- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.501
Zor sevmem ben kolay lokmayımbıyıkların cazıbesine dayanamam
+18 yasakkkk topiğimdeeeeee .fakirliğinden bahsettttttt delik çorabından bahsetttttt biz onları konuşuyoruzzzGerek yok bıyıklrıma dayanamaz gazoz dedim mi bitti
Alırım bı 43 45
artik terlige takip resim yolluyolar, oyle gazoza ilac guvercine şise falan yok.Aydınlat bu haşin erkegi
delik terlik olsa olmazmi+18 yasakkkk topiğimdeeeeee .fakirliğinden bahsettttttt delik çorabından bahsetttttt biz onları konuşuyoruzzz
Bak ben oralara pek ugramam ama sizin için gidecem ben yaşamayı severim böyle okuyarak zaman kaybedemem+18 yasakkkk topiğimdeeeeee .fakirliğinden bahsettttttt delik çorabından bahsetttttt biz onları konuşuyoruzzz
Acaba terlik reklamı mı yapıyordu kıartik terlige takip resim yolluyolar, oyle gazoza ilac guvercine şise falan yok.
tam teknoloji
bismillahhhhh alimallahhhhh gazozdan da soğudumm terlikten deee yalınayakk gezeceğimmm artıkımmmmBak ben oralara pek ugramam ama sizin için gidecem ben yaşamayı severim böyle okuyarak zaman kaybedemem
Terlik fantazisimiartik terlige takip resim yolluyolar, oyle gazoza ilac guvercine şise falan yok.
tam teknoloji
bir tane de uye ayaklarim cok buyuk mu cok killimi ne oyke bisey yazip cinsel organini terlige gecirip resmini atmisti
ben salakta konuya ne yorumlar yazdim.
bu ayak degilki ya kolunu sokmus terlige diye ciddi ciddi yorum yazmistim
Gazoz rahatlatırbismillahhhhh alimallahhhhh gazozdan da soğudumm terlikten deee yalınayakk gezeceğimmm artıkımmmm
reklama ihtiyaci olan bir terlik oldugunj sanmiyorumAcaba terlik reklamı mı yapıyordu kıbu da bi bakış acısı
yok annemm yok beyefendiiii ya da hanımefendiiiii ben almayayımmmmmmmm alanlarr sırada bekliyor kaçırma sen onlarııııGazoz rahatlatır
Ehhh yarın sıraya geçince seni sıradan cıkaragım benim gazozları sevmeyenn yokturyok annemm yok beyefendiiii ya da hanımefendiiiii ben almayayımmmmmmmm alanlarr sırada bekliyor kaçırma sen onlarıııı
fakirlikten belim büküldüüüüü yeni bir gucci çanta alamadım diye yastayımmmm libidomm düşükkkkkkEhhh yarın sıraya geçince seni sıradan cıkaragım benim gazozları sevmeyenn yoktur
amanın bir benzeri biz de var hemmenn çöpeeeeeeişte o heybetli terlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?