- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.921
sen ne anladın şimdiii?Niye ozaman oluyorlar madem aktif degil ?
Antikor üretsin diye vücut, ortalama 6 ay 1 sene koruyuculuk sağlayacak kesin çözüm değil şu aşamadaNiye ozaman oluyorlar madem aktif degil ?
Aktiften kasıt canlı asıysa canlı asıyı kimse yaptırmaz.Niye ozaman oluyorlar madem aktif degil ?
Bende bende o yüzden çok tedirginimBöyle birden bire aşı çıkardılar sonra daha tam ıspatlanamamıs bişey olduğu icin tedirgin oldum.
Ben tırnaklarima çok ozeniyorum neden dersin daha yeni yeni uzatmaya basladim çok kietliler ondaneskiden ben de senin gibiydim her akşam yenilerdim fönsüz rimelsiz gezmezdim son yıllarda temizlik topuzu en fazla cilaya talimimmm
Toplumsak bagısıklık saglanacak asılananlar ölmeyecek. Gecirecek belki ama fark bile etmeyecek. Maskeleri dünyada bitmeden cıkaramayızbu aşı ne işe yarayacak şimdi?
yani korona bitecekmi yoksa verem gibi kizamik gibi öldürmeyen bir hastalik olarak hep var mi olacak?
maskeleri çıkartabilecekmiyiz?
normal hayatimiza donebilecekmiyiz
Aynen 60 m2 kp imin verdiği evde oturuyorumhımmmm zenginsin demekkkk. pekiiiiiiii
Asıların 5 seneden önce kanıtlanması mümkün değil sağlık sektöründen olduğuna emin misin ya aşılara bu kadar uzak olman cok tuhafBöyle birden bire aşı çıkardılar sonra daha tam ıspatlanamamıs bişey olduğu icin tedirgin oldum.
Her sene mutasyona uğratacak , sonunda diğer virüsler gibi hattımızda yer edecek . Hiç bir virüsün tamamen bittiğini düşünmüyorum. Aldığımız ilaçlar virüsün zararlılık etkisini azaltacak . Örneğin her sene influenzadan yada diger bulaşıcı hastalıklardan milyonlarca kişi ölüyor . Ama bunları asla gündeme getirmiyorlar . Bu virüs beklenmedik zamanda geldi ve zayıf olan bünyeleri etkiledi . Zamanla bünyelerde bağışıklık sağlayacakbu aşı ne işe yarayacak şimdi?
yani korona bitecekmi yoksa verem gibi kizamik gibi öldürmeyen bir hastalik olarak hep var mi olacak?
maskeleri çıkartabilecekmiyiz?
normal hayatimiza donebilecekmiyiz
sarı saçın uzamaması daha iyi.ben bıkmıştım her ay dip boya yaptırmaktann.şimdi 7.1 e kendim boyuyorum aşılanayım ama koşa koşa röfleye çevirteceğimmBen tırnaklarima çok ozeniyorum neden dersin daha yeni yeni uzatmaya basladim çok kietliler ondanyoksa hic birseyle bu kadar ilgilenmiyorum kırilsa karalar bağliyorum zor uzuyor çunkü hiç saçlarıma benzemiyor
Geceye yakin süruyorum esime diyorum benden birsey bekleme daha oje süruyorum en az 2 saat duruyorum oyleAy harika bayılıyorum pjelere virüsten önce tintini sürerdim günaşırı farklı farklı şimdi bir sürüyorum eldiven giy tak çıkar hem iz yapıyo hem soyuluyo dümdüz mini tırnaklarla hayata dewamke
Aşının ölü virüslerden yapıldığınısen ne anladın şimdiii?
Saçlarim çok hızlı uzuyor maalesefsarı saçın uzamaması daha iyi.ben bıkmıştım her ay dip boya yaptırmaktann.şimdi 7.1 e kendim boyuyorum aşılanayım ama koşa koşa röfleye çevirteceğimm
Ben de öyle sürüyorum ama işte yok oluyo imha ediyorlar shdjfkfmfGeceye yakin süruyorum esime diyorum benden birsey bekleme daha oje süruyorum en az 2 saat duruyorum oyle
Ama normaldede aşıların amacı o , zayıflatılmış virüsü yada bakteriyi vücuda verip antikorların onu tanımasını sağlamak . Vücut anca bu şekilde savaşır o hastalıklaAktiften kasıt canlı asıysa canlı asıyı kimse yaptırmaz.
benim hayalim 60 metrekare evde yaşamak tam avrupai hayat.ev işi 1 saate biter kahve eşliğinde kitabımı okurum müziğimi dinlerim çıkar bir yerde bir şeyler içerim aylakça yolarda dolanırım .ama ben sabahtan akşama dek 5 0da 2 banyo 2 balkon kakılmış gibi temizlik yapıyorummAynen 60 m2 kp imin verdiği evde oturuyorumsağolsun arsası varmıs ev yaptırdilar falan filan
beniim de beyaz tek telden nefret ettiğimden rötuş da yapıyorum 10 günde bir önlereSaçlarim çok hızlı uzuyor maalesef
Bende onu diyorum zaten . Daha tam etkisinin kanıtlanması yıllar sürecek. Hemen böyle apar acele aşı olup sonra bir iki yıl sonra yan etkileri görülebilir . Zira domuz gribinde böyle olmustuAsıların 5 seneden önce kanıtlanması mümkün değil sağlık sektöründen olduğuna emin misin ya aşılara bu kadar uzak olman cok tuhaf
Yok ben ayakkabı sektöründeyimAsıların 5 seneden önce kanıtlanması mümkün değil sağlık sektöründen olduğuna emin misin ya aşılara bu kadar uzak olman cok tuhaf
Gelsin dipler nolcak takma .sarı saçın uzamaması daha iyi.ben bıkmıştım her ay dip boya yaptırmaktann.şimdi 7.1 e kendim boyuyorum aşılanayım ama koşa koşa röfleye çevirteceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?