- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.321
mesleğe bile en alt kademeden başlanıyor. EE Biz de birbirimizi ayaktan başlayarak göreceğizzz işte ne güzellll.bugün ayak haftaya bacak derken memelere dek geliriz 3 haftaya kalmadannnbacım bız nıye ayaklara calişiyoruz.
neyine tenezzül edecekler 2012 hyundai altı üstüTenezzül bile etmemişler teybime, arabamaaa
sen bıze irkek dıyorsun ya sen irkek sen vucud dıyon . fogus dıyonmesleğe bile en alt kademeden başlanıyor. EE Biz de birbirimizi ayaktan başlayarak göreceğizzz işte ne güzellll.bugün ayak haftaya bacak derken memelere dek geliriz 3 haftaya kalmadannn
yıllardır namusumla takılıyordum şu sitede.beni siz yoldan çıkardınızzzsen bıze irkek dıyorsun ya sen irkek sen vucud dıyon . fogus dıyon
gurban oldugum sen de o yola dusmeye niyetlıydın ha zorlamı cektıkyıllardır namusumla takılıyordum şu sitede.beni siz yoldan çıkardınızzz
polo ben sitede eskiyim çok üye beni tanır.sen kendinden şüphe et önceeeeeH Heytttt be dehele gardaş sen irkek misın
bacı ismım polo wolksvagen markasına aitim ve 38 beden gacıyımpolo ben sitede eskiyim çok üye beni tanır.sen kendinden şüphe et önceeeee
var mı arabann ww?ha yoksa bari mercedes33 yapaydın nikini polo nedir yahuu o da fakir arabasıııbacı ismım polo wolksvagen markasına aitim ve 38 beden gacıyım
bende araba ne arar ehlıyet var araba yokvar mı arabann ww?ha yoksa bari mercedes33 yapaydın nikini polo nedir yahuu o da fakir arabasııı
benım eskı bır hesabım vardı obun şifrsı nıkını unuttum sonra bunu actım polo koydumvar mı arabann ww?ha yoksa bari mercedes33 yapaydın nikini polo nedir yahuu o da fakir arabasııı
dedemin vardı şoförü de vardı .ama bana kocamannn bir vasiyet bıraktıııııı sağolsun diyeceğim de öldüüü .vermezse vermesin bir şeyy bend e fakir olarak yaşarımmmm alıştık nasılsabende araba ne arar ehlıyet var araba yok
mersedesı kım kaybetti ben bulayım
Adını Polo koydumbenım eskı bır hesabım vardı obun şifrsı nıkını unuttum sonra bunu actım polo koydum
sulale zengin senın bacı bızde o yok normal emekli maaşlı insanlarızdedemin vardı şoförü de vardı .ama bana kocamannn bir vasiyet bıraktıııııı sağolsun diyeceğim de öldüüü .vermezse vermesin bir şeyy bend e fakir olarak yaşarımmmm alıştık nasılsa
Tesekur ederim. poloda guzel acep nufusta degıstırsemmıAdını Polo koydum
Polo deyince benim aklıma naneli şeker geliyorTesekur ederim. poloda guzel acep nufusta degıstırsemmı
anneme bıraktığı yazıylaaaa sıfırrrr sayıyla 0 amaaaa.devede kulak bıraktıısulale zengin senın bacı bızde o yok normal emekli maaşlı insanlarız
çocuğu da tipitip yap nufüsta o zamanTesekur ederim. poloda guzel acep nufusta degıstırsemmı
seker gibi kadınım yanı yaaa işte ısmım bıle sıze nelerı cagrıstırıyor ah ah ben ve mutavazılıkPolo deyince benim aklıma naneli şeker geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?