geyik bizim işimiz

yav sevmiyorumm beyaz saçççç kadına yakıştımıyorummm neden ikna etmeye çalışıyorsun beniii ayolll
Seni yaş aldıkça gelen tokat gibi gerçekle barıştırmak için

Ben her yeni yaşıma girdigimde aha ölecem korkusu yaşıyorum .

Sen bari sevgiyle karşıla yeni yaşlarını

istatiklerden bahsettiklerinde evet dediginiz gibi, kalp krizinden olumler influenza vs onlarinkiler de buyuk rakamlar ama bu hastaligin bu kadar on planda olmasi daha bulasici daha yikici vede tum dunyada ayni zaman diliminde olusundan sanirim öylemi? ve henuz bir ilacinin olmayisindan.
ben domuz gribi atlattim mesela oda bir salgindi ama bu kadar degildi sanki

Bu kadar değildi tabi
Okula gitmedik on beş gün hepsi o
Ne maske vardı ne hijyen şartı
Öyle laylaylom

5 oda 2 banyo 2 balkon mu bizim apartmanın odalari o kadar ulan zengin seni

Bu kadar değildi tabi
Okula gitmedik on beş gün hepsi o
Ne maske vardı ne hijyen şartı
Öyle laylaylom
ben o ara markette calisiyordum, markette bizlere mesela dezenfektan jel dagittilar, eldiven maske ile calisin dediler vs ama kimse umursamadi yani ne musteriler ne calisanlar,okullarin kapandigini falan hatirlamiyorum ben mesela hic demek ki okula gitmedigimden onun bile ustunde durmamisim o donem,
kus gribi mesela memlekette tavuk kalmadi telef ettiler kanatli hayvanlari vs ama halk bu kadar ayık mi degildi simdi sosyal medyanin gucumu var bilmiyorum.
gerci hala buyuk bir kesimin yine umrunda degil bu salginda

grip gibi bir sey olacak ozaman oylemi?
asilananlar icin tabi bu durum.
peki asi olmayanlarin bir zarari olacak mi bu duruma ?
yani onlar bu virusu atlatirken asiyi devre disi birakacak bir mutasyona sebep olma ihtimalleri olabilirmi?
Aşılanan herkes kendini koruyor. Aşılı olan kişi virüsten ölmez ağır geçirmez ama başkasına bulaştırıp öldürebilir. Aşıyı herkes kendi için yaptırıyor yani. Mutasyon iyi yönde olduğu kadar kötü yönde de olabilir.

kötü yönde olursa aşının bir anlamı kalırmı peki ?

ayyyyyyyyyyyyy aşı ölümmmm bırakın şunlarıııı özünüze dönünnn fakirlerrrr.herşeye zam geldi a101 de bileee.elektrik 304 tl geldi doğalgaz en az 2 katı gelirrr.fakirsiniz siz fakirrrrrrrrrrrrr ona üzülün ayollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…