- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.021
yaw hanım aga da azmı versınler Allahına gurbanOn gün mü niye sana on gün .bana altı gün vermişlerdi kuzuu
Amanın kimler gelmiş , gözlermiz yollarda kaldı . Allah daha göstermesin geçmiş olsun kızzzdostlar mapustan çıktım sonunda
Selam tatlim
ben de sizi özledim takipteydim ama okudum yazdıklarınızıAmanın kimler gelmiş , gözlermiz yollarda kaldı . Allah daha göstermesin geçmiş olsun kızzz
affıyet bal olsun lop lop et olsun. gurban oldugum sen koyıver hele ne ozlemişim bu sohbetıSelam tatlim
Ben sut içiyorum gece ara öğünu olarak :)
Size de cay koyalim kalabaligiz anca yeter
züğürt polo ağasın artıkne verecen yat kat ev koy arsa.. biliyon fakırem ben agaö
bılıyorum dum bır yerden izlediğiniben de sizi özledim takipteydim ama okudum yazdıklarınızı
sınıf atladım şükür artık bense zenginem. hazüğürt polo ağasın artık
Bana söyle geçmiş olsun demedin be yaziklar olsunnAmanın kimler gelmiş , gözlermiz yollarda kaldı . Allah daha göstermesin geçmiş olsun kızzz
altı üstü 6 gün ban almışsın benim tastamam 10 gündüBana söyle geçmiş olsun demedin be yaziklar olsunn
Kız dur , konu sahibi o zavallım daha doğru düzgün bile ısınamamıştı topigineBana söyle geçmiş olsun demedin be yaziklar olsunn
gelir gelmez gene uçayım yaniii cıkssss
Espirik yaptımgelir gelmez gene uçayım yaniii cıkssss
Amin canım. Sende çok değerlisinsaka bir yana her birinizi burda tanıdım. herkesın farklı hayat hikayesi var ama hepinizi cok cok sevdım sızsız aksamlar geçmiyor Rabbım hıc bırınıze dert keder vermesin inşallah canlarım
Peki..... Dış mihrak işteKız dur , konu sahibi o zavallım daha doğru düzgün bile ısınamamıştı topigine
büyük battım borsada bugün bir hisseden 3000 civarı kazandım diğerinden 6000 battım 2021 de uğursuz geldi aynı 2020 gibiPeki..... Dış mihrak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?