geyik bizim işimiz

ama ceycey sen beyine sormadan adım atmazsın bunu basın dünyası dahil herkes biliyor
sen öyle sann.hiçç bir şeyi sormammm tam tersiii sadece haber veririm çıkar giderim evdennn bakar kalır ardımdannn.ha bu ara net alışverişini de artırdım kıza legolar barbie ler kıyafetlerrrr .kargocu biraz ters baksa da artık aldırmıyorummmm.indirimleri affetmemmm

Ben haberlerde okuduğuma inanırım ceycey orada eşime sorup geleyim didin
Artık basına çıktığına göre resmi olarak para sende şöhret sende :))

Ay fakir. Benim günlük 5000 kazancım var. Lotlarım sağ olsun. (10.000 kaybetmisimdir ve köşede ağlıyorumdur)

Bi de türkiyede insanlar az kazınıyor , fakirlik sınırındayız diyorlar. O parayı ben anca rüyamda görüyorum mesela , hatta artık rüyama bile girmiyor maalesef
Ay şaka yapıyorum kız. Sjdjdkdkfk.
Benim kendi maaşım tek olsa fasssfakirim hemşireyim kuş kadar maaşlar. Gocamın ve babamın kartı sağ olsun

Hemşire maasları cidden okadar kötü mü ? Yani şimdi ben Türkiye’ye kesin dönüş yapsam ve hastanede çalışsam gecinemiyecekmiyim ?
Geçinirsin canım ama ben biraz ortalama üstü giyinip kuşanıyorum. 1000₺ çanta 2000₺ mont alınca geçinemiyorum

Demekki ben pazardan yada ikinci el bit pazarından alışveriş yaparsam geçinirim
Yok yahu ortalama markalardan geçinirsin. Ama şöyle teksen geçinirsin. 3 çocuk -mutfak masrafı çok ciddi bir kalem- onların giymesi yemesi evet alt segment alırsan anca eğer ek gelir yoksa

Ay fakir. Benim günlük 5000 kazancım var. Lotlarım sağ olsun. (10.000 kaybetmisimdir ve köşede ağlıyorumdur)
aramızdaki gizli zenginin sen olduğunu çoktannn anlamıştımm zatennn.bas bas paraları birken terliklere bir daha mı geleceksinn dünyaya sefann olsunnnnn

Yok yahu ortalama markalardan geçinirsin. Ama şöyle teksen geçinirsin. 3 çocuk -mutfak masrafı çok ciddi bir kalem- onların giymesi yemesi evet alt segment alırsan anca eğer ek gelir yoksa
Muhtemelen tek çocukla taşınırım. Diğerleri büyümüş olur ve babalarında kalmak isterler .Ek gelir sadece buradaki evimi kiraya verirsem yaklaşık 10 bin civarı gelir ve tabi emekli olduğumda emekli maaşım ama ona daha çok var . Ayrıca Türkiye’de ev kira derdim de olmaz ondan rahatım biraz .

Fazla fazla geçinirsin o zaman kafan rahat olsun

Geçinirsin canım ama ben biraz ortalama üstü giyinip kuşanıyorum. 1000₺ çanta 2000₺ mont alınca geçinemiyorum
at şuraya çantaların resmini bendekilerle değiş tokuş yapalımm değişiklik olur.ama tek çizik olmasın üstlerinde takıntılıyımdırrr

at şuraya çantaların resmini bendekilerle değiş tokuş yapalımm değişiklik olur.ama tek çizik olmasın üstlerinde takıntılıyımdırrr
Eşya paylaşmayı sevmemmmm kimsenin kullandığını kullanmam denemem bile ben daha takıntılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…