geyik bizim işimiz

Hoşbuldum canım. Çocukları aldım, yemek yedirdim birazdan kendi evime geçip hazırlık yapıp işe gideceğim . Sen neler yaptın bugün ?
bal. bugun pasayla buraz yuruyus yaptık eve yakın yerlerde yemek yedık.. yaptıgım el işlerı vardı onları teslım ettım. bugun. evı temızledım utu yaptım. pasanın suan uyku saatini beklıyorum. tuvalet egıtımı de ıyıyıye gidiyor. sukur

Ohhh ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsiniz o zaman

Selam canim
Hepsi cok guzel ellerine saglik diger mesaji alıntı yapıyordum bunu gorunce vazgectim :) nereye teslim ediyorsun biriyle mi anlastin satmak icin
komsumun eskı oturdugum yerde onlar ucretını yolladılar tabı bunlardan 20 tane farklı farklı bende el işlerını yolladım. tesekur ederim canım evde en azından ugras oluyor bır yandada gelır oluyor bana

evet hergece stresimi alan whatsapp grubları hergun gukduren ben ve gulmekte altını ıslatan whatsapp arkadasları bugun hepsıne vedalastım ve WhatsAppı sılıyorum. helva kavurdum evde cevızlı yada fındıklı yapmadım hersey ates pahası gerek yok okadar zengın görünmeye

Bende kullanmayı beceremedim . Saçma sapan geliyor . İsteyen mesaj atsın yada arasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…