- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Öyle deme ama içimizde şansız olanlarda var. Aslında hayata hangi açıdan baktığın da önemliSizin aile zaten ingiltere İsveç kolay doğum dinçlik 104 yaşına dek yaşamak maşallah Allah yürü ya kulum demiş sizin soyaçok imrendim
Size -yürü ya kulum
Bize -yürü yağ tulumu
Senin yükün cok ceycey altınla elmasla uzayamazsın küben daima 157 yim nasıl uzanıyorsa bana da öğretsin
Ayyy her otu boku yaparlar ama erkek dıye yıne her şeyı verırleryok yav öğretmendi ama annemin babası azıcık zenginceydi ama ben kız olduğum için fazla koklatmadııııkahrolsun erkek milleti tekrardannnn
hangi şehirdesin hadibea?Öyle deme ama içimizde şansız olanlarda var. Aslında hayata hangi açıdan baktığın da önemli
5 cm gizli topukla mı yoksaMesela kaynvalde sorarsa 165 e kadar uzayabiliyorum
Bu arastirmayi bende yaptim ama yasal bir durum yok sanirim bu konuda alabilcegi ucret o ama daha fazla da alabiliyorlar ki dogum fiyatlari 1700-15000e kadar degisebiliyor. Bence oyle bir yaptırım olsa bu kadar rahat isteyemezlerdi.Bu arada hanımlar bişey sorcam özel hastaneler bizden iki yüz üç yuz filan alırken SGK nin tablosunda mesela bilgilerinizi girince
'bu hastane sizden maksimum su kadar ücret alabilir ' gibi bir ibare görüyoruz
Sormak istediğimde şu herhangi bir hastaneye gittiğinizde size söylenen ücret karşısında hayır sadece bu kadar alabilirsiniz bana makbuzda verin ayrıca deyip hastanenin size dayattığı değilde SGK nin ücretini odemisliginiz var mı ?
Nelerle karşılaştınız bu diyaloglarinizda ?
annem benle yaşıyor 9 yıldır.onlar emekli maaaşı ganimetleriiiiiii.hemi de bunlar fragmann daha dedim yaa.sizi ürkütmeden az az yayınlarımmmSenin yükün cok ceycey altınla elmasla uzayamazsın kü
Göteborg e yakın bir kasabadayım. Evim göle çok yakın @zorunlunick catlasın diye söylüyorumhangi şehirdesin hadibea?
Sanirim boyle bir durum olsa ozeller heo ayni minvalde olurdu ama özel-lux -ultra liux diye gidiyor. Hem nasil olsun tatlim.Bu arada hanımlar bişey sorcam özel hastaneler bizden iki yüz üç yuz filan alırken SGK nin tablosunda mesela bilgilerinizi girince
'bu hastane sizden maksimum su kadar ücret alabilir ' gibi bir ibare görüyoruz
Sormak istediğimde şu herhangi bir hastaneye gittiğinizde size söylenen ücret karşısında hayır sadece bu kadar alabilirsiniz bana makbuzda verin ayrıca deyip hastanenin size dayattığı değilde SGK nin ücretini odemisliginiz var mı
benim koca sordu bugün.demiştim siveçten arkadaş edindim.adam oraları gördüya hemen atladı malmöye yakınmıymış sor diye .danimarkaya gittti ordan da.adam evliya çelebi gibi
Yağmasa da gürlemiş anladk onuyok yav öğretmendi ama annemin babası azıcık zenginceydi ama ben kız olduğum için fazla koklatmadııııkahrolsun erkek milleti tekrardannnn
Özel hastanelerin kendi arasında bile fiyatları inanılmaz oynuyor.Bu arastirmayi bende yaptim ama yasal bir durum yok sanirim bu konuda alabilcegi ucret o ama daha fazla da alabiliyorlar ki dogum fiyatlari 1700-15000e kadar degisebiliyor. Bence oyle bir yaptırım olsa bu kadar rahat isteyemezlerdi.
Sağlık bakanının hastanesi, eğitim bakanının kolejler zinciri...Sanirim boyle bir durum olsa ozeller heo ayni minvalde olurdu ama özel-lux -ultra liux diye gidiyor. Hem nasil olsun tatlim.
Saglik bakaninin özel hastanesi var sanki durumdan haberi yok mudur
Danimarka’ya eskiden çok giderdim. Benim eski erkek arkadaş Danimarkalıydı. Ayda bir hafta sonu oradaydım. Zaten trenle 3 saat falan sürüyor . Pandemiden önce arada çocuklarla gidiyorumdum . Bir liman şehri var orda çok güzel bir otel var , aqua parklar falan .benim koca sordu bugün.demiştim siveçten arkadaş edindim.adam oraları gördüya hemen atladı malmöye yakınmıymış sor diye .danimarkaya gittti ordan da.adam evliya çelebi gibi
Bu tarz tamamlayici sigortalarin hastalik durumundan önce girildikten sonra aktif edildiğini okumustum bir yerlerde emin olmamakla birlikte.Özel hastanelerin kendi arasında bile fiyatları inanılmaz oynuyor.
Aynı test için a+ bir hastane 2 bin tl isterken, başka bir hastane 300 tl alabiliyor.
Sanırım burada ticaret meselesi devreye girip, hedef kitlesine göre ücretlendirme istiyorlar.
Ben tamamlayıcıdan yanayım, özel hastaneyle iş olacaksa ya da bir hastalık vb varsa tamamlayıcı gerçekten inanılmaz mantıklı bir hareket.
işsizim tam 11 yıldırrYağmasa da gürlemiş anladk onu
Sağlık bakanı o kadar varlıklı ya bakan masşı onun bir saatte kazandığıdır. Kolay kolay bu yükü bence almazdı.Sağlık bakanının hastanesi, eğitim bakanının kolejler zinciri...
Gerçi adamların onları var, işin ehlileri dye atandı siyasetle alakaları olmadan, günahlarını almayayım durdum yere
Ziya Selçuk iyi bi dayıya benzıyo yaSağlık bakanının hastanesi, eğitim bakanının kolejler zinciri...
Gerçi adamların onları var, işin ehlileri dye atandı siyasetle alakaları olmadan, günahlarını almayayım durduk yere.
Turizmin de turu ve otelleri.Sağlık bakanının hastanesi, eğitim bakanının kolejler zinciri...
Gerçi adamların onları var, işin ehlileri dye atandı siyasetle alakaları olmadan, günahlarını almayayım durduk yere.
Adamın sıfatı kaydı kaçıp gıdecek heran oyle bi tipte.Sağlık bakanı o kadar varlıklı ya bakan masşı onun bir saatte kazandığıdır. Kolay kolay bu yükü bence almazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?