- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.521
umarim fakirlikten bükülmüştürfakirlikten belim büküldüüüüü yeni bir gucci çanta alamadım diye yastayımmmm libidomm düşükkkkkk
50 yilin nuri alçosu nu bile dize getirdi heybetlimAaaa bende de var terlikten tiksindim
yatırım topiğine dönüyorumm ordan aldığım tiyolarla günde 1000 1000 kazanıyorumm siz uyuyunnnnnumarim fakirlikten bükülmüştür
Yok daha da alevlendirdi ateşi50 yilin nuri alçosu nu bile dize getirdi heybetlim
kardeş sütünü iç de yat uyuuuuuhadi bakemmm eeeee eeeeeeeeeeYok daha da alevlendirdi ateşi
Yok daha da alevlendirdi ateşi
cey cey bosa paralanma bu saaten sonra bu konuyu toparlayamazsınkardeş sütünü iç de yat uyuuuuuhadi bakemmm eeeee eeeeeeeeee
bdv ye kaçtımmmmmcey cey bosa paralanma bu saaten sonra bu konuyu toparlayamazsın
umarım öyle oluyoduryatırım topiğine dönüyorumm ordan aldığım tiyolarla günde 1000 1000 kazanıyorumm siz uyuyunnnnn
Yok daha da alevlendirdi ateşi
Aslan sütümü getirin bakayımkardeş sütünü iç de yat uyuuuuuhadi bakemmm eeeee eeeeeeeeee
cey cey bizim rahibe ablamiz, libido yerlerde, ayni zamanda +18 e midesi dayanmiyorAslan sütümü getirin bakayım
cey cey bizim rahibe ablamiz, libido yerlerde, ayni zamanda +18 e midesi dayanmiyor
her gun burda +18 yasakkkk diye bagiriyo ama kimsenin duydugu yok
mihail sitenin kurdudur en akıllı kadınlardandır sen asıl kendini koru poloooooo
İkimizi birden yükseltiyor çakal ceyceysende benı yukseltıyonmu gomuyormusun bacım
mihail burda +18 den devreleri yanmış bunların kardeşşş.ne yaptıysam vazgeçiremedim.dün bir de nuri alço çıktı başımaaa evlerden ırakkkk.biz borsacıyız ne işimiz var buralar da .gün de 1000 2000 kazanıyoruz dedim inanmadılar halbuki en az miktarı söyledimm ayolllll.b,z,m mor u plastic i duysalar ne yaparlar acabaaaa onların kazancına göre benim ki çerezz ayooll çerezzzİkimizi birden yükseltiyor çakal ceycey
Günde 2000 lira para mı yaamihail burda +18 den devreleri yanmış bunların kardeşşş.ne yaptıysam vazgeçiremedim.dün bir de nuri alço çıktı başımaaa evlerden ırakkkk.biz borsacıyız ne işimiz var buralar da .gün de 1000 2000 kazanıyoruz dedim inanmadılar halbuki en az miktarı söyledimm ayolllll.b,z,m mor u plastic i duysalar ne yaparlar acabaaaa onların kazancına göre benim ki çerezz ayooll çerezzz
Geyik muhabbeti +18 oluyor ki. Söylemediler mi sanamihail burda +18 den devreleri yanmış bunların kardeşşş.ne yaptıysam vazgeçiremedim.dün bir de nuri alço çıktı başımaaa evlerden ırakkkk.biz borsacıyız ne işimiz var buralar da .gün de 1000 2000 kazanıyoruz dedim inanmadılar halbuki en az miktarı söyledimm ayolllll.b,z,m mor u plastic i duysalar ne yaparlar acabaaaa onların kazancına göre benim ki çerezz ayooll çerezzz
gocammm sağolsunnnnn anacığımmm.bizim gazeteci şimdi bunu da alıntılar yazarrrr amanınnnn.kadınn resmennn gocamm sağolsun dediii diye ha ha haGünde 2000 lira para mı yaa(mihail zengin taklidi yaparken)
ama ceycey sen beyine sormadan adım atmazsın bunu basın dünyası dahil herkes biliyorgocammm sağolsunnnnn anacığımmm.bizim gazeteci şimdi bunu da alıntılar yazarrrr amanınnnn.kadınn resmennn gocamm sağolsun dediii diye ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?