- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Muğlada ben besliyordım her türlü canlıBen açıkcası korkarım şimdi ne yalan söyleyeyim, Züleyha dünya güzeli bir canlı o ayrı ama doğa içindeki hayvandan cidden korkarım.
Yaban domuzu var, ayısı var, yılanı var, akrebi var.
Var oğlu var, bahçeli evden bile korkuyorum börtü böcek diye de çocuklar için istiyorum bir tek.
Nerde resım ben göremedım. Benden gzılı mı bakıyosunuz yoksa baska bi yerdeTeşekkür ederim can
Ben mi oynuyomOndan da şüpheliyim orayı bılmem burayı bilmem falan dıyerekten fakiri oynuyor farkındayım
Aynen öyle zaten bende atanamadım branşımda lanet üniversite iki de atama sayılarını düşürdüler. Puanda aşırı yüksek artık kafam bile almıyor çalış çalış ama mecbur kpss kasıcam yardımcı olmam lazımZevklisin belliönemli olan karşılıklı saygı anlayış evin içinde huzur olacak belki peynir ekmekle karın doyacak ama mutluluk olacak çok önemli bunlar evlilikte.
layloncuğum sen neden benim sorularımı görmezden geldin?meslek nedir?çocuk var mı?O harıka ataması olan bir bölüm. Hemen atanırsın umarım hemen.
Lan mesaj atılmıyor ki açsana kızcağına denedım olmuyorNerde resım ben göremedım. Benden gzılı mı bakıyosunuz yoksa baska bi yerde
Aa yazdım ya guzuumlayloncuğum sen neden benim sorularımı görmezden geldin?meslek nedir?çocuk var mı?
Ha tamamLan mesaj atılmıyor ki açsana kızcağına denedım olmuyor
şaşırdın herhallCeycey de zengin filmdelisi de zengin chamal de zengin
Babam gibisin ya, adam gençliğinde cebinde yılan taşırmış, akrep beslemiş evde.Muğlada ben besliyordım her türlü canlıhayvanat bahcesine gidip bakıcı olacam ben bu gidişle
Benim muğlada koyun ve koçum vardı adacığa gitmişler otlanırken komşuların ki ile beraber ayaklarında çizme var gidemiyorlar yılandan akrepten ben parmak arası terlikle gittim aldım geldimBabam gibisin ya, adam gençliğinde cebinde yılan taşırmış, akrep beslemiş evde.
Sürekli belgesel izler, doğa ve vahşi yaşam insanı.
Helal olsun, korkarım yani yalan söylememin manası yok
Cesurumdur ama doğaya değil
Yılan akrep miBenim muğlada koyun ve koçum vardı adacığa gitmişler otlanırken komşuların ki ile beraber ayaklarında çizme var gidemiyorlar yılandan akrepten ben parmak arası terlikle gittim aldım geldimsataşmassan sataşmazlar hayvanlar
Ceycey chamal okey de ben niye zenginim ayol?Ceycey de zengin filmdelisi de zengin chamal de zengin
Elekra bliyo musun mutant olunca işenmiyormuş içine kaçıyormuş herbi şeyleYılan akrep miben görsem altıma işerim
Bir de istemediğin ot burnunun dibinde biter varBenim muğlada koyun ve koçum vardı adacığa gitmişler otlanırken komşuların ki ile beraber ayaklarında çizme var gidemiyorlar yılandan akrepten ben parmak arası terlikle gittim aldım geldimsataşmassan sataşmazlar hayvanlar
Al sana der gıbı hareket mı cektın ayolServetimi istek üzerine yayınlıyorum
bit kadarlar ne nalıııAl sana der gıbı hareket mı cektın ayolnal gibin taşlar aboww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?