geyik bizim işimiz

Hasan oglan öğretmen okulu mu yauw orası
Yok yahu, İzmir kız lisesinde yatılı kaldım.
Eski tarihi bir bina, tuhaf yapısı var.
Haç şeklinde bir bina, değişik mimarı, sanki şirinler için yapılmış gibi duvar içinde pencereler ve küçük kapılar.
Tünel münel varmış içinde savaş zamanı yapılan.

valla 42 senelik hayatımda 5 ay anca görmüşümdür.asla baba olmaması lazım olan şahsiyetlerdendir kendisi.içki dayak hakereti olmayan ama adamlığı hiç olmayan bir gudubetti.hala yaşıyor bir yerlerde
Annen iyi durumda dimi şartları falan zaten seni burdan gördüğüm kadarıyla elin üstündedir.

H Heytttt be

bakın bakınnn nerede okumuşş.zengindir demiştim sizeeee

Bu arada hanımlar bişey sorcam özel hastaneler bizden iki yüz üç yuz filan alırken SGK nin tablosunda mesela bilgilerinizi girince
'bu hastane sizden maksimum su kadar ücret alabilir ' gibi bir ibare görüyoruz

Sormak istediğimde şu herhangi bir hastaneye gittiğinizde size söylenen ücret karşısında hayır sadece bu kadar alabilirsiniz bana makbuzda verin ayrıca deyip hastanenin size dayattığı değilde SGK nin ücretini odemisliginiz var mı ?

Nelerle karşılaştınız bu diyaloglarinizda ?

Yok, yapmadık hiç.
Yapıldığında bayağı olay çıkardıklarını biliyorum ama hatta kaydı falan siliyorlar, öyle okumuştum.

Sabahları 158 akşamları da 160 mı oluyorsun? Tam anlayamadım

Yok ayol. Ananem masallah 104 yasında öldü ne baston nede bez . Üstelik zihin engelli teyzemin tüm bakımından da o sorumluydu
Sizin aile zaten ingiltere İsveç kolay doğum dinçlik 104 yaşına dek yaşamak maşallah Allah yürü ya kulum demiş sizin soya çok imrendim

Size -yürü ya kulum

Bize -yürü yağ tulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…