geyik bizim işimiz

Kiizz sennkide mi azaltti benimki kesin karnimdan. Diyor zaten ya bir sey olursa bilmem ne. Iside yoğun olunca hepten tek kaldim ya la.
Benimki tadini da hic sevmez ben napayim
Hamile kaldım sanki o an adeta rahibe oldum yanıma yaklaşan yok. Ya bir şey olursa korkuyormuş beyimiz. Bundan sonra da küçük bebekle zor bulur rahat ilişkiyi ne diyelim

Hamile kaldım sanki o an adeta rahibe oldum yanıma yaklaşan yok. Ya bir şey olursa korkuyormuş beyimiz. Bundan sonra da küçük bebekle zor bulur rahat ilişkiyi ne diyelim
Kesınlıkle tehlıke yoksa dogurana kadar bırlıkte olmak kadın için de evlilik için de çok önemli

Ben hamile kaldığımda bir daha sevisemicez diye dusunduk mu artik ne vur patlasin cal oynasin durumlari oldu. 1 ,5 ay Sonra doktor demez mi her halukarda 3 ay onermiyorum. Adama bir kal geldi ama oyle böyle gene oluyordu yani. Sonra gobek hepten çıktı onun isi yogunlasti 2 3 haftadir kepenk kapandi herhalde diyorum artik sinir bozucuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…