- 10 Nisan 2014
- 43.756
- 116.360
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.061
yoo benimki temiz falan değill gayet de dağınıktırrr ben toplamasam odasını ...... götürürVah vah ilerinin okb si genelde çogu okbli oluyor kocamda dahilçok takintılılar
Buda apayrı bir sapıkElim orda olursa uyumam masturbasyon yaparım .
Bacım bende zaten metelik yok hadı ben kaçar ozamançok fakir bir adam.herkesten borç ister asalaklık yapar huyu kurusunnn
nasil hesapliyoruz, benim kesin bogaYükseleni boğa olmasın sakın
Benım valla bu ertesı guj misafir gelicek ev berbat ötesi esim diyor ki erken uyuyalım da sabah evı toplar hazırlık yaparsın.Ben o anBu şey değil mi ben
Gecenin şerriBuda apayrı bir sapık
Yav sende bir zamanlar tanımıyordunanaa elon musk ı tanimadi.
ne misafiri virüs var virüssssBenım valla bu ertesı guj misafir gelicek ev berbat ötesi esim diyor ki erken uyuyalım da sabah evı toplar hazırlık yaparsın.Ben o an
Bıbı ben nısan ayı kocum ve yukselenım akrep ama esım aslan neyse kiBenim yükaselenimde akrep başka sorum yok hakim bey
Uyuyalım mı zaten bizde porala uyuyalım mı mıBenım valla bu ertesı guj misafir gelicek ev berbat ötesi esim diyor ki erken uyuyalım da sabah evı toplar hazırlık yaparsın.Ben o an
Netten hesaplayıcılar var. Doğum saati ve tarihine giriyorsun ordan çıkarıyor . Arama motorunda yükselen hesaplama diye yaz çıkar .nasil hesapliyoruz, benim kesin boga
Aaa ben merhaba nasılsın inş.Bıbı ben nısan ayı kocum ve yukselenım akrep ama esım aslan neyse ki
saati bilmiyorum kiNetten hesaplayıcılar var. Doğum saati ve tarihine giriyorsun ordan çıkarıyor . Arama motorunda yükselen hesaplama diye yaz çıkar .
amanınn kocayı çıtır mı aldınnnn?35 ablası
Oooo sen sabah duş akşam yatak gün icindede banyo tuvalet Allah ne verdiyse yapıyorsundur ozaman . Allah kocana güç kuvvet versinBenim yükaselenimde akrep başka sorum yok hakim bey
Prozac içip gezmemiz lazım bizimHep bi dövüsme sinirli tam ben ama icimden kavga edoyorum artik yoksa her daim sinirliyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?