- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Ülke ekonomisi sizde dönüyormuş desenesen benim görümcelerdekini görmeden yorum yapma bence
Ay yoksa ben "kısmetsizim" konusuna mı attım. Iyı barı kısmetlerım acılır napımhuhuuu bulamadımmm nerede bu tanıtım mesajı
O zman mutant genlere sahıpsın acık ol yadırgamam benBen dayanırım, kendim diye demiyorum 18 saat yol gidip çiş yapmadan durabiliyorum.
Vücudu rölantiye alıyorum
elektra şaka bir yana bu takıları hep annem aldı bana eşime zorla 2 elmas yüzük anca aldırdım.analarını kaynanalarını evden kovanlar görsün de çatlasınnn.hem bunlar daha fragmannnnnnAnaaaa bacım sakla sakla sonra görümce eltı komşu şu bu çatlar çatır çatır bu ne abovvv
Ya bu saatte kahkaha attım annemle babam uyuyor yazık, ses gitmez umarımfakiriz yahuu fakirrrrrrr.zengin olsak ne işimiz var bu sitede bu saatte her gece
nasıl insansın sen ?4 saat anca uyusun çiş yapmazsın.valla korktum ürktümBen dayanırım, kendim diye demiyorum 18 saat yol gidip çiş yapmadan durabiliyorum.
Dün akşam demiştim bende bir sorun var tam olmamışım diye.O zman mutant genlere sahıpsın acık ol yadırgamam ben
Benim anamda evde benimkine o kadar okudu sakın rahatlığa alıştırma öğretmenliği çıkana kadar özelde çalışsın desin hey yavrum heyyelektra şaka bir yana bu takıları hep annem aldı bana eşime zorla 2 elmas yüzük anca aldırdım.analarını kaynanalarını evden kovanlar görsün de çatlasınnn.hem bunlar daha fragmannnnnn
Sen de tarihi ve efsaneleri olan bir yatılı okulda okusaydın, gecenin bir körü wc en az 30 metrelik koridorlar sonucu ulaşılam aşağı katta olsaydı, çişi içinde özütmeyi öğrenirdin.nasıl insansın sen ?4 saat anca uyusun çiş yapmazsın.valla korktum ürktüm
5 para etmez baban olunca anan da böyle üstüne titrer işteee.Benim anamda evde benimkine o kadar okudu sakın rahatlığa alıştırma öğretmenliği çıkana kadar özelde çalışsın desin hey yavrum heyy
Ya demedım mı ben mutant diye. G noktası da olmaz onların cünkü.nasıl insansın sen ?4 saat anca uyusun çiş yapmazsın.valla korktum ürktüm
Ozamanda Yaşlanınca bezle gezme ihtimalin var amaBen dayanırım, kendim diye demiyorum 18 saat yol gidip çiş yapmadan durabiliyorum.
harry potter büyücülük okulu mu orası ?okuldan da ürktüm şimdi gece geceSen de tarihi ve efsaneleri olan bir yatılı okulda okusaydın, gecenin bir körü wc en az 30 metrelik koridorlar sonucu ulaşılam aşağı katta olsaydı, çişi içinde özütmeyi öğrenirdin.
Soğuktan bahsetmiyorum bile
aramızda aşırı libidolu bir üye varYa demedım mı ben mutant diye. G noktası da olmaz onların cünkü.
Depend severim, pek rahat yahuOzamanda Yaşlanınca bezle gezme ihtimalin var ama
Hadi ya baban nasıl biri ki5 para etmez baban olunca anan da böyle üstüne titrer işteee.
Yaşlanınca zaten ya bastonla ya bezle geziliyor ki kaçınılmaz sonOzamanda Yaşlanınca bezle gezme ihtimalin var ama
ZuahahahahYa demedım mı ben mutant diye. G noktası da olmaz onların cünkü.
Hasan oglan öğretmen okulu mu yauw orasıSen de tarihi ve efsaneleri olan bir yatılı okulda okusaydın, gecenin bir körü wc en az 30 metrelik koridorlar sonucu ulaşılam aşağı katta olsaydı, çişi içinde özütmeyi öğrenirdin.
Soğuktan bahsetmiyorum bile
Doğum da doğum hediyesi almadı mı kocan ya .elektra şaka bir yana bu takıları hep annem aldı bana eşime zorla 2 elmas yüzük anca aldırdım.analarını kaynanalarını evden kovanlar görsün de çatlasınnn.hem bunlar daha fragmannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?