- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.942
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Hadi oradan...bit kadarlar ne nalııı
Tuvalet kağıdı olsaydı atacaktım kendimi ormana
Yoksundur bu gece hıTuvalet kağıdı olsaydı atacaktım kendimi ormana
Durum vahim olur öyle anladın sen afhjjElekra bliyo musun mutant olunca işenmiyormuş içine kaçıyormuş herbi şeyle
Ormana edeceğime altıma yaparım yahu, o sıra totomu bir canlı ısırsın istemem şahsenAklıma gelmedi , neyse bi dahaki sefere
Arada gelip gidiyorum. Kahve icin geldik . Birazdan çıkarız yineYoksundur bu gece hı
okuyacağım pardon kız uyandı tepeme yerleşti onu kovmaya çalışıyorumH Heytttt be tanıtım mesajımı okudun mu huu
Şey gibi oldu bu, "filmdelisi zenginmiş, benim niye haberim yok bundan?" demen lazımCeycey chamal okey de ben niye zenginim ayol?
Birçok tapusu olan onlar, ben değilim.
Kurunun yanında yaşı yakıyorsunuz ammaaa üzüliciimm artık.
Chamal gelince onun konusunda devam ederiz bu ekonomi denklemine
O ihtimal de var tabi. Ama yol 1 saat sürüyor , gelde dayan işteOrmana edeceğime altıma yaparım yahu, o sıra totomu bir canlı ısırsın istemem şahsen
huhuuu bulamadımmm nerede bu tanıtım mesajıH Heytttt be tanıtım mesajımı okudun mu huu
Ceyceyin olduğu her yerde bana yapışıyor o etiket, oda takımı olsun, avizesi olsun hepiciini öğrendik, hatun bana taktıŞey gibi oldu bu, "filmdelisi zenginmiş, benim niye haberim yok bundan?" demen lazım
Anaaaa bacım sakla sakla sonra görümce eltı komşu şu bu çatlar çatır çatır bu ne abovvvServetimi istek üzerine yayınlıyorum
fakiriz yahuu fakirrrrrrr.zengin olsak ne işimiz var bu sitede bu saatte her geceŞey gibi oldu bu, "filmdelisi zenginmiş, benim niye haberim yok bundan?" demen lazım
sen benim görümcelerdekini görmeden yorum yapma benceAnaaaa bacım sakla sakla sonra görümce eltı komşu şu bu çatlar çatır çatır bu ne abovvv
Ben dayanırım, kendim diye demiyorum 18 saat yol gidip çiş yapmadan durabiliyorum.O ihtimal de var tabi. Ama yol 1 saat sürüyor , gelde dayan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?