- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.941
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yaşlılıktan olsa gerek yetişemiyorm meşazlara yauww. 35 yasındayım 9 senelık evlıyım ıkı yevrum var oglum 7 kızım 4 oluyor. Suan dogudayız ama ben samsunluyum. Boyum 158 duruma göre bazen 160 kilom 55 sacım sarı burnum buyuk dötüm yıvarlak meme eks(öldü) atanamamıs ögretmenım. Evden okumaya devam edıyorum buyuyunce belkı benı alırlar işe. Sonracıma 2005 de fransaya gıttım manıta olaylarım vardı o iş olmadı. Sonra Berline gıttım o da olmadı. Sonra bi yere gıdemeyınce nıye bılmıyorum evlendım ya.Sonracıma ankarada o dedıgnız yerlerde evımız falan yok. Ay daha ne anlatayım beelayloncuğum az seni tanısak.çocuk kaç tane hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya?çalışıyor musun yoksa benim gibi boş gezenin boş kalfası mısın?
At yok yunus balıkları yokzaten yaşıyorsunnnn
Ne var be göz bu azcık yakışıklı görse böyle kaslı falan fena mışiişşş kendine gellll pandemi çapkını seniii
Ne var be göz bu azcık yakışıklı görse böyle kaslı falan fena mı
Göz tacızınden zarar gelmez o olur ya normal bisey gözü bpsver senBen görünmez olam ya nerde yakışıklı göz tacizi yapardım afhkkk
Yapıştık zaten, kaptırıp gitsek 1,5 saate oradayız.Yapışın biz sizi sırtlarızunilerden sonra hastaneleri de şehrin dışına taşıdılar. Garip sarip isler
Pandemide dizi film kasarsan sıkıntıdan anca benim gibi yakışıklı dizi oyuncularına bakıp durursun adjjoBu pandemi sana ne yaptı bu kadar beyle yahu gözün dönmüş
Menüye bakmak orucu bozmaz diyorsunGöz tacızınden zarar gelmez o olur ya normal bisey gözü bpsver sen
Peki ya keciAt yok yunus balıkları yokkaplanlar aslanlarmyokki bütün hayvanlar olacak etrafımda onlarla yaşam sürücem
Ellesin miGöz tacızınden zarar gelmez o olur ya normal bisey gözü bpsver sen
Anlatılan eşkal birebir uyuyorbaşka sitelerde de varmıymış ?ben şok olmak ben çok şaşırmak ben dumura uğramakkk
Dünyayı keçiler saracakPeki ya keci
herkes zengin sitede zaten bir biz fakirizzzAnlatılan eşkal birebir uyuyor
yes of course, mugo.
Anam babam.cok zengin diyo var hava atmak tekodi çikodi yalan dolan cano
Ne ayak anlamadim ..
Yani arada bi olsa fena olmaz. Sonucta görünmez bir mutant o dişleyebilir de biz karısamayız kıEllesin mi
Yani şöyle bir gögüs kol ellemesi olsa fena olmaz amaç kalıte kontrol yanlış anlaşılmasın haniEllesin mi
Sen bekardın dimiYani şöyle bir gögüs kol ellemesi olsa fena olmaz amaç kalıte kontrol yanlış anlaşılmasın hani
Zemin etüdü şart tabi. Ben dönüşürşem bi düşünmüyor değilim acıkcasıYani şöyle bir gögüs kol ellemesi olsa fena olmaz amaç kalıte kontrol yanlış anlaşılmasın hani
Sitede çok aktif deyuldum , ama baya zenginler varmış şaşkınlıklar.icersindeyim kocamın yıllık gelirine tatile gidenlerherkes zengin sitede zaten bir biz fakirizzz
Bekarımda başım bağlı sayılırSen bekardın dimisenin başını bağlayalım bence
Ben evlıyım ama mutant olırsam iş başka. O zman oldurdurmasınlar napim yani.Sen bekardın dimisenin başını bağlayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?