- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.941
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Keçin mi var sahi?Benim sadece züloşum var onunla dünyanın en mutlu insanı benim
Olmadı fakirlik alameti bunlar. Karatına bakıcan.Ayy hacı ona bakmadım sertifikasını açıp bakmadım ama azdır zarıf çünkü
Sende kaba alaydınAyy hacı ona bakmadım sertifikasını açıp bakmadım ama azdır zarıf çünkü
Teşekkürler kuzum, benim de artık çeyizimin iki parçası varTeşekkür ederim kuzum darısı sizin başınıza
Minimal ceycey, öyle seviyor hatun ve çok zevkli, uzun zaman önce biz başka bir konuda konuşmuştuk.kaç karat?
olsunbenimki de bit kadar ama seviyorum aynen zarif duruyor.bu arada bana beğenmedim atan neden attı anlamadım.elektra benim dostumdur burada.o şaka yaptığımı gayet iyi bilirAyy hacı ona bakmadım sertifikasını açıp bakmadım ama azdır zarıf çünkü
EvetKeçin mi var sahi?
Ayy denedim benim üst parmak kalın birde parmaklar kısa yakışmadı bu inceler güzel durduSende kaba alaydın
Sen tam şey çıktın ya, tlc de izliyorum dağ evleri konsepti yaşam.Benim sadece züloşum var onunla dünyanın en mutlu insanı benim
resmini koysana tekrar.benim kız bayıldı keçiyeee.seni çok kıskandı bilesinEvet1 tane keçim var benim için evlatttt
Yüzüğün güzel kuşum parmağına yakışmış ve şık duruyorAyy denedim benim üst parmak kalın birde parmaklar kısa yakışmadı bu inceler güzel durdu
Bölüm nydi? Bi an kader ortagı buldum sandım.Teşekkürler kuzum, benim de artık çeyizimin iki parçası varAnnemin bana ayırdığı tabak takımını buldum , benimki de tencere seti aldı bize İşe bir başlayabilsem şu atama olsa da, gerisini de alsam
Olur olur yavaştan merak etme her şey eksıksız olcak değil sonradan da alınır atan ilk önceliğin bu olsunTeşekkürler kuzum, benim de artık çeyizimin iki parçası varAnnemin bana ayırdığı tabak takımını buldum , benimki de tencere seti aldı bize İşe bir başlayabilsem şu atama olsa da, gerisini de alsam
İngilizce öğretmenliğiBölüm nydi? Bi an kader ortagı buldum sandım.
Hayır korkmamSen tam şey çıktın ya, tlc de izliyorum dağ evleri konsepti yaşam.
Az önce bir alıntıda okudum, yorumunu bulup yazamadım ayı mayı olsun diyorsun.
Tamam hayvanseveriz de doğa yaşamı hayvanı yani, korkmaz mısın?
Teşekkür ederim canYüzüğün güzel kuşum parmağına yakışmış ve şık duruyor
Ben mı attım yaw yoksaolsunbenimki de bit kadar ama seviyorum aynen zarif duruyor.bu arada bana beğenmedim atan neden attı anlamadım.elektra benim dostumdur burada.o şaka yaptığımı gayet iyi bilir
Ben açıkcası korkarım şimdi ne yalan söyleyeyim, Züleyha dünya güzeli bir canlı o ayrı ama doğa içindeki hayvandan cidden korkarım.Hayır korkmamhiç geçinemediğim hayvan yoktur
Zevklisin belliTeşekkür ederim can
O harıka ataması olan bir bölüm. Hemen atanırsın umarım hemen.İngilizce öğretmenliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?