geyik bizim işimiz

eskiden ben de senin gibiydim her akşam yenilerdim fönsüz rimelsiz gezmezdim son yıllarda temizlik topuzu en fazla cilaya talimimmm
Ben tırnaklarima çok ozeniyorum neden dersin daha yeni yeni uzatmaya basladim çok kietliler ondan yoksa hic birseyle bu kadar ilgilenmiyorum kırilsa karalar bağliyorum zor uzuyor çunkü hiç saçlarıma benzemiyor

bu aşı ne işe yarayacak şimdi?
yani korona bitecekmi yoksa verem gibi kizamik gibi öldürmeyen bir hastalik olarak hep var mi olacak?
maskeleri çıkartabilecekmiyiz?
normal hayatimiza donebilecekmiyiz
Toplumsak bagısıklık saglanacak asılananlar ölmeyecek. Gecirecek belki ama fark bile etmeyecek. Maskeleri dünyada bitmeden cıkaramayız

Böyle birden bire aşı çıkardılar sonra daha tam ıspatlanamamıs bişey olduğu icin tedirgin oldum.
Asıların 5 seneden önce kanıtlanması mümkün değil sağlık sektöründen olduğuna emin misin ya aşılara bu kadar uzak olman cok tuhaf

bu aşı ne işe yarayacak şimdi?
yani korona bitecekmi yoksa verem gibi kizamik gibi öldürmeyen bir hastalik olarak hep var mi olacak?
maskeleri çıkartabilecekmiyiz?
normal hayatimiza donebilecekmiyiz
Her sene mutasyona uğratacak , sonunda diğer virüsler gibi hattımızda yer edecek . Hiç bir virüsün tamamen bittiğini düşünmüyorum. Aldığımız ilaçlar virüsün zararlılık etkisini azaltacak . Örneğin her sene influenzadan yada diger bulaşıcı hastalıklardan milyonlarca kişi ölüyor . Ama bunları asla gündeme getirmiyorlar . Bu virüs beklenmedik zamanda geldi ve zayıf olan bünyeleri etkiledi . Zamanla bünyelerde bağışıklık sağlayacak

Ben tırnaklarima çok ozeniyorum neden dersin daha yeni yeni uzatmaya basladim çok kietliler ondan yoksa hic birseyle bu kadar ilgilenmiyorum kırilsa karalar bağliyorum zor uzuyor çunkü hiç saçlarıma benzemiyor
sarı saçın uzamaması daha iyi.ben bıkmıştım her ay dip boya yaptırmaktann.şimdi 7.1 e kendim boyuyorum aşılanayım ama koşa koşa röfleye çevirteceğimm

Geceye yakin süruyorum esime diyorum benden birsey bekleme daha oje süruyorum en az 2 saat duruyorum oyle

Aynen 60 m2 kp imin verdiği evde oturuyorum sağolsun arsası varmıs ev yaptırdilar falan filan
benim hayalim 60 metrekare evde yaşamak tam avrupai hayat.ev işi 1 saate biter kahve eşliğinde kitabımı okurum müziğimi dinlerim çıkar bir yerde bir şeyler içerim aylakça yolarda dolanırım .ama ben sabahtan akşama dek 5 0da 2 banyo 2 balkon kakılmış gibi temizlik yapıyorumm

Asıların 5 seneden önce kanıtlanması mümkün değil sağlık sektöründen olduğuna emin misin ya aşılara bu kadar uzak olman cok tuhaf
Bende onu diyorum zaten . Daha tam etkisinin kanıtlanması yıllar sürecek. Hemen böyle apar acele aşı olup sonra bir iki yıl sonra yan etkileri görülebilir . Zira domuz gribinde böyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…