- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Kim onlar yahu?Sitede çok aktif deyuldum , ama baya zenginler varmış şaşkınlıklar.icersindeyim kocamın yıllık gelirine tatile gidenler
Pandemide.mutfak dolabı yaptıranlar
Kıskanıyorum
Yüzük mevzusunda gelişme var mı?Bekarımda başım bağlı sayılır
Seni işatet etti tüm oklarKim onlar yahu?
Hımmm manita bonita var yaniBekarımda başım bağlı sayılır
Bacım anca alyansları aldık. Biraz ortam düzelirse aile arasında takcazYüzük mevzusunda gelişme var mı?
yabancı dadısı olan bile varrr.biz de tek başımıza çocuk bakalım eğitelim.kahrolsun fakirlikkkkSitede çok aktif deyuldum , ama baya zenginler varmış şaşkınlıklar.icersindeyim kocamın yıllık gelirine tatile gidenler
Pandemide.mutfak dolabı yaptıranlar
Kıskanıyorum
Erkekler yandı ozamanBen evlıyım ama mutant olırsam iş başka. O zman oldurdurmasınlar napim yani.
Hıı?Seni işatet etti tüm oklar
Var var sıkıntı yok o konularda çekiyorum manitleri afhjkkHımmm manita bonita var yani
tektaş aldı mı?benim ki almamıştı.ben de kendim aldım tektaşımıBacım anca alyansları aldık. Biraz ortam düzelirse aile arasında takcaz
Dur o zman vakit mutant olma vakti degıl. Ben senın ıcın kendımı yakmaya hazırım. Napayım mecbur etüdü ben yapıcamBacım anca alyansları aldık. Biraz ortam düzelirse aile arasında takcaz
SjsjjsklsVar var sıkıntı yok o konularda çekiyorum manitleri afhjkk
Geçen ince çok zarif yüzükler gördüm, dedim ss alayım da atayım ama sonra belki almışlardır şimdi akıl karıştırmayayım dedimBacım anca alyansları aldık. Biraz ortam düzelirse aile arasında takcaz
Seksi kulaklarım neler duyuyoryabancı dadısı olan bile varrr.biz de tek başımıza çocuk bakalım eğitelim.kahrolsun fakirlikkkk
Ondan da şüpheliyim orayı bılmem burayı bilmem falan dıyerekten fakiri oynuyor farkındayımHıı?
Kocam işsiz ben işsiz nasıl oluyor bu acaba
Ceycey bana oynuyor üzerinden şüpheyi atmak için
Bekarlık sultanlık beVar var sıkıntı yok o konularda çekiyorum manitleri afhjkk
inceyi ne yapsın?sen ona bakma en kalınını en pahalısını al.baştan fakirliği çağırmaGeçen ince çok zarif yüzükler gördüm, dedim ss alayım da atayım ama sonra belki almışlardır şimdi akıl karıştırmayayım dedim
Fakfakiriz ans.yabancı dadısı olan bile varrr.biz de tek başımıza çocuk bakalım eğitelim.kahrolsun fakirlikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?