- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.307
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.541
sen öyle sann.hiçç bir şeyi sormammm tam tersiii sadece haber veririm çıkar giderim evdennn bakar kalır ardımdannn.ha bu ara net alışverişini de artırdım kıza legolar barbie ler kıyafetlerrrr .kargocu biraz ters baksa da artık aldırmıyorummmm.indirimleri affetmemmmama ceycey sen beyine sormadan adım atmazsın bunu basın dünyası dahil herkes biliyor
Ben haberlerde okuduğuma inanırım ceycey orada eşime sorup geleyim didinsen öyle sann.hiçç bir şeyi sormammm tam tersiii sadece haber veririm çıkar giderim evdennn bakar kalır ardımdannn.ha bu ara net alışverişini de artırdım kıza legolar barbie ler kıyafetlerrrr .kargocu biraz ters baksa da artık aldırmıyorummmm.indirimleri affetmemmm
Ay fakir. Benim günlük 5000 kazancım var. Lotlarım sağ olsun. (10.000 kaybetmisimdir ve köşede ağlıyorumdur)mihail burda +18 den devreleri yanmış bunların kardeşşş.ne yaptıysam vazgeçiremedim.dün bir de nuri alço çıktı başımaaa evlerden ırakkkk.biz borsacıyız ne işimiz var buralar da .gün de 1000 2000 kazanıyoruz dedim inanmadılar halbuki en az miktarı söyledimm ayolllll.b,z,m mor u plastic i duysalar ne yaparlar acabaaaa onların kazancına göre benim ki çerezz ayooll çerezzz
Bi de türkiyede insanlar az kazınıyor , fakirlik sınırındayız diyorlar. O parayı ben anca rüyamda görüyorum mesela , hatta artık rüyama bile girmiyor maalesefAy fakir. Benim günlük 5000 kazancım var. Lotlarım sağ olsun. (10.000 kaybetmisimdir ve köşede ağlıyorumdur)
Ay şaka yapıyorum kız. Sjdjdkdkfk.Bi de türkiyede insanlar az kazınıyor , fakirlik sınırındayız diyorlar. O parayı ben anca rüyamda görüyorum mesela , hatta artık rüyama bile girmiyor maalesef
Hemşire maasları cidden okadar kötü mü ? Yani şimdi ben Türkiye’ye kesin dönüş yapsam ve hastanede çalışsam gecinemiyecekmiyim ?Ay şaka yapıyorum kız. Sjdjdkdkfk.
Benim kendi maaşım tek olsa fasssfakirim hemşireyim kuş kadar maaşlar. Gocamın ve babamın kartı sağ olsun
Geçinirsin canım ama ben biraz ortalama üstü giyinip kuşanıyorum. 1000₺ çanta 2000₺ mont alınca geçinemiyorumHemşire maasları cidden okadar kötü mü ? Yani şimdi ben Türkiye’ye kesin dönüş yapsam ve hastanede çalışsam gecinemiyecekmiyim ?
Demekki ben pazardan yada ikinci el bit pazarından alışveriş yaparsam geçinirimGeçinirsin canım ama ben biraz ortalama üstü giyinip kuşanıyorum. 1000₺ çanta 2000₺ mont alınca geçinemiyorum
Yok yahu ortalama markalardan geçinirsin. Ama şöyle teksen geçinirsin. 3 çocuk -mutfak masrafı çok ciddi bir kalem- onların giymesi yemesi evet alt segment alırsan anca eğer ek gelir yoksaDemekki ben pazardan yada ikinci el bit pazarından alışveriş yaparsam geçinirim
aramızdaki gizli zenginin sen olduğunu çoktannn anlamıştımm zatennn.bas bas paraları birken terliklere bir daha mı geleceksinn dünyaya sefann olsunnnnnAy fakir. Benim günlük 5000 kazancım var. Lotlarım sağ olsun. (10.000 kaybetmisimdir ve köşede ağlıyorumdur)
Muhtemelen tek çocukla taşınırım. Diğerleri büyümüş olur ve babalarında kalmak isterler .Ek gelir sadece buradaki evimi kiraya verirsem yaklaşık 10 bin civarı gelir ve tabi emekli olduğumda emekli maaşım ama ona daha çok var . Ayrıca Türkiye’de ev kira derdim de olmaz ondan rahatım biraz .Yok yahu ortalama markalardan geçinirsin. Ama şöyle teksen geçinirsin. 3 çocuk -mutfak masrafı çok ciddi bir kalem- onların giymesi yemesi evet alt segment alırsan anca eğer ek gelir yoksa
Fazla fazla geçinirsin o zaman kafan rahat olsunMuhtemelen tek çocukla taşınırım. Diğerleri büyümüş olur ve babalarında kalmak isterler .Ek gelir sadece buradaki evimi kiraya verirsem yaklaşık 10 bin civarı gelir ve tabi emekli olduğumda emekli maaşım ama ona daha çok var . Ayrıca Türkiye’de ev kira derdim de olmaz ondan rahatım biraz .
at şuraya çantaların resmini bendekilerle değiş tokuş yapalımm değişiklik olur.ama tek çizik olmasın üstlerinde takıntılıyımdırrrGeçinirsin canım ama ben biraz ortalama üstü giyinip kuşanıyorum. 1000₺ çanta 2000₺ mont alınca geçinemiyorum
Eşya paylaşmayı sevmemmmm kimsenin kullandığını kullanmam denemem bile ben daha takıntılıyımat şuraya çantaların resmini bendekilerle değiş tokuş yapalımm değişiklik olur.ama tek çizik olmasın üstlerinde takıntılıyımdırrr
etiketli yahuuu 2 tanesi pandemiden kullanmadımEşya paylaşmayı sevmemmmm kimsenin kullandığını kullanmam denemem bile ben daha takıntılıyım
o kadar kar var mi ?
Kar oynayama ineceğim, yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?