- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.941
Evet domuz gribinin yan etkilerini hatırlayamıyorum ama duymuştuk vardıBende onu diyorum zaten . Daha tam etkisinin kanıtlanması yıllar sürecek. Hemen böyle apar acele aşı olup sonra bir iki yıl sonra yan etkileri görülebilir . Zira domuz gribinde böyle olmustu
Çok küçük degilmi 60 m2 ? Bir salon bir yatak odası gibi bişeybenim hayalim 60 metrekare evde yaşamak tam avrupai hayat.ev işi 1 saate biter kahve eşliğinde kitabımı okurum müziğimi dinlerim çıkar bir yerde bir şeyler içerim aylakça yolarda dolanırım .ama ben sabahtan akşama dek 5 0da 2 banyo 2 balkon kakılmış gibi temizlik yapıyorumm
saç beyazlayınca olmuyor öylee maalesefffGelsin dipler nolcak takma .
Ombre tipi olur
zaten 2 kişi bir de kedileri var bence idealÇok küçük degilmi 60 m2 ? Bir salon bir yatak odası gibi bişey
1,2 seneye kadar illa ki bir ası yapılacak. En zararsızını secmeye çalışmak lazım.Bende onu diyorum zaten . Daha tam etkisinin kanıtlanması yıllar sürecek. Hemen böyle apar acele aşı olup sonra bir iki yıl sonra yan etkileri görülebilir . Zira domuz gribinde böyle olmustu
Bende sizin icin sandım. Bir arkadaşım vardı , karı koca bide kızları tam 8 odalı evde oturuyorlardı . Sordum bi gün zor olmuyormu temizlik falan, ayrıca ne işinize yarıyor o kadar oda ? Kadın saydı teker teker yok biri dikiş odasıymış , biri ofis , biri aksam üstü kahve içmek için biri yazın serin olur diye salonzaten 2 kişi bir de kedileri var bence ideal
Yaaaaa beybiiiiimsaç beyazlayınca olmuyor öylee maalesefff
İnsallah canım , artık sinir sistemim çökmek üzere1,2 seneye kadar illa ki bir ası yapılacak. En zararsızını secmeye çalışmak lazım.
Benimde yavaştan beyazlaşmaya başladı . Boyada yapmıyorum. Keşke hepsi aynı anda beyazlaşsa da kurtulsam . Öyle daha güzel olurdu , yün gibisaç beyazlayınca olmuyor öylee maalesefff
ben de de başlamıştı 27 28 yaşlarında.sık boyatmak sağlıksız gıdalardan bir de ırsi erkenden beyazlıyor saçlar maalesefYaaaaa beybiiiiimbende de beyazlar var
Sözde 28 im
Depremden sonra mı çıktı nediro gün çok yıkılmıştım .
Bende Özge ozpirinccinin saçının önündeki beyazlığı çok seviyorum çok şıkBenimde yavaştan beyazlaşmaya başladı . Boyada yapmıyorum. Keşke hepsi aynı anda beyazlaşsa da kurtulsam . Öyle daha güzel olurdu , yün gibi
Irsi olması lazımben de de başlamıştı 27 28 yaşlarında.sık boyatmak sağlıksız gıdalardan bir de ırsi erkenden beyazlıyor saçlar maalesef
ben sevmedimmmmBende Özge ozpirinccinin saçının önündeki beyazlığı çok seviyorum çok şık
Norkolepsi yaptı çoğu insanda. İlac almadan uyanık kalamıyorlar . Bir çoğu araba dahi kullanamıyor , direksiyonda uyuklama ihtimalleri var diyeEvet domuz gribinin yan etkilerini hatırlayamıyorum ama duymuştuk vardı
Annemin babamın saçları yün gibiben de de başlamıştı 27 28 yaşlarında.sık boyatmak sağlıksız gıdalardan bir de ırsi erkenden beyazlıyor saçlar maalesef
Kendi beyazı boya değilben sevmedimmmm
grip gibi bir sey olacak ozaman oylemi?Toplumsak bagısıklık saglanacak asılananlar ölmeyecek. Gecirecek belki ama fark bile etmeyecek. Maskeleri dünyada bitmeden cıkaramayız
Nasıl bı zamana denk geldik arkadaşNorkolepsi yaptı çoğu insanda. İlac almadan uyanık kalamıyorlar . Bir çoğu araba dahi kullanamıyor , direksiyonda uyuklama ihtimalleri var diye
Benim babamkileri öyle , annemkiler hala yatı gri yarı koyuAnnemin babamın saçları yün gibi
yav sevmiyorumm beyaz saçççç kadına yakıştımıyorummm neden ikna etmeye çalışıyorsun beniii ayolllKendi beyazı boya değil
O yüzden daha bı sevecen geldi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?