- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Ben de öyle düşünüyorum, bu biter yenisi başlar.Artık silahlar biyolojik silaha dönüştü. Allah sonumuzu hayır etsin
Mutasyon geçireyim yahu bana atsınlar o silahıArtık silahlar biyolojik silaha dönüştü. Allah sonumuzu hayır etsin
layloncuğum az seni tanısak.çocuk kaç tane hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya?çalışıyor musun yoksa benim gibi boş gezenin boş kalfası mısın?Dövüşmen guzum herkeşe yer var
Hee dötümüze atsınlar biga bigaaa diye mutant olalım adghkk seni seçtim pikaçuMutasyon geçireyim yahu bana atsınlar o silahısıkıcı oldu normal insan olmak evrim geçireyim
Gelin buraya yahu ben size demlik demlik ikram ederimarkadaşlar bu filmdelisi dediğiniz ve çok sevdiğiniz arkadaşınız sırf bana bir bardak çay vermemek için evinin yerini sürekli farklı söylüyorr.bir bardakk çay yahuuu çayyyyy
2010 sonrası dogan jenerasyona olan oldu bu yaşanılanların travması 10 yıl sonra anlam bulacak. Evlerde tıkılı kaldılar okul yok arkadaslık sosyal ilişki yok.Ben de öyle düşünüyorum, bu biter yenisi başlar.
Yeni dünya düzenine geçiş sürecimiz sancılı olacak.
Zuleyhayi da kucakla ki taniyalim seniHaberlere çıkarım delirdi diye izlersiniz beni fox tv de
Balbazar benHee dötümüze atsınlar biga bigaaa diye mutant olalım adghkk seni seçtim pikaçu
Popom at üstüm insan olmayayım da maviye falan donussem sütyen takmam vallaHee dötümüze atsınlar biga bigaaa diye mutant olalım adghkk seni seçtim pikaçu
Oyyy kesin olur yanımda züloşZuleyhayi da kucakla ki taniyalim seni
Buram buram balbazar konusundayım diye kokuyorsunBalbazar ben
biz de kardeş yok arkadaş zaten yok tam izoleyiz marttan beri işe giden de yok.çocuk çıldırdı evde .kendimden kısıp bu ay 1300 tl yi legolara verdim mecbur.bugün de a101 den dandik bir org aldım sırf zaman geçirsin diye.güneş bile görmüyor d vitamini takviyesiyle yaşıyor çocuk2010 sonrası dogan jenerasyona olan oldu bu yaşanılanların travması 10 yıl sonra anlam bulacak. Evlerde tıkılı kaldılar okul yok arkadaslık sosyal ilişki yok.
Ben görünmez olam ya nerde yakışıklı göz tacizi yapardım afhkkkPopom at üstüm insan olmayayım da maviye falan donussem sütyen takmam valla
Orası öyle.2010 sonrası dogan jenerasyona olan oldu bu yaşanılanların travması 10 yıl sonra anlam bulacak. Evlerde tıkılı kaldılar okul yok arkadaslık sosyal ilişki yok.
şiişşş kendine gellll pandemi çapkını seniiiBen görünmez olam ya nerde yakışıklı göz tacizi yapardım afhkkk
zaten yaşıyorsunnnnBen doğada hayvanlarla iç içe bir ortamda yaşamak isterdimçok huzurlu bir ortam
Baya bi çapkın olurduşiişşş kendine gellll pandemi çapkını seniii
Yapışın biz sizi sırtlarızŞehir Eskişehir’e yapışacak artık.
Çankaya üni kampüsünün orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?