- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.081
Dogru balla bana dogum tarihinizi saatinizi yazin size analiz bile yaparimKişinin plakası doğum yılıdır
Oh kop kop sarkisiAcılara yürüyorum korkmuyorummm
O nasıl oluyor ?Kişinin plakası doğum yılıdır
Bende bol biberli wok yaptım . Yerken güzeldi de sonrası pek güzel olmadıAcılara yürüyorum korkmuyorummm
Wok ne ?Bende bol biberli wok yaptım . Yerken güzeldi de sonrası pek güzel olmadı
Wok tava, agzi genis alta dogru daralan kavurma tavasiWok ne ?
Bende dün acı yedim diye diyareydim
Bknz: sulu bok cırcır ishal
Bende bol biberli wok yaptım . Yerken güzeldi de sonrası pek güzel olmadı
Ramen yada nuddlar varYaaa bende yapcam içinde böyle makarna varsaaa.
Var ikisi de evdeeRamen yada nuddlar var
İcine bol sarımsak , zencefil ve susam yağı birazda soyasos koy . Asıl tadını veren bunlarVar ikisi de evdee
Yapayımarkadaşlar gelecek haftaya. Onlara yaparım
Corona var evet ama o üç aydır hamile diye evden biyere çıkmıyor Corona tasiyacagini sanmıyorum
Bende onlar gelene kadar 15 gün evde kalmış olcam zaten
Hoşgeldin H Heytttt be sen yokken ocagını tüttürmeye calıştık guzuumyaklaşık 2 haftadır kimseyle görüşmüyorum telefonlara bakmıyorum önemli değilse açmıyorum.kendi kabuğuma çekildim uyuyorum film izliyorum kitap okuyorum netten alışveriş yapıyorum ucuz buldukça.kuzenden de hiçç haberim yok o yüzden yaşıyordur herhal
sağolun varolun yeni ağa polo oldu artık.+18 konulara da o karışıyor ben işi bıraktımHoşgeldin H Heytttt be sen yokken ocagını tüttürmeye calıştık guzuum
Polo muhtar olsunsağolun varolun yeni ağa polo oldu artık.+18 konulara da o karışıyor ben işi bıraktım
ağa oldu buraya ama züğürt polo ağaPolo muhtar olsun
olsun bacım zayıflatsındaOoo takipteydik.yani :)
Ay yok zayıflatsin uğraşıyoruz şurada
Ben de iyi ki tanimisim bak dun epey konusmussunuz hepinizin coluk cocuk muhabbeti sayesinde okurken daha da tanidim sizi
Hehe unutmus olabilirsin tabii gerci 10.senem kkda :) ilk kez dogum yilim ise yaramış plaka niyetine
Haha onca evlinin arasinda tek kaldim
Oyy seni ozlemez miyim ask olsun paso yazilarini okudum hatta senin de cocugun olmadigini okurken farkettim ruyan hayirlara ciksin diye gecirdim icimden
Allahtan hayırlısı... istiyorsan insallah olsun
Valla konusmalari okumadan bodoslama girmek istemedim neler neler konusmussunuz dedikodunu yaptik demistiniz okudum iyi güldüm cok yasayin hepiniz
ah ah gercekten muhtar olmam lazımPolo muhtar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?