- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.121
Hep sizinle yaşamıyor demi kardeşi.Eşim kardeşi var çay demle yemek yap öyle geçiyor zaman
100.000 dolar olacak mışBitcoins revacta olacak diyoollaaaben anlamam gerci ama herkesin ilgi alani farkli tabii ki
İyiki 2019 da evlenmisimaltın artmadan önce öyleydi ama artık kimse bilezik takmaz durumu iyi değilse
iyi ki. hem altın arttığından hem de pandemiyi bahane eder hiç bir şey takmazlardı vallaİyiki 2019 da evlenmisim
Yok kuzum. Ara sıra geliyor napsın Cocuk sıkılıyor evde evde sürekliHep sizinle yaşamıyor demi kardeşi.
Rhatsz oldum bana noluyorsa
Aman artan altınları yedim zaten ülke ülke gezecem diyeiyi ki. hem altın arttığından hem de pandemiyi bahane eder hiç bir şey takmazlardı valla
Yaşı kaç .tam ablama koca ariyodum.Yok kuzum. Ara sıra geliyor napsın Cocuk sıkılıyor evde evde sürekliokey bağımlısı gerçi burada da aynı bi kız bulup baş göz etsem iyi olcek
abla duymasınnnnYaşı kaç .tam ablama koca ariyodum.
Burada ablama koca aramak için üye olmuş gibiyim bu aralarAllah'ım Allah'ım
Kız çok istiyor bee..sormaabla duymasınnnn
oyle yapayım ablamlar bılezıklerden bahsediyorlar onlar bılezık alırlarsa.gücün yeterse tam altın al altın düşmüşken yoksa yarım da olur
sen baska konularda gezen ceylan degılmısın heleKızlarrr sıkılmaktan da sıkıldım derdime çare
kaç yaşında bu abla ?çalışıyor mu gözleri senin gibi güzel mi?Kız çok istiyor bee..sorma
Bugün de ben evlenemeyecek miyim diye uzuluyodu bir buçuk saat telefonda konuştuk teselli etmeye çalıştım
yaaa ayyy ceycey0406 bana verırsın demı gıBizim orada abla kardeş abi herneyse bilezik takar .altın düşük gelir
Ablanın yaşı nedirYaşı kaç .tam ablama koca ariyodum.
Burada ablama koca aramak için üye olmuş gibiyim bu aralarAllah'ım Allah'ım
Daldan dala süzülen eşek arısı benimoyle yapayım ablamlar bılezıklerden bahsediyorlar onlar bılezık alırlarsa.
sen baska konularda gezen ceylan degılmısın hele
Ablan kac yasinda?Kız çok istiyor bee..sorma
Bugün de ben evlenemeyecek miyim diye uzuluyodu bir buçuk saat telefonda konuştuk teselli etmeye çalıştım
Valla bir içim su .ablam diye demiyorum Diğer ablam güzel değil meselakaç yaşında bu abla ?çalışıyor mu gözleri senin gibi güzel mi?
Ceycey de bana kuzenini ayarlicakti ama laf var icraat yokAblanın yaşı nedirAbim var kız 40 a yakın hiç evlenmedi bekar
Kiz yasi kac neden sıkıntı?Valla bir içim su .ablam diye demiyorum eğer ablam güzel değil mesela
Gözleri kahve ama
Yaşa gelince sıkıntı tam burada başlıyor
Çalışıyor son model bı arabası var .
39Ablanın yaşı nedirAbim var kız 40 a yakın hiç evlenmedi bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?