geyik bizim işimiz

Hani kuduruk değil de tam tersi olsaydın gibi bişey söyledin ya yukarıda

Dogurduktan sonra tam tersi olurum zaten .seksten soğumuş bir kadın .
Ya canım tatli ondan dedim aslinda

9ay karnında tası babanın kopyası olsun adaletmı bu
Kocani ne kadar sevdiysen kopyasini dogurmussun demek ki :)
İzleme o sacma sapan prıgramlarını polo inan ki insanın ayarlarını bozuyorlar hayattan sogutuyorlar. Gündüz kuşagı prog. hiç izlemiyorum. Nadiren tlcye bakarım.
Ben trt 1 izliyorum fazlasi zarar programını
Ben anlamıyorum çocukların derdi ne
Herkes gibi yat uyu işte karnın tok sirtin pek

Korkudan çocuk yapamıyorum abi
Bence cocugun olacak ruyasini da görüyormuşsun belki malum olmuştur
Şimdi ben baybay damla var dedim diye koştur koştur gelip beni banlamazlar inşallah .
Ahahahaha okudugumda baya kahkaha attim ilahi
Ha bak bekar deyip plakayi verince çıkardım onu
Ahahahahahahaha bir kahkaha da buna :)
En son Ceycey onu halasının oğluna ayarliyordu yaptınız mı nişanı
Ciks ceycey gelsin de ayarlasin yazcaktim ki gelmiş ama ben umudumu kestim yaa
Bulur valla erkekler
Kaşla göz arasında ruhumuz duymaz
Aynen öyle
Aman bekarken sanki farklı mıydım
Sabah altilara kadar oturuyodum

Benim düzenimi cocuk bozacak.
O yüzden girişimlerde bulunamiyorum zaten.

Ben normalde calisiyorum da simdi evden calisinca bozuldu düzenim ben bi de cok uykucu degilim çalışirken yorulduğum icin dinlenmek iyi geliyordu simdi evde olunca gece video falan izliyorum :)

Baktın ki gelmiş ama o konulara hiç girmiyor
yaklaşık 2 haftadır kimseyle görüşmüyorum telefonlara bakmıyorum önemli değilse açmıyorum.kendi kabuğuma çekildim uyuyorum film izliyorum kitap okuyorum netten alışveriş yapıyorum ucuz buldukça.kuzenden de hiçç haberim yok o yüzden yaşıyordur herhal

ben de sizi özledim takipteydim ama okudum yazdıklarınızı
Ooo takipteydik.yani :)
affıyet bal olsun lop lop et olsun. gurban oldugum sen koyıver hele ne ozlemişim bu sohbetı
Ay yok zayıflatsin uğraşıyoruz şurada
saka bir yana her birinizi burda tanıdım. herkesın farklı hayat hikayesi var ama hepinizi cok cok sevdım sızsız aksamlar geçmiyor Rabbım hıc bırınıze dert keder vermesin inşallah canlarım
Ben de iyi ki tanimisim bak dun epey konusmussunuz hepinizin coluk cocuk muhabbeti sayesinde okurken daha da tanidim sizi
Lily ardından 86 deyince hatırladım üzülme lily86
Hehe unutmus olabilirsin tabii gerci 10.senem kkda :) ilk kez dogum yilim ise yaramış plaka niyetine
Bende bekar kız diyince hatırlıyorum
Haha onca evlinin arasinda tek kaldim
Oyy seni ozlemez miyim ask olsun paso yazilarini okudum hatta senin de cocugun olmadigini okurken farkettim ruyan hayirlara ciksin diye gecirdim icimden
Valla onca engeli asipta döllenmişse o çocuğa hürmet eder ellerinden öperim
Allahtan hayırlısı... istiyorsan insallah olsun

Valla konusmalari okumadan bodoslama girmek istemedim neler neler konusmussunuz dedikodunu yaptik demistiniz okudum iyi güldüm cok yasayin hepiniz

Öyle ama ağzımı açsam cımbızla çekip alıp banliyorlar beni.

Dov onlari
Oyyy ben sana kiyamam gel sarılalım
Valla neye ban yenecegi de belli degil ki ben hic yemedim ama ufak capli polemikler yaşadığım oldu uyelerle
Ask olsun burayi okudun madem şu 10 günde bir soraydin napiyor yalniz mi sevgilisi var mi falan
Bı dakika biz banliyken sen nasıl girdin izledin bana da öğret
Uyeliksiz disaridan okunuyor ya kk

Kişinin plakası doğum yılıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…