geyik bizim işimiz

Anaaaa bacım sakla sakla sonra görümce eltı komşu şu bu çatlar çatır çatır bu ne abovvv
elektra şaka bir yana bu takıları hep annem aldı bana eşime zorla 2 elmas yüzük anca aldırdım.analarını kaynanalarını evden kovanlar görsün de çatlasınnn.hem bunlar daha fragmannnnnn

elektra şaka bir yana bu takıları hep annem aldı bana eşime zorla 2 elmas yüzük anca aldırdım.analarını kaynanalarını evden kovanlar görsün de çatlasınnn.hem bunlar daha fragmannnnnn
Benim anamda evde benimkine o kadar okudu sakın rahatlığa alıştırma öğretmenliği çıkana kadar özelde çalışsın desin hey yavrum heyy

nasıl insansın sen ?4 saat anca uyusun çiş yapmazsın.valla korktum ürktüm
Sen de tarihi ve efsaneleri olan bir yatılı okulda okusaydın, gecenin bir körü wc en az 30 metrelik koridorlar sonucu ulaşılam aşağı katta olsaydı, çişi içinde özütmeyi öğrenirdin.
Soğuktan bahsetmiyorum bile

harry potter büyücülük okulu mu orası ?okuldan da ürktüm şimdi gece gece

Hasan oglan öğretmen okulu mu yauw orası

Doğum da doğum hediyesi almadı mı kocan ya .

birinin kocası bilezikler yagdirmisti geçen rastladım öyle bı konuya
Padişah doğdu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…