- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.741
Oğluna hürmet ederimok şükür oglum uykuyu seviyor. ama ben uyuyamıyorum
adres yolla bızım kücuk aga gelsin bana bıle anne eee dıyor. Iyıkı babaya cekmiş bu bana xekseydı işim zor olurduOğluna hürmet ederim
Su cocuklara bı insanlık dersi versin
Uyumak istiyoruz
Yat kadın yat artık yeter yaadres yolla bızım kücuk aga gelsin bana bıle anne eee dıyor. Iyıkı babaya cekmiş bu bana xekseydı işim zor olurdu
dogru bacım dogru. uyuyamıyorum yaYat kadın yat artık yeter yadediğini iddia edebilirim ama kanitlayamam
Baybay damla var yetişkinler için .kullansana :)dogru bacım dogru. uyuyamıyorum ya
Yakın zamanlı, çılgınlar gibi her yere yazarsan öyle banlanırsın diye biliyorum.Şimdi ben baybay damla var dedim diye koştur koştur gelip beni banlamazlar inşallah .
alayım ya uyku yok bendeBaybay damla var yetişkinler için .kullansana :)
Demi... benim minik sıpada sabahın köründe kalkar . Allahtan iki gün boyunca babalarında kalacaklar , bende vurur kafayı yatarımBen anlamıyorum çocukların derdi ne
Herkes gibi yat uyu işte karnın tok sirtin pek
Korkudan çocuk yapamıyorum abi
Bende tam tersi uyanamıyorumok şükür oglum uykuyu seviyor. ama ben uyuyamıyorum
Aaa birileri beni yerden yere vurdu bak şimdiYakın zamanlı, çılgınlar gibi her yere yazarsan öyle banlanırsın diye biliyorum.
Bak daha çocuk sahibi olmadan çocuğuma da kocama da sinir oldum .Demi... benim minik sıpada sabahın köründe kalkar . Allahtan iki gün boyunca babalarında kalacaklar , bende vurur kafayı yatarım
uyanma uyku gıbısı yok bıde ben uyusamBende tam tersi uyanamıyorum
Ben sayfada pek değişik konu göremiyorum sabahtan akşama hep aynı ppstlar var sankibazı konular benı hep cekıyor kendine bugunde boyle oldu ama yazmadım direndim
yoh annem dogru kullanıyorsun benım gozume eskılerı takılır ama banlanmamak için yazmıyorum artıkBen sayfada pek değişik konu göremiyorum sabahtan akşama hep aynı ppstlar var sanki
Ben mi kullanmayı bilmiyorum acaba siteyi
Sen ne yaptın görüşmeyeli .yoh annem dogru kullanıyorsun benım gozume eskılerı takılır ama banlanmamak için yazmıyorum artık
ben aynı hayat devam zaten sız banlanınca cokkısı yazmadı yazanlarda bellı zaten can vazen 2kısı 3 yada 4 oluyoruz.Sen ne yaptın görüşmeyeli .
Kimler banlanmis böylekimse yok
Yada saatten ötürü mu
Vay be biz bize sahip cikmazsak bize kim sahip çıkacakben aynı hayat devam zaten sız banlanınca cokkısı yazmadı yazanlarda bellı zaten can vazen 2kısı 3 yada 4 oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?