- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.961
Seni yaş aldıkça gelen tokat gibi gerçekle barıştırmak içinyav sevmiyorumm beyaz saçççç kadına yakıştımıyorummm neden ikna etmeye çalışıyorsun beniii ayolll
istatiklerden bahsettiklerinde evet dediginiz gibi, kalp krizinden olumler influenza vs onlarinkiler de buyuk rakamlar ama bu hastaligin bu kadar on planda olmasi daha bulasici daha yikici vede tum dunyada ayni zaman diliminde olusundan sanirim öylemi? ve henuz bir ilacinin olmayisindan.Her sene mutasyona uğratacak , sonunda diğer virüsler gibi hattımızda yer edecek . Hiç bir virüsün tamamen bittiğini düşünmüyorum. Aldığımız ilaçlar virüsün zararlılık etkisini azaltacak . Örneğin her sene influenzadan yada diger bulaşıcı hastalıklardan milyonlarca kişi ölüyor . Ama bunları asla gündeme getirmiyorlar . Bu virüs beklenmedik zamanda geldi ve zayıf olan bünyeleri etkiledi . Zamanla bünyelerde bağışıklık sağlayacak
Bu kadar değildi tabiistatiklerden bahsettiklerinde evet dediginiz gibi, kalp krizinden olumler influenza vs onlarinkiler de buyuk rakamlar ama bu hastaligin bu kadar on planda olmasi daha bulasici daha yikici vede tum dunyada ayni zaman diliminde olusundan sanirim öylemi? ve henuz bir ilacinin olmayisindan.
ben domuz gribi atlattim mesela oda bir salgindi ama bu kadar degildi sanki
kurutucu ?Geceye yakin süruyorum esime diyorum benden birsey bekleme daha oje süruyorum en az 2 saat duruyorum oyle
5 oda 2 banyo 2 balkon mu bizim apartmanın odalari o kadar ulan zengin senibenim hayalim 60 metrekare evde yaşamak tam avrupai hayat.ev işi 1 saate biter kahve eşliğinde kitabımı okurum müziğimi dinlerim çıkar bir yerde bir şeyler içerim aylakça yolarda dolanırım .ama ben sabahtan akşama dek 5 0da 2 banyo 2 balkon kakılmış gibi temizlik yapıyorumm
kira yahuuuuuu5 oda 2 banyo 2 balkon mu bizim apartmanın odalari o kadar ulan zengin seni
Benim gri artık bol beyaz az koyi renk kaldiğindan ombre gibide olmuyor tabi beyaz çok olduğundan sürekli boyamak zorunda kalmiyorumGelsin dipler nolcak takma .
Ombre tipi olur
Özel olmayacaksa kiranizi öğrenebilir miyimkira yahuuuuuu
2 oda bi salon ama amerikan mutfak kücük ben seviyorum işi cabuk bitiyorÇok küçük degilmi 60 m2 ? Bir salon bir yatak odası gibi bişey
ben o ara markette calisiyordum, markette bizlere mesela dezenfektan jel dagittilar, eldiven maske ile calisin dediler vs ama kimse umursamadi yani ne musteriler ne calisanlar,okullarin kapandigini falan hatirlamiyorum ben mesela hic demek ki okula gitmedigimden onun bile ustunde durmamisim o donem,Bu kadar değildi tabi
Okula gitmedik on beş gün hepsi o
Ne maske vardı ne hijyen şartı
Öyle laylaylom
cıksss apartmanda en ucuz biz oturuyoruz eski kiracı ve evsahibi kıyağından.duyan muyan olur nazar değerÖzel olmayacaksa kiranizi öğrenebilir miyim
İzmir'de çok ucuktan gidiyorz da
Aşılanan herkes kendini koruyor. Aşılı olan kişi virüsten ölmez ağır geçirmez ama başkasına bulaştırıp öldürebilir. Aşıyı herkes kendi için yaptırıyor yani. Mutasyon iyi yönde olduğu kadar kötü yönde de olabilir.grip gibi bir sey olacak ozaman oylemi?
asilananlar icin tabi bu durum.
peki asi olmayanlarin bir zarari olacak mi bu duruma ?
yani onlar bu virusu atlatirken asiyi devre disi birakacak bir mutasyona sebep olma ihtimalleri olabilirmi?
He oda var süruyorum genelde ama gene 2 saat kadar dikkat ediyorum iz olmasın diyekurutucu ?
Ben üç çocuklu anne olarak hep kendi ailemi örnek aldığım icin küçük aileleri düşünemiyorum2 oda bi salon ama amerikan mutfak kücük ben seviyorum işi cabuk bitiyor
Kim bilir kac telakira yahuuuuuu
Hayat heryerden sana akıyor hey yavrum heeeycıksss apartmanda en ucuz biz oturuyoruz eski kiracı ve evsahibi kıyağından.duyan muyan olur nazar değer
5 odanin biri salon sanirim5 oda 2 banyo 2 balkon mu bizim apartmanın odalari o kadar ulan zengin seni
kötü yönde olursa aşının bir anlamı kalırmı peki ?Aşılanan herkes kendini koruyor. Aşılı olan kişi virüsten ölmez ağır geçirmez ama başkasına bulaştırıp öldürebilir. Aşıyı herkes kendi için yaptırıyor yani. Mutasyon iyi yönde olduğu kadar kötü yönde de olabilir.
ev sahibim zengünnnn ayrıca bir yerden dünür sayılıyoruzzz .Hayat heryerden sana akıyor hey yavrum heeey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?