- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.947
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.081
Onu ayrı bi katogarıde degerlendırces dur bakımBuda apayrı bir sapık
Yaklaşık doğum saati gerekiyor sanırımsaati bilmiyorum ki
Ne sandınamanınn kocayı çıtır mı aldınnnn?
Azgın hatun oOnu ayrı bi katogarıde degerlendırces dur bakım
Hamile mi var aramızda?Daha nerelerıne saplanacak gör sen.filmdelisi nın de ıkı oglusu var sanırım araları az ona sor bak saplanan bölgeleri
Bama kalsa evet ama kocama kaldığindan noOooo sen sabah duş akşam yatak gün icindede banyo tuvalet Allah ne verdiyse yapıyorsundur ozaman . Allah kocana güç kuvvet versin
valla helal.iyicene gözüme girdin şimdiiiiiNe sandın5 yas güccük hele ben bide 25 ken kandırdım onu abbow su gibi bi uşaktı ki
Onun her türlüsünü goncam içiyor ben zaten deliyim saldılar beniProzac içip gezmemiz lazım bizim
Tahmin edebiliyorumBama kalsa evet ama kocama kaldığindan noziyan oluyorum
biri benden bahsetti herseyı kafaya takarım. ondan kel kaldımAma eşim başak benimde sinavim bu kafasını herseye bu ladar takan insandan çok birsey beklememek lazim
JikihijşjNe sandın5 yas güccük hele ben bide 25 ken kandırdım onu abbow su gibi bi uşaktı ki
HarikasınNe sandın5 yas güccük hele ben bide 25 ken kandırdım onu abbow su gibi bi uşaktı ki
kaynanama sorunca kuşluk vakti diyoYaklaşık doğum saati gerekiyor sanırım
ben kızla harry potter izliyorummm siz devam edinnnYa bi geldim konu gene cinsellik oldu niyeküne
Akrep yüksenli Koç olunca böyle oluyor işteYa bi geldim konu gene cinsellik oldu niyeküne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?