geyik bizim işimiz

arkadaşlar bu filmdelisi dediğiniz ve çok sevdiğiniz arkadaşınız sırf bana bir bardak çay vermemek için evinin yerini sürekli farklı söylüyorr.bir bardakk çay yahuuu çayyyyy

Ben de öyle düşünüyorum, bu biter yenisi başlar.
Yeni dünya düzenine geçiş sürecimiz sancılı olacak.
2010 sonrası dogan jenerasyona olan oldu bu yaşanılanların travması 10 yıl sonra anlam bulacak. Evlerde tıkılı kaldılar okul yok arkadaslık sosyal ilişki yok.

2010 sonrası dogan jenerasyona olan oldu bu yaşanılanların travması 10 yıl sonra anlam bulacak. Evlerde tıkılı kaldılar okul yok arkadaslık sosyal ilişki yok.
biz de kardeş yok arkadaş zaten yok tam izoleyiz marttan beri işe giden de yok.çocuk çıldırdı evde .kendimden kısıp bu ay 1300 tl yi legolara verdim mecbur.bugün de a101 den dandik bir org aldım sırf zaman geçirsin diye.güneş bile görmüyor d vitamini takviyesiyle yaşıyor çocuk

Orası öyle.
Gerçi ben en çok lise ve üni öğrencileri için üzülüyorum, dışarıda hayata karışmaları gereken yaşlar bunlar.
Okulda arkadaş topluluğu olacak, etkinliklere katılacak, kazık yiyecek, öğretmeniyle kavga edecek, kız arkadaşıyla görüşmek için heyecanlanacak...

Küçükleri elbet toparlarız da kanı deli akan bu çocuklara, en gerekli hayat tecrübeleri nasıl sağlanacak, bilmiyorum..

Ben doğada hayvanlarla iç içe bir ortamda yaşamak isterdim çok huzurlu bir ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…