- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.401
aman o onemli degil kadin gibi ne yorumlar yapmis acabaErkek olduğunu itiraf eden konusu silindi.
Ceycey peki nasıl denk geldın o habere yawasıl bugün neler yazdımmm okuyunca delirecekkkk
diğer kadınlar görmüş onlar atmış linki.yoksa ben nereden göreceğimmmm ilk kez duydum bu gazeteyiiiCeycey peki nasıl denk geldın o habere yaw
Nisan diye bir üye vardı cok onceleri ozelden kınusan foto atan coktu. Evlilik cınsellık hersey konusmuslar aglanıyorlardı erkek oldugnu duyduklarındaaman o onemli degil kadin gibi ne yorumlar yapmis acaba
Bu sadece üyeliklerinden biriydi diğer 5 6 üyeliği daha vardınicki bumuydu ben hatirlayamadim dur uyeligine bakayim bi
Cinsiyetci bir yaklaşımla güya dalga mı gecmıs denyodiğer kadınlar görmüş onlar atmış linki.yoksa ben nereden göreceğimmmm ilk kez duydum bu gazeteyiii
ChocolitaNisan diye bir üye vardı cok onceleri ozelden kınusan foto atan coktu. Evlilik cınsellık hersey konusmuslar aglanıyorlardı erkek oldugnu duyduklarında
Bu sadece üyeliklerinden biriydi diğer 5 6 üyeliği daha vardı
doktorayşe vardı bir de hatırladın mı?profiline çok güzel bir kadın resmi koymuştu ve kendinin o olduğunda ısrar ediyordu.sinanımmm diye de sevgilisi vardıııChocolita
Merveokanaşk vardı
Emınım halen cok var aramızda işte bunlar hep işsizlikChocolita
Merveokanaşk vardı
Neyse ki ben kadınım o yeaaadoktorayşe vardı bir de hatırladın mı?profiline çok güzel bir kadın resmi koymuştu ve kendinin o olduğunda ısrar ediyordu.sinanımmm diye de sevgilisi vardııı
bizim konuyu izleyen var mı laylonnn?izliyorlarsa kovacağım daEmınım halen cok var aramızda işte bunlar hep işsizlik
Mini etek taktiği veriyordu kombin önerilerinde.bir de kocaya sonsuz itaatay birde sey yazmisti, bazen karimla tartisinca onun agzindan yaziyormus gibi olaylari size anlattim, farkli bakis acilariyla baktim vs. karisinin haberi varmiydi acaba burada takildigindan
Bak onu hayal meyal hatırlıyorumdoktorayşe vardı bir de hatırladın mı?profiline çok güzel bir kadın resmi koymuştu ve kendinin o olduğunda ısrar ediyordu.sinanımmm diye de sevgilisi vardııı
cahllliğimi maruz gör ama terliğe nasıl geçiriliyorrr?bir tane de uye ayaklarim cok buyuk mu cok killimi ne oyke bisey yazip cinsel organini terlige gecirip resmini atmisti
ben salakta konuya ne yorumlar yazdim.
bu ayak degilki ya kolunu sokmus terlige diye ciddi ciddi yorum yazmistim
Acaba bir süre sonra kendilerini kadın gibi hissediyorlar mı ?Emınım halen cok var aramızda işte bunlar hep işsizlik
Biz varız ve +4bizim konuyu izleyen var mı laylonnn?izliyorlarsa kovacağım da
Bi de 3.deliği mi çıkmış ne, hangi hesabındaydı hatırlamadım.Mini etek taktiği veriyordu kombin önerilerinde.bir de kocaya sonsuz itaat
sevgili+4 izleyicilerrrr kendi işinize bakınnn acil uzayınnn topiğimdennnnnnnnn naşşşşş naşşşşşşBiz varız ve +4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?