- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.301
oooo ona gelene dekkkk arabamın muayenesi de yokkkkk dubleeee cezaaaaaCeza o kadar değil miydi?
Bişi falan çalınmış mı, her şey yerli yerinde mi?bugün saat 5 e doğru apartman görevlimiz eşimi aradı .yengenin arka camı açık kalmış diyeeebir indimm ki valla açıkkk.arkaya oturan da olmadı şaştım kaldımmm
yok çalınmamış ama en son 2 gün önce kullanmıştım 2 gündür açık park yerinde duruyormuş demek ki.arabamı beğenip çalmamışlarrr.hepsiii fakirliktennnnBişi falan çalınmış mı, her şey yerli yerinde mi?
istediği yerde uyusun.uyku pekişince taşırsınnAllahim inadımız tuttu gene. bazada uyuyacak beyfendı.. besıge anne hayıl dıyor Allahım sana geliyorum
onuda yaptım besıkte uyandı abartısız 1saat agladı besıgı istemiyor nıye 2yasında normal mı bunlaristediği yerde uyusun.uyku pekişince taşırsınn
evet 2 yaş sendromu var çocuklarda.huysuz ve inatçı olurlar kendi kişiliklerini kabullendirmeye çalışırlar.taviz verme ama fazla da inatlaşma.her gün olmasa da arada uyusun istediği yerdeonuda yaptım besıkte uyandı abartısız 1saat agladı besıgı istemiyor nıye 2yasında normal mı bunlar
2yas sendromu bır bitmedi bızde Rabbım can sağlığı versin de daha ne yapalım bazada uyusun. sabaha kadar donme dolap gıbı donuyor. derin uykuya girsin koyayım besıge. bu cocuklar cok fenalarevet 2 yaş sendromu var çocuklarda.huysuz ve inatçı olurlar kendi kişiliklerini kabullendirmeye çalışırlar.taviz verme ama fazla da inatlaşma.her gün olmasa da arada uyusun istediği yerde
sen ac ben geliyorum konuyabdv ye açacak bir konu buldumm sonunda.kaynana görümce derdim yok ne açacağım diye kara kara düşünüyordummm.konum şu:çok mutsuzummm arabamı hırsızlar bile beğenip çalmamışşş
İnse yada cinse film önerisi bulununca bize zarar katsayısı mi artmış oluyor ne alaka ?bacım nıye hemen flım önerısı bulunuyorsun inmı cınmı bellı değil kı
daha yeni uye olmuş ya erkekse.İnse yada cinse film önerisi bulununca bize zarar katsayısı mi artmış oluyor ne alaka ?
ya sen erkeksennn?daha yeni uye olmuş ya erkekse.
ben irkek onu bile beceremem.ya sen erkeksennn?
erkek olsaydım +18 konularda neler yazardım ahh ahhya sen erkeksennn?
ayaklarının resmini at bir değerlendirelimm.film bile attı bakk çekinmedi kadınnnben irkek onu bile beceremem.recep ivedık kaslarımla olur belkı
bacım bız nıye ayaklara calişiyoruz.ayaklarının resmini at bir değerlendirelimm.film bile attı bakk çekinmedi kadınnn
Tenezzül bile etmemişler teybime, arabamaaabdv ye açacak bir konu buldumm sonunda.kaynana görümce derdim yok ne açacağım diye kara kara düşünüyordummm.konum şu:çok mutsuzummm arabamı hırsızlar bile beğenip çalmamışşş
haftaya atarım cumku estetik yapmam lazımayaklarının resmini at bir değerlendirelimm.film bile attı bakk çekinmedi kadınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?