkadasları bugun hepsıne vedalastım ve WhatsAppı sılıyorum. helva kavurdum evde cevızlı yada fındıklı yapmadım hersey ates pahası gerek yok okadar zengın görünmeye
Bence ya bosver zaten zaman kaybıBende kullanmayı beceremedim . Saçma sapan geliyor . İsteyen mesaj atsın yada arasın .
burdayız ayolHu huu nerdesiniz ayol?
Kimsecıkler kalmamiş nerde bu millet nerde bu devlet?? Ee napıyosun polo nasıl gıdıyor?burdayız ayol
Yani sevdıgı seyler onemli güzel bir tren seti alabilirsin meselaoglum 2yası dolacak ne hediye alsam acaba pasama
herkes sıra kadem basmiş kımse yok şükür can ıyıyım yorgunlugumu uzanarak atıyorumKimsecıkler kalmamiş nerde bu millet nerde bu devlet?? Ee napıyosun polo nasıl gıdıyor?
Evet masa sandalye takımı da olur tabii etkinliklerini yapar ama daha kucuk degıl mıaklımda olanlar yazı tahtası. bebek masa sandalye takımı. hangisi mantıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?