geyik bizim işimiz

Bende onu diyorum zaten . Daha tam etkisinin kanıtlanması yıllar sürecek. Hemen böyle apar acele aşı olup sonra bir iki yıl sonra yan etkileri görülebilir . Zira domuz gribinde böyle olmustu
Evet domuz gribinin yan etkilerini hatırlayamıyorum ama duymuştuk vardı

Çok küçük degilmi 60 m2 ? Bir salon bir yatak odası gibi bişey

Bende onu diyorum zaten . Daha tam etkisinin kanıtlanması yıllar sürecek. Hemen böyle apar acele aşı olup sonra bir iki yıl sonra yan etkileri görülebilir . Zira domuz gribinde böyle olmustu
1,2 seneye kadar illa ki bir ası yapılacak. En zararsızını secmeye çalışmak lazım.

zaten 2 kişi bir de kedileri var bence ideal
Bende sizin icin sandım. Bir arkadaşım vardı , karı koca bide kızları tam 8 odalı evde oturuyorlardı . Sordum bi gün zor olmuyormu temizlik falan, ayrıca ne işinize yarıyor o kadar oda ? Kadın saydı teker teker yok biri dikiş odasıymış , biri ofis , biri aksam üstü kahve içmek için biri yazın serin olur diye salon ben zavallı ise ilk ayrıldığımda 2 çocukla bir oda bir salonda sıkışıp durdum yıllarca

Toplumsak bagısıklık saglanacak asılananlar ölmeyecek. Gecirecek belki ama fark bile etmeyecek. Maskeleri dünyada bitmeden cıkaramayız
grip gibi bir sey olacak ozaman oylemi?
asilananlar icin tabi bu durum.
peki asi olmayanlarin bir zarari olacak mi bu duruma ?
yani onlar bu virusu atlatirken asiyi devre disi birakacak bir mutasyona sebep olma ihtimalleri olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…