- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.701
hıc oynamıyor fenklı kıtaplar. konusan dans eden seylerı sevıyotYani sevdıgı seyler onemli güzel bir tren seti alabilirsin mesela
seker haklısın benım pasa hıc yasını gosrermıyor SubhanAllah . ama ne alacagımıda bulamadımEvet masa sandalye takımı da olur tabii etkinliklerini yapar ama daha kucuk degıl mı
İşte tren hareketlı ve sesli ondan demıstım. Ogluma almıstım cok sevmıstı cok uzun zamn oynadı.hıc oynamıyor fenklı kıtaplar. konusan dans eden seylerı sevıyot
Maşallah o zman etkınlık masası alabılırsın cok da güzel olurseker haklısın benım pasa hıc yasını gosrermıyor SubhanAllah . ama ne alacagımıda bulamadım
bende alayım bırkac tanede kıtap alayım. zaten bızbızeyız pandemı oldugu ıcın kımse olmayacakİşte tren hareketlı ve sesli ondan demıstım. Ogluma almıstım cok sevmıstı cok uzun zamn oynadı.
babaya cekmiş anadan hıc bişey almamışMaşallah o zman etkınlık masası alabılırsın cok da güzel olur
9ay karnında tası babanın kopyası olsun adaletmı buMaşallah o zman etkınlık masası alabılırsın cok da güzel olur
Kitaplar var sesli olarak anlatıyor hıkayeyi onu da sever bence. Kızımın var suan ezberlemıs o soykerken kızım okuyormus gıbı yapıp soyuluyorbende alayım bırkac tanede kıtap alayım. zaten bızbızeyız pandemı oldugu ıcın kımse olmayacak
özellıkle satılan yerler varmı can..Kitaplar var sesli olarak anlatıyor hıkayeyi onu da sever bence. Kızımın var suan ezberlemıs o soykerken kızım okuyormus gıbı yapıp soyuluyor
Babadan armagan sana işte ne güzel kucuk adamın9ay karnında tası babanın kopyası olsun adaletmı bu
gurban olsun anası ona.. herkes dıyor sen cok k cadı kaynana olacaksınBabadan armagan sana işte ne güzel kucuk adamın
Ben kırtasiyeden aldım ama gıdmem dıyorsan intetnette yaz sesli kitap cıkar hemenözellıkle satılan yerler varmı can..
Rabbim hayırlı evlat olsun inşaallah hayırlı ömürleeı olur ayakları tasa degmwsın kotuluklerden korusun rabbımKızım 4 oglum 7 bucuk. İki taneler
Olmazsın ya ne ılacak bır oglun varsa bşr de kzın olurgurban olsun anası ona.. herkes dıyor sen cok k cadı kaynana olacaksın
carsamba gunu cıkmak zorundayım ödemeler var olmazsa pasaya alayımBen kırtasiyeden aldım ama gıdmem dıyorsan intetnette yaz sesli kitap cıkar hemen
Aminn hepimizin evlatlarını inşallahRabbim hayırlı evlat olsun inşaallah hayırlı ömürleeı olur ayakları tasa degmwsın kotuluklerden korusun rabbım
Rabbım herseyın hayırlısımı versin..Olmazsın ya ne ılacak bır oglun varsa bşr de kzın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?