- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.639
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.381
kâr edicem diyip altin alip zarar edenler kulubü olarak migazeteye konu olmuşumm bugün eyy dostlarrrrrrr
ben zarar etmem çıkar o nasılsa yatırım konusunda yazdığım cümleyi internet gazetesine yazmışlar ona güldüm.borsayla ilgili soru soran üyeye eşime sorup cevaplayayım yazdım diye dalga geçmiş aklınca ha ha hakâr edicem diyip altin alip zarar edenler kulubü olarak mi
Kesin burdaki birinin kocasıİşte adam hepimizi takip etmiş
akşam eşime sorar öğrenirim yazan da benim ha ha haaaaaKesin burdaki birinin kocası
nerde kızben zarar etmem çıkar o nasılsa yatırım konusunda yazdığım cümleyi internet gazetesine yazmışlar ona güldüm.borsayla ilgili soru soran üyeye eşime sorup cevaplayayım yazdım diye dalga geçmiş aklınca ha ha ha
şuan bakıyorum ıkae yanette bir suru var siparis et gelsin
cok sevınırım can pasam zaten besıgı sevmiyorPolo33 benim kız yatakta fıldir fildir döner.
bir basinda yatir öbür başında kalkar ben taktirdim korumalik bisey olmuyo.
hatta yatak almayi dusunuyosan sana yatak önereyim.
sana ozelden link atacagim bende yazin kiza alacagim bundancok sevınırım can pasam zaten besıgı sevmiyor
belki de ta kendisiKesin burdaki birinin kocası
Yok artıkbelki de ta kendisi
bence öyleYok artık
Üftade yi nasıl unuturum kibence öyleburda yillarca kadin rolu yapip yakalanmamış en sonunda kendisi itiraf etmiş uye bile gorduk
kocama sorup cevap vereyim dedigi icin ünlü olmuş
nicki bumuydu ben hatirlayamadim dur uyeligine bakayim biÜftade yi nasıl unuturum ki
kocama sorup cevap vereyim dedigi icin ünlü olmuş
asıl bugün neler yazdımmm okuyunca delirecekkkkkocama sorup cevap vereyim dedigi icin ünlü olmuş
Erkek olduğunu itiraf eden konusu silindi.nicki bumuydu ben hatirlayamadim dur uyeligine bakayim bi
bugün bahsettim ayol pırlantalarımdannAltınlarından niye bahsetmemiş sank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?