- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Off kokusu şuan geldi burnuma. Ben ki 3 öğün yumurta yiyebilirim ama midem kalktıEvet ya konu sahibi gidince konular ertesi güne kalan haşlanmış yumurtaya benziyor
Ama bize ket vuruyon bak yasah diyefırsat bu fırsat dedim ezil ezil nereye kadarrr değil mi?
Böyle bir fılm ızlemıstım ya net hatırlamıyorum hatta ismi g noktamı kaybettım gıbı bırseydı.Önceden varmıydı?
Hamile kaldım sanki o an adeta rahibe oldum yanıma yaklaşan yok. Ya bir şey olursa korkuyormuş beyimiz. Bundan sonra da küçük bebekle zor bulur rahat ilişkiyi ne diyelimKiizz sennkide mi azaltti benimki kesin karnimdan. Diyor zaten ya bir sey olursa bilmem ne. Iside yoğun olunca hepten tek kaldim ya la.
Benimki tadini da hic sevmez ben napayim
tmm vazgeçtimmm dökülün herşeyiiiiiiAma bize ket vuruyon bak yasah diye
İşte nasıl betimlediysem artık içinize işledi adetaOff kokusu şuan geldi burnuma. Ben ki 3 öğün yumurta yiyebilirim ama midem kalktı
İsmi öyleyse içeriğini düşünemiyorumBöyle bir fılm ızlemıstım ya net hatırlamıyorum hatta ismi g noktamı kaybettım gıbı bırseydı.
Kesınlıkle tehlıke yoksa dogurana kadar bırlıkte olmak kadın için de evlilik için de çok önemliHamile kaldım sanki o an adeta rahibe oldum yanıma yaklaşan yok. Ya bir şey olursa korkuyormuş beyimiz. Bundan sonra da küçük bebekle zor bulur rahat ilişkiyi ne diyelim
kızdırma benii atarım şuraya tüm servetinin resimleriniiiii.Aybush sabah uyanınca şaşırma, ceycey yoldan çıkardı bizi.
Kendi paraları gömdü altına, bizi fakir kalalım istiyor diye geyik topiğine kaçırdı.
Bulamadım ki kaybedeyimBöyle bir fılm ızlemıstım ya net hatırlamıyorum hatta ismi g noktamı kaybettım gıbı bırseydı.
Gel de sen onu benim narin kocama anlatKesınlıkle tehlıke yoksa dogurana kadar bırlıkte olmak kadın için de evlilik için de çok önemli
Aratıcam sımdı bulayım yazarım buraya belkı faydası olırİsmi öyleyse içeriğini düşünemiyorum
meselakızdırma benii atarım şuraya tüm servetinin resimleriniiiii.
Bak bi hiç mi olmadı orgazm cocuklaedan once falanBulamadım ki kaybedeyim
G spot botoks mu dolgu mu ne varmış, artık tam bir muayeneden sonra onu yaptırayım diyorum.
beştaş meselaaa kaşıkçı elmasından büyüktü taşlarııımesela
Bak ben bu kısmı hiç düşünememiştimAybush sabah uyanınca şaşırma, ceycey yoldan çıkardı bizi.
Kendi paraları gömdü altına, bizi fakir kalalım istiyor diye geyik topiğine kaçırdı.
Ben hamile kaldığımda bir daha sevisemicez diye dusunduk mu artik ne vur patlasin cal oynasin durumlari oldu. 1 ,5 ay Sonra doktor demez mi her halukarda 3 ay onermiyorum. Adama bir kal geldi ama oyle böyle gene oluyordu yani. Sonra gobek hepten çıktı onun isi yogunlasti 2 3 haftadir kepenk kapandi herhalde diyorum artikHamile kaldım sanki o an adeta rahibe oldum yanıma yaklaşan yok. Ya bir şey olursa korkuyormuş beyimiz. Bundan sonra da küçük bebekle zor bulur rahat ilişkiyi ne diyelim
Vajinal yok, o ne ki bilmiyorum.Bak bi hiç mi olmadı orgazm cocuklaedan once falan
At at atkızdırma benii atarım şuraya tüm servetinin resimleriniiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?