geyik bizim işimiz

buranın bır kuralı var kımse benım malıms goz koyamaz konu yemekse polo orda yerını alır bılmem anlata bıldımmı

Clinique fena degil ama icerik acisindan cok da masum degil
Dermokozmetik oldugu icin tercih etmistim gerci herhangi bir irritasyona sebep olmadi
Bi de siparis verince bir suru tester gönderiyorlar ya seyahatlerde cok isimi gördu zamaninda :)
Estee Lauder night repair aldım ama sanırım bır daha almam cok pahalı. Daha uygun ama etkili bşr seyler arıyorum.
Estee lauder da pahalı yaa
Bu sene de fiyatlar uçtu ben de hep bir gün iyi markalara gececegim diyordum parfum icin de aynisi gecerli
Ama bi tane de olsa alacagim butce ayirip
tonık monıgın bırakında bana olayları anlatın ben yokken ne yedınız ne ıctınız gezdınızmı. tozdunuzmu asıl soru bensızlık nasıl dı
Kiz ne gezmesi haftasonu sokaga cikma yasağı vardi ya :)))
Gerci bana farketmiyor evdeyim aylardir
The ordinary var çok uygun fiyatları ve kullananlar gayet memnun .
Ne uygunu en pahalı markalardan ordinary :) tabii Avrupada olmak vardi simdi her sey uygun ve dogal icerikli urun bulmak da kolay
Hadi bea sen hıc kahve fılan ikram etmiyorsun bacım 3gun mapus yattım geldım.
Oy kuzum 3 gün oldu mu yaaa
Kiz hosgeldin anlat bakem neler yaptın mapustaykene :)
Ama bi aşkito olsaydı fena olmazdı
Aynen ben de bi tane alirim.zaten bugün de 30 yas ustu hanimlar/ evlenemedim topukleri aktifti
konularda uzak duruyorum ve yazmıyorum artık
Ben de azicik polemiklere girdim bugun aman ban yemiyim diye geldim katiple yazistim burda valla bazi insanlarda anlama kitligi var bacim

Hosbulduk bacım mapushanede nasık gunler gectı bılemezsın altan bır fon mızıgı ahey ahey sogukr bır kış gecesıydı gozlerımı mapusta actım. ahay aah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…