- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.341
yok kız one bıcım isim ısmı guzel pasanınçocuğu da tipitip yap nufüsta o zaman
Aman bosver bısey kalıp laf edeceklerine kalmaması ıyıdır bazenanneme bıraktığı yazıylaaaa sıfırrrr sayıyla 0 amaaaa.devede kulak bıraktıı
Aha şeker bu.seker gibi kadınım yanı yaaa işte ısmım bıle sıze nelerı cagrıstırıyor ah ah ben ve mutavazılık
gız ben meşur olmusum şöhretin kapılarını araladım hele sukurAha şeker bu.
ben laf ediyorum arkasından dua okuyacağımaaaaa yıllardırrrAman bosver bısey kalıp laf edeceklerine kalmaması ıyıdır bazen
herkes hak ettiğini alırben laf ediyorum arkasından dua okuyacağımaaaaa yıllardırrr
Şu an normal. İlerleyen saatlerde wuuuuuuceycey beni bayıltıp nereye getirdin ay kızlar burası neresi
nabıyonuz gece vakti buralardaŞu an normal. İlerleyen saatlerde wuuuuuu
Ben olmuyorum geneldenabıyonuz gece vakti buralarda
oo neler yapmıyoruzkınabıyonuz gece vakti buralarda
sen zaten bu aralar katılmıyorsun nerdesın gızBen olmuyorum geneldearada yazıyorum
burası rahatlama ve geyiğin dibine vurma platformuuuu.arada bekleriz biz hergün buradayızzzzz ekip olarakkk.arada fakiriz diye ağlıyoruz ardındann birken terlik aldımmm calvin de indirim varmış a geçiyoruzzz +18 de var.ben sevmiyorum ama durduramadım kızları saldımm konuşuyoruz onu daceycey beni bayıltıp nereye getirdin ay kızlar burası neresi
sen masum kızlardansın demek :)) en iyisini yapıyon kıs kısmısı gece vakti forumlarda gezmezBen olmuyorum geneldearada yazıyorum
her gün gelmek zorunlu artık yoklama alıyoruz ona göreBen olmuyorum geneldearada yazıyorum
biber sürmüyon mu ağızlarınaburası rahatlama ve geyiğin dibine vurma platformuuuu.arada bekleriz biz hergün buradayızzzzz ekip olarakkk.arada fakiriz diye ağlıyoruz ardındann birken terlik aldımmm calvin de indirim varmış a geçiyoruzzz +18 de var.ben sevmiyorum ama durduramadım kızları saldımm konuşuyoruz onu da
Olur gelirimher gün gelmek zorunlu artık yoklama alıyoruz ona göre
onlar çoğunluk ben tekimmmmbiber sürmüyon mu ağızlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?