- 19 Mayıs 2020
- 47.894
- 215.337
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.421
+4 üye mi?Biz varız ve +4
Yuhh be agır sapık insan çoraba sokup da terliğe takarbir tane de uye ayaklarim cok buyuk mu cok killimi ne oyke bisey yazip cinsel organini terlige gecirip resmini atmisti
ben salakta konuya ne yorumlar yazdim.
bu ayak degilki ya kolunu sokmus terlige diye ciddi ciddi yorum yazmistim
iste sen ben gibi yoksunlar cahil kalip kol saniyor onucahllliğimi maruz gör ama terliğe nasıl geçiriliyorrr?
kiz bildigin baba terligine takmis onu kapali ama terliginYuhh be agır sapık insan çoraba sokup da terliğe takar
Boyutu terliği dolduracak kadar varmış. Hey maşallah yaiste sen ben gibi yoksunlar cahil kalip kol saniyor onu
baya kol gibi olunca terligede geciyormus topuklu ayakkabiyada onu anladim
Yok ya cok fazla dalga gecıyırlardır seslendırme yapa yapa yazıyorlardır.Acaba bir süre sonra kendilerini kadın gibi hissediyorlar mı ?
ya yok doldurmamis ama bir cocuk kolu gibi düşünBoyutu terliği dolduracak kadar varmış. Hey maşallah ya
Aynen o yuzden gecen gun okuyorum alintilayip yazıyorum derken 10 sayfa atıyordu yetisemedim size valla bi 50 sayfa var ben o kadar kitap bile okumuyorum bu aralarbende yetısemeyınce gerıden mesajlara cevap yazıyorum
Allah aşkına hayal ettirme banaya yok doldurmamis ama bir cocuk kolu gibi düşün
iykkkk midem bulandı kraker yiyordum ne güzelllya yok doldurmamis ama bir cocuk kolu gibi düşün
Keşke onlar da karılarına sormayı akıl etseler. Sonra buraya dadanıyorlar kadınları tanımak için.Yok ya cok fazla dalga gecıyırlardır seslendırme yapa yapa yazıyorlardır.
-akşam kocama sorayım da yazarım(inceciiik tiz bir ses tonuyla)
Çubuk kraker gibiymişiykkkk midem bulandı kraker yiyordum ne güzelll
Üzdü bak bu beniya yok doldurmamis ama bir cocuk kolu gibi düşün
Ahh katibe nasıl akıllısın olm senKeşke onlar da karılarına sormayı akıl etseler. Sonra buraya dadanıyorlar kadınları tanımak için.
terligin aynisindan bizde de var isin kotu tarafiAllah aşkına hayal ettirme bana
at çöpeeee atttttttttterligin aynisindan bizde de var isin kotu tarafi
Yok kız, üftade dedi kadınları tanımak için girdim diye.Ahh katibe nasıl akıllısın olm sen
At gitsinterligin aynisindan bizde de var isin kotu tarafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?