- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.641
he var ama sana yokkek mi var
yaw o benım 3 gun mapus yatyım benYes hemde muzlu pankek. Hem hafif hem çok lezzetli . İstermisin ?
Zaten kandırdım onu , yokki hepsini yedimyaw o benım 3 gun mapus yatyım ben
Yemek yemek benden sorulur 2tane cebıne koyaydın ha yolda acıkırım benZaten kandırdım onu , yokki hepsini yedim
Tüylerim diken diken olduburanın bır kuralı var kımse benım malıms goz koyamaz konu yemekse polo orda yerını alır bılmem anlata bıldımmı
yeni mapustan cıktım gerseyı ögretyıler bana ha ayık olun.Tüylerim diken diken oldu
Ben yaptım siz yapmayın diyosun yaniyeni mapustan cıktım gerseyı ögretyıler bana ha ayık olun.
hıc bulasmayın 3gun boyunca ezı temızledım. cebıme zarar bu temızlık 1yıl yeterBen yaptım siz yapmayın diyosun yani
Bizde ne güzel dinleniyordur diyorduk oysakihıc bulasmayın 3gun boyunca ezı temızledım. cebıme zarar bu temızlık 1yıl yeter
tabı ne dinlenme ne dinleme . cebıme zarar anca.Bizde ne güzel dinleniyordur diyorduk oysaki
Bende hadi bdv lara akalım diyecektimkonularda uzak duruyorum ve yazmıyorum artık
Vaayy isterim.Yes hemde muzlu pankek. Hem hafif hem çok lezzetli . İstermisin ?
Clinique fena degil ama icerik acisindan cok da masum degilHassas ciltler icin çok iyi bir marka o . Benim cildimde çok hassas , dermalogica nın ürünlerini kullanıyorum. Geçenlerde phyto nature lifting serumunu aldım , arkadasım önermişti bakalım iyimi kullanacağım bende .
Estee lauder da pahalı yaaEstee Lauder night repair aldım ama sanırım bır daha almam cok pahalı. Daha uygun ama etkili bşr seyler arıyorum.
Kiz ne gezmesi haftasonu sokaga cikma yasağı vardi ya :)))tonık monıgın bırakında bana olayları anlatın ben yokken ne yedınız ne ıctınız gezdınızmı. tozdunuzmu asıl soru bensızlık nasıl dı
Ne uygunu en pahalı markalardan ordinary :) tabii Avrupada olmak vardi simdi her sey uygun ve dogal icerikli urun bulmak da kolayThe ordinary var çok uygun fiyatları ve kullananlar gayet memnun .
Oy kuzum 3 gün oldu mu yaaa
Kiz hosgeldin anlat bakem neler yaptın mapustaykene :)Ah kuzlar mapushade cok dusundum artık akıllandım. Ben altan bır fon muzıgı calın hele ayh ayh soguk bır kış gecesıydı sast 00.00 sularında ceza yedım ve 3gun uzaklastırıldım burdan zor gectı uygulamayı bıle sıldım. gun içinde yemekten kesıldım. 1 ekmek yıyen ben artık yıyemez olmuştum. ayh ayh
Aynen ben de bi tane alirim.zaten bugün de 30 yas ustu hanimlar/ evlenemedim topukleri aktiftiAma bi aşkito olsaydı fena olmazdı
Ben de azicik polemiklere girdim bugun aman ban yemiyim diye geldim katiple yazistim burda valla bazi insanlarda anlama kitligi var bacimkonularda uzak duruyorum ve yazmıyorum artık
Günaydın erkencisinBitti ki
Evet.Eşini mi internette buldun ?
Hosbulduk bacım mapushanede nasık gunler gectı bılemezsın altan bır fon mızıgı ahey ahey sogukr bır kış gecesıydı gozlerımı mapusta actım. ahay aah ahhClinique fena degil ama icerik acisindan cok da masum degil
Dermokozmetik oldugu icin tercih etmistim gerci herhangi bir irritasyona sebep olmadi
Bi de siparis verince bir suru tester gönderiyorlar ya seyahatlerde cok isimi gördu zamaninda :)
Estee lauder da pahalı yaa
Bu sene de fiyatlar uçtu ben de hep bir gün iyi markalara gececegim diyordum parfum icin de aynisi gecerli
Ama bi tane de olsa alacagim butce ayirip
Kiz ne gezmesi haftasonu sokaga cikma yasağı vardi ya :)))
Gerci bana farketmiyor evdeyim aylardir
Ne uygunu en pahalı markalardan ordinary :) tabii Avrupada olmak vardi simdi her sey uygun ve dogal icerikli urun bulmak da kolay
Oy kuzum 3 gün oldu mu yaaa
Kiz hosgeldin anlat bakem neler yaptın mapustaykene :)
Aynen ben de bi tane alirim.zaten bugün de 30 yas ustu hanimlar/ evlenemedim topukleri aktifti
Ben de azicik polemiklere girdim bugun aman ban yemiyim diye geldim katiple yazistim burda valla bazi insanlarda anlama kitligi var bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?