- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Püğğğ enişteye onun karnından sopayı hee ondan işte afhjkk aldı aldı da her yer kapalı teklif sonraya kaldı ama yüzğk bende neymiş nilanda falan kızlar onlada resım çekılıyormuş onuda verdi idaretentektaş aldı mı?benim ki almamıştı.ben de kendim aldım tektaşımı
hoşgeldin.geyiğin her çeşidi burada evllikten sevgili konularına geçim derdinden +18 sohbete kadar ne ararsan varTopiğiniz hayırlı olsun hanımlar,elektra seni yine buldum mu Hayırlı olsun yüzükleriniz şimdiden, kısa sürede takabilirsiniz umarım
Şişttt beraber hallederiz no problem azcık medeniyet gösterelim afhjjDur o zman vakit mutant olma vakti degıl. Ben senın ıcın kendımı yakmaya hazırım. Napayım mecbur etüdü ben yapıcam
20 senedir aynı yerde olup hiçbir yeri bilmiyor, bir tek avmOndan da şüpheliyim orayı bılmem burayı bilmem falan dıyerekten fakiri oynuyor farkındayım
Aldım ince tabi bizimkiler görünce bu niye incecik bir değilik alyans mı bu vs diye tuhaf tuhaf inceledilerGeçen ince çok zarif yüzükler gördüm, dedim ss alayım da atayım ama sonra belki almışlardır şimdi akıl karıştırmayayım dedim
Şişttt beraber hallederiz no problem azcık medeniyet gösterelim afhjj
Allah seniBekarlık sultanlık bene yapacan erkeği al bi keçi otur aşağı
Teşekkür ederim kuzum darısı sizin başınızaTopiğiniz hayırlı olsun hanımlar,elektra seni yine buldum mu Hayırlı olsun yüzükleriniz şimdiden, kısa sürede takabilirsiniz umarım
Minimaller moda ama ve çok zarifAldım ince tabi bizimkiler görünce bu niye incecik bir değilik alyans mı bu vs diye tuhaf tuhaf incelediler
Gecen konu vardı kaynvaldesı altın al demıs hanım kızımız gümüş olanı secmıs yoksam o sen mıydın de heleAldım ince tabi bizimkiler görünce bu niye incecik bir değilik alyans mı bu vs diye tuhaf tuhaf incelediler
Amin inşallahMinimaller moda ama ve çok zarif
Güle güle kullanın, taktıktan sonra bir daha çıkmasın bir ömür..
Yok kız ben altın ama pırlantalı aldımGecen konu vardı kaynvaldesı altın al demıs hanım kızımız gümüş olanı secmıs yoksam o sen mıydın de hele
ben cıbırım çünkü tüm gelirimi harcıyorum nooo birikim hayat felsefemmmmm20 senedir aynı yerde olup hiçbir yeri bilmiyor, bir tek avm
Sor bana kokoreçci söyleyeyim, minibüs köfteci adresi vereyim, toplu ulaşımı ıncık cıncık anlatayım, burjuva ceycey anca para harcanan yer biliyor sonra bana çamur atıyor
kaç karat?Yok kız ben altın ama pırlantalı aldım
Hıı yükte hafıf pahada ağır seni hınzırr tahmin etmeliydimYok kız ben altın ama pırlantalı aldım
Ayy hacı ona bakmadım sertifikasını açıp bakmadım ama azdır zarıf çünkükaç karat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?