- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.061
Çocuk dogurduktan sonra da tam tersi olurum ben zatenKusur degilki affedilecek bişey yok. Allah’ta kadınları o yüzden yaratmamısmı... allahtan öylesin , ya tam tersi olsaydı
Yok ayol ne seks kölesi , zevk kölesi ama köle olan biz değil karşı tarafAllah kadınlari seks kölesi olsun diye mi yaratmış
Nasıl yani ?Çocuk dogurduktan sonra da tam tersi olurum ben zatenzaten parçalanmış dagilmisim
Hani kuduruk değil de tam tersi olsaydın gibi bişey söyledin ya yukarıdaNasıl yani ?
Hiç belli olmaz , dahada azabilirsin. Allah kocana güç kuvvet versinHani kuduruk değil de tam tersi olsaydın gibi bişey söyledin ya yukarıda
Dogurduktan sonra tam tersi olurum zaten .seksten soğumuş bir kadın .
Ya canım tatli ondan dedim aslinda
Hiç belli olmaz , dahada azabilirsin. Allah kocana güç kuvvet versin
BeniH Heytttt be
Hosgeldin bacim gecmis sayfalari okurken yesil oldugunu gördüm simdi sen de yazmissin
Ozledik.yaa
hoşbuldum kuzum ben de sizi özledimmH Heytttt be
Hosgeldin bacim gecmis sayfalari okurken yesil oldugunu gördüm simdi sen de yazmissin
Ozledik.yaa
Kocani ne kadar sevdiysen kopyasini dogurmussun demek ki :)9ay karnında tası babanın kopyası olsun adaletmı bu
Ben trt 1 izliyorum fazlasi zarar programınıİzleme o sacma sapan prıgramlarını polo inan ki insanın ayarlarını bozuyorlar hayattan sogutuyorlar. Gündüz kuşagı prog. hiç izlemiyorum. Nadiren tlcye bakarım.
Bence cocugun olacak ruyasini da görüyormuşsun belki malum olmuşturBen anlamıyorum çocukların derdi ne
Herkes gibi yat uyu işte karnın tok sirtin pek
Korkudan çocuk yapamıyorum abi
Ahahahaha okudugumda baya kahkaha attim ilahiŞimdi ben baybay damla var dedim diye koştur koştur gelip beni banlamazlar inşallah .
Ahahahahahahaha bir kahkaha da buna :)Ha bak bekar deyip plakayi verince çıkardım onu
Ciks ceycey gelsin de ayarlasin yazcaktim ki gelmiş ama ben umudumu kestim yaaEn son Ceycey onu halasının oğluna ayarliyordu yaptınız mı nişanı
Aynen öyleBulur valla erkekler
Kaşla göz arasında ruhumuz duymaz
Aman bekarken sanki farklı mıydım
Sabah altilara kadar oturuyodum
Benim düzenimi cocuk bozacak.
O yüzden girişimlerde bulunamiyorum zaten.
seni herkes seviyor. burda hep sordular banlıyken hem seni hem de beniii
Baktın ki gelmiş ama o konulara hiç girmiyor*Ciks ceycey gelsin de ayarlasin yazcaktim ki gelmiş ama ben umudumu kestim yaa
Valla onca engeli asipta döllenmişse o çocuğa hürmet eder ellerinden öperimBence cocugun olacak ruyasini da görüyormuşsun belki malum olmuştur
Öyle ama ağzımı açsam cımbızla çekip alıp banliyorlar beni.Ahahahaha okudugumda baya kahkaha attim ilahi
yaklaşık 2 haftadır kimseyle görüşmüyorum telefonlara bakmıyorum önemli değilse açmıyorum.kendi kabuğuma çekildim uyuyorum film izliyorum kitap okuyorum netten alışveriş yapıyorum ucuz buldukça.kuzenden de hiçç haberim yok o yüzden yaşıyordur herhalBaktın ki gelmiş ama o konulara hiç girmiyor
seni herkes seviyor. burda hep sordular banlıyken hem seni hem de beniii
üyelik girişi yapmadan da giriliyor okunabiliyor konularBı dakika biz banliyken sen nasıl girdin izledin bana da öğret
Ooo takipteydik.yani :)ben de sizi özledim takipteydim ama okudum yazdıklarınızı
Ay yok zayıflatsin uğraşıyoruz şuradaaffıyet bal olsun lop lop et olsun. gurban oldugum sen koyıver hele ne ozlemişim bu sohbetı
Ben de iyi ki tanimisim bak dun epey konusmussunuz hepinizin coluk cocuk muhabbeti sayesinde okurken daha da tanidim sizisaka bir yana her birinizi burda tanıdım. herkesın farklı hayat hikayesi var ama hepinizi cok cok sevdım sızsız aksamlar geçmiyor Rabbım hıc bırınıze dert keder vermesin inşallah canlarım
Hehe unutmus olabilirsin tabii gerci 10.senem kkda :) ilk kez dogum yilim ise yaramış plaka niyetineLily ardından 86 deyince hatırladım üzülmelily86
Haha onca evlinin arasinda tek kaldimBende bekar kız diyince hatırlıyorum
Oyy seni ozlemez miyim ask olsun paso yazilarini okudum hatta senin de cocugun olmadigini okurken farkettim ruyan hayirlara ciksin diye gecirdim icimden
Allahtan hayırlısı... istiyorsan insallah olsunValla onca engeli asipta döllenmişse o çocuğa hürmet eder ellerinden öperim
Oyyy ben sana kiyamam gel sarılalımÖyle ama ağzımı açsam cımbızla çekip alıp banliyorlar beni.
Dov onlari
Ask olsun burayi okudun madem şu 10 günde bir soraydin napiyor yalniz mi sevgilisi var mi falanyaklaşık 2 haftadır kimseyle görüşmüyorum telefonlara bakmıyorum önemli değilse açmıyorum.kendi kabuğuma çekildim uyuyorum film izliyorum kitap okuyorum netten alışveriş yapıyorum ucuz buldukça.kuzenden de hiçç haberim yok o yüzden yaşıyordur herhal
Uyeliksiz disaridan okunuyor ya kkBı dakika biz banliyken sen nasıl girdin izledin bana da öğret
Kişinin plakası doğum yılıdırOoo takipteydik.yani :)
Ay yok zayıflatsin uğraşıyoruz şurada
Ben de iyi ki tanimisim bak dun epey konusmussunuz hepinizin coluk cocuk muhabbeti sayesinde okurken daha da tanidim sizi
Hehe unutmus olabilirsin tabii gerci 10.senem kkda :) ilk kez dogum yilim ise yaramış plaka niyetine
Haha onca evlinin arasinda tek kaldim
Oyy seni ozlemez miyim ask olsun paso yazilarini okudum hatta senin de cocugun olmadigini okurken farkettim ruyan hayirlara ciksin diye gecirdim icimden
Allahtan hayırlısı... istiyorsan insallah olsun
Valla konusmalari okumadan bodoslama girmek istemedim neler neler konusmussunuz dedikodunu yaptik demistiniz okudum iyi güldüm cok yasayin hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?