- 20 Ocak 2010
- 49.046
- 190.609
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.141
Beğenmedim attığım ilk kişi olabilirsin hadi iyisinben tertemizim hıc dokunmadan gondersınler benı
Sonuna bak senBen güccükken erkek gibiydim öyle aşk meşk yoktu hiç erkeklerle top oynama dövüşme gureşme vardı erkek sanıyordum kendimk galibahiç bir zamanda çıt kırıldım narin bi kadın olmadim
Kacınılmazsa napsınKaslı erkek midış görünüş benim için nötr nedense kasla libido artıyorsa eyvah eyvah tecavüz eder bu adama
Para muhabbeti olmadığı icin sıkılıp gittibızım aramıza katılan perı nerde
Kaslı erkek kandırıkcı erkek bunu not etEee herhalde , herzamanki gibi
Hangi gece varki ne olutor olum burdaayak resmi atan yok mu bu gece?
nenelerı yasındayım ahım gıtmış bahım kalmişBeğenmedim attığım ilk kişi olabilirsin hadi iyisinelletmeden olmaz
Yok kız , kaç senedir tanıyorum çocuğu. Bir yanlışını görmedim şimdiye kadarKaslı erkek kandırıkcı erkek bunu not et
Sen at bariayak resmi atan yok mu bu gece?
Bende 39 memnun oldumnenelerı yasındayım ahım gıtmış bahım kalmiş
eleyecek yerımımı kalmiş
aaaa borc para verseydı konusurduk belkı ama ondanda yokmuşPara muhabbeti olmadığı icin sıkılıp gitti
İnsan kocasını tanıyamıyorYok kız , kaç senedir tanıyorum çocuğu. Bir yanlışını görmedim şimdiye kadar
ben narindim de ailede kız çocuğu yoktu herkes erkek doğurmuş nedense bugün bile bunu düşünürümm.onlar beni zorla hırsız polis karateci kamyon şoförü asker yaparlardı oyunlarındaBen güccükken erkek gibiydim öyle aşk meşk yoktu hiç erkeklerle top oynama dövüşme gureşme vardı erkek sanıyordum kendimk galibahiç bir zamanda çıt kırıldım narin bi kadın olmadim
Güzelmiş 41 numara ayaklarınHatrın kalmasın, alEki Görüntüle 2771625
Arada ayak arada el sac allah ne verdıyse anlık atıyozHangi gece varki ne olutor olum burda
O yeeeeHatrın kalmasın, alEki Görüntüle 2771625
25 yasındayım bende canBende 39 memnun oldum
Orası öyle haklısın . Zaten şimdilik ciddi bişey yok .İnsan kocasını tanıyamıyordikkat li ol
oyy oyy oyy çerçeveletip salonuma asacağımmm canım arkadaşım diyeHatrın kalmasın, alEki Görüntüle 2771625
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?