- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.041
Demek benim oğlan evden taşınınca benliğine kavuşmakValla benimki hiç dağınık değildir düsün banyoya gorecek üstünden çikanları bazen atmak isterim sepete ben atamiyor muyum diye söylenirtemizlik konusunda bana ulasamadığı icin aramızda bu ev niye böyle muhabbetleri olmaz
Yaaav çıkacam şimdi haaa bu hatun benımle şaştı yahu govacak bi yan ariiikendini tanıtırsan seviniriz medeni durum yaş çoluk çocuk boy kilo çok mühimm bizim için.zayıfları aramıza almıyoruz meselaaa
allah allah niye tasiniyosun ki okul uzak diye dolmus otobus metro yokmuokul uzak taşınmam lazımm
Birsey soylimi ellerimi pijamamın icine sokarsam daha rahat uyuyorumBilmezmiyim varsa yoksa uçkurunuz zaten. Uyurken bile kesin eliniz orda uyuyorsunuz
içine ata ata ne hale geldinn çatlayacaksın be kadınnnn.Hep bi dövüsme sinirli tam ben ama icimden kavga edoyorum artik yoksa her daim sinirliyim zaten
He işte bende tam onu diyordumBirsey soylimi ellerimi pijamamın icine sokarsam daha rahat uyuyorum
O kim gıııızeki şey seni, birazdan elon musk da gelecek acık oturum yapacağız
aynen ben 85 kıloyum 160 boyundayım ölümlü dünya dıye ne yersem karıma dıyorum. ve yiyorumkendini tanıtırsan seviniriz medeni durum yaş çoluk çocuk boy kilo çok mühimm bizim için.zayıfları aramıza almıyoruz meselaaa
çocuk küçük nasıl gitsin servisi soracağız bakalım virüs biraz azalsınn okula gidip bakacağım hiç görmedimm içiniallah allah niye tasiniyosun ki okul uzak diye dolmus otobus metro yokmu
Vah vah ilerinin okb si genelde çogu okbli oluyor kocamda dahilbenim kız da başak ama nasıl olacak?
yav benim esim yay burcu aynen bu sekilde uyur, hatta bazem resmini cekerim geceleri sabah atarim, geve basina is gelmesin diye oyle yatiyorum der.Bilmezmiyim varsa yoksa uçkurunuz zaten. Uyurken bile kesin eliniz orda uyuyorsunuz
Eşi anam eOoo kaç yaşında bu akıllı bıdık
çok fakir bir adam.herkesten borç ister asalaklık yapar huyu kurusunnnO kim gıııı
Anam eyıce beynim yandııı
35 ablasıOoo kaç yaşında bu akıllı bıdık
oda dogru.çocuk küçük nasıl gitsin servisi soracağız bakalım virüs biraz azalsınn okula gidip bakacağım hiç görmedimm içini
Yükseleni boğa olmasın sakınyav benim esim yay burcu aynen bu sekilde uyur, hatta bazem resmini cekerim geceleri sabah atarim, geve basina is gelmesin diye oyle yatiyorum der.
yoksa budami azman
Elim orda olursa uyumam masturbasyon yaparım .Bilmezmiyim varsa yoksa uçkurunuz zaten. Uyurken bile kesin eliniz orda uyuyorsunuz
Bibi kalp bennBirsey soylimi ellerimi pijamamın icine sokarsam daha rahat uyuyorum
anaa elon musk ı tanimadi.O kim gıııı
Anam eyıce beynim yandııı
Olsun yine de akıllı bidikmis akıllı bıdık olmanın yaşı var mıEşi anam e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?