- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
O neki?Depend severim, pek rahat yahu
valla 42 senelik hayatımda 5 ay anca görmüşümdür.asla baba olmaması lazım olan şahsiyetlerdendir kendisi.içki dayak hakereti olmayan ama adamlığı hiç olmayan bir gudubetti.hala yaşıyor bir yerlerdeHadi ya baban nasıl biri ki
yok yeminle 10 tl lik hediye alan olmadı.Doğum da doğum hediyesi almadı mı kocan ya .
birinin kocası bilezikler yagdirmisti geçen rastladım öyle bı konuya
Padişah doğdu cunku
Yok yahu, İzmir kız lisesinde yatılı kaldım.Hasan oglan öğretmen okulu mu yauw orası
malmö ye yakınmısın hadibea?O neki?
Annen iyi durumda dimi şartları falan zaten seni burdan gördüğüm kadarıyla elin üstündedir.valla 42 senelik hayatımda 5 ay anca görmüşümdür.asla baba olmaması lazım olan şahsiyetlerdendir kendisi.içki dayak hakereti olmayan ama adamlığı hiç olmayan bir gudubetti.hala yaşıyor bir yerlerde
Yok ayol. Ananem masallah 104 yasında öldü ne baston nede bez . Üstelik zihin engelli teyzemin tüm bakımından da o sorumluyduYaşlanınca zaten ya bastonla ya bezle geziliyor ki kaçınılmaz son
H Heytttt beYaşlılıktan olsa gerek yetişemiyorm meşazlara yauww. 35 yasındayım 9 senelık evlıyım ıkı yevrum var oglum 7 kızım 4 oluyor. Suan dogudayız ama ben samsunluyum. Boyum 158 duruma göre bazen 160 kilom 55 sacım sarı burnum buyuk dötüm yıvarlak meme eks(öldü) atanamamıs ögretmenım. Evden okumaya devam edıyorum buyuyunce belkı benı alırlar işe. Sonracıma 2005 de fransaya gıttım manıta olaylarım vardı o iş olmadı. Sonra Berline gıttım o da olmadı. Sonra bi yere gıdemeyınce nıye bılmıyorum evlendım ya.Sonracıma ankarada o dedıgnız yerlerde evımız falan yok. Ay daha ne anlatayım bee
Arabayla 3 saat mesefademalmö ye yakınmısın hadibea?
bakın bakınnn nerede okumuşş.zengindir demiştim sizeeeeYok yahu, İzmir kız lisesinde yatılı kaldım.
Eski tarihi bir bina, tuhaf yapısı var.
Haç şeklinde bir bina, değişik mimarı, sanki şirinler için yapılmış gibi duvar içinde pencereler ve küçük kapılar.
Tünel münel varmış içinde savaş zamanı yapılan.
Devlet okulu, anadolu lisesi kendisibakın bakınnn nerede okumuşş.zengindir demiştim sizeeee
boyu kısalalrı çok severimm kader arkadaşım benimmmm.bizde filmle okumuş ev kadınlarıyız aramıza tekrardan hoşgeldinnnnnn
Yok, yapmadık hiç.Bu arada hanımlar bişey sorcam özel hastaneler bizden iki yüz üç yuz filan alırken SGK nin tablosunda mesela bilgilerinizi girince
'bu hastane sizden maksimum su kadar ücret alabilir ' gibi bir ibare görüyoruz
Sormak istediğimde şu herhangi bir hastaneye gittiğinizde size söylenen ücret karşısında hayır sadece bu kadar alabilirsiniz bana makbuzda verin ayrıca deyip hastanenin size dayattığı değilde SGK nin ücretini odemisliginiz var mı ?
Nelerle karşılaştınız bu diyaloglarinizda ?
Sabahları 158 akşamları da 160 mı oluyorsun? Tam anlayamadımYaşlılıktan olsa gerek yetişemiyorm meşazlara yauww. 35 yasındayım 9 senelık evlıyım ıkı yevrum var oglum 7 kızım 4 oluyor. Suan dogudayız ama ben samsunluyum. Boyum 158 duruma göre bazen 160 kilom 55 sacım sarı burnum buyuk dötüm yıvarlak meme eks(öldü) atanamamıs ögretmenım. Evden okumaya devam edıyorum buyuyunce belkı benı alırlar işe. Sonracıma 2005 de fransaya gıttım manıta olaylarım vardı o iş olmadı. Sonra Berline gıttım o da olmadı. Sonra bi yere gıdemeyınce nıye bılmıyorum evlendım ya.Sonracıma ankarada o dedıgnız yerlerde evımız falan yok. Ay daha ne anlatayım bee
Sizin aile zaten ingiltere İsveç kolay doğum dinçlik 104 yaşına dek yaşamak maşallah Allah yürü ya kulum demiş sizin soyaYok ayol. Ananem masallah 104 yasında öldü ne baston nede bez . Üstelik zihin engelli teyzemin tüm bakımından da o sorumluydu
Hoşbuldum cok hoştirboyu kısalalrı çok severimm kader arkadaşım benimmmm.bizde filmle okumuş ev kadınlarıyız aramıza tekrardan hoşgeldinnnnnn
yok yav öğretmendi ama annemin babası azıcık zenginceydi ama ben kız olduğum için fazla koklatmadııııAnnen iyi durumda dimi şartları falan zaten seni burdan gördüğüm kadarıyla elin üstündedir.
ben daima 157 yim nasıl uzanıyorsa bana da öğretsinSabahları 158 akşamları da 160 mı oluyorsun? Tam anlayamadım
Mesela kaynvalde sorarsa 165 e kadar uzayabiliyorumSabahları 158 akşamları da 160 mı oluyorsun? Tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?