geyik bizim işimiz

Sizin aile zaten ingiltere İsveç kolay doğum dinçlik 104 yaşına dek yaşamak maşallah Allah yürü ya kulum demiş sizin soya çok imrendim

Size -yürü ya kulum

Bize -yürü yağ tulumu
Öyle deme ama içimizde şansız olanlarda var. Aslında hayata hangi açıdan baktığın da önemli

Bu arastirmayi bende yaptim ama yasal bir durum yok sanirim bu konuda alabilcegi ucret o ama daha fazla da alabiliyorlar ki dogum fiyatlari 1700-15000e kadar degisebiliyor. Bence oyle bir yaptırım olsa bu kadar rahat isteyemezlerdi.

Sanirim boyle bir durum olsa ozeller heo ayni minvalde olurdu ama özel-lux -ultra liux diye gidiyor. Hem nasil olsun tatlim.
Saglik bakaninin özel hastanesi var sanki durumdan haberi yok mudur

Göteborg e yakın bir kasabadayım. Evim göle çok yakın @zorunlunick catlasın diye söylüyorum
benim koca sordu bugün.demiştim siveçten arkadaş edindim.adam oraları gördüya hemen atladı malmöye yakınmıymış sor diye .danimarkaya gittti ordan da.adam evliya çelebi gibi

Bu arastirmayi bende yaptim ama yasal bir durum yok sanirim bu konuda alabilcegi ucret o ama daha fazla da alabiliyorlar ki dogum fiyatlari 1700-15000e kadar degisebiliyor. Bence oyle bir yaptırım olsa bu kadar rahat isteyemezlerdi.
Özel hastanelerin kendi arasında bile fiyatları inanılmaz oynuyor.
Aynı test için a+ bir hastane 2 bin tl isterken, başka bir hastane 300 tl alabiliyor.
Sanırım burada ticaret meselesi devreye girip, hedef kitlesine göre ücretlendirme istiyorlar.
Ben tamamlayıcıdan yanayım, özel hastaneyle iş olacaksa ya da bir hastalık vb varsa tamamlayıcı gerçekten inanılmaz mantıklı bir hareket.

Sanirim boyle bir durum olsa ozeller heo ayni minvalde olurdu ama özel-lux -ultra liux diye gidiyor. Hem nasil olsun tatlim.
Saglik bakaninin özel hastanesi var sanki durumdan haberi yok mudur
Sağlık bakanının hastanesi, eğitim bakanının kolejler zinciri...
Gerçi adamların onları var, işin ehlileri dye atandı siyasetle alakaları olmadan, günahlarını almayayım durduk yere.

benim koca sordu bugün.demiştim siveçten arkadaş edindim.adam oraları gördüya hemen atladı malmöye yakınmıymış sor diye .danimarkaya gittti ordan da.adam evliya çelebi gibi
Danimarka’ya eskiden çok giderdim. Benim eski erkek arkadaş Danimarkalıydı. Ayda bir hafta sonu oradaydım. Zaten trenle 3 saat falan sürüyor . Pandemiden önce arada çocuklarla gidiyorumdum . Bir liman şehri var orda çok güzel bir otel var , aqua parklar falan .

Bu tarz tamamlayici sigortalarin hastalik durumundan önce girildikten sonra aktif edildiğini okumustum bir yerlerde emin olmamakla birlikte.
Emin oldugum bir sey var ki eger sagliginiz kotuyken giderseniz ayri meblag iyiyken giderseniz ayri meblag ckiyorlar

Gerçi adamların onları var, işin ehlileri dye atandı siyasetle alakaları olmadan, günahlarını almayayım durdum yere
Sağlık bakanı o kadar varlıklı ya bakan masşı onun bir saatte kazandığıdır. Kolay kolay bu yükü bence almazdı.

Gerçi adamların onları var, işin ehlileri dye atandı siyasetle alakaları olmadan, günahlarını almayayım durduk yere.
Turizmin de turu ve otelleri.
Gerçekten gunah alacagini düşünmüyorsun degil mi?
Ozel ticarethanesi olan yerine sade düz vatandasi tercih ederim her turlu.
Çünkü insan her zaman kendini ve maddiyatini dusunerek hareket eder. Psikoloji bu yonde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…