- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.647
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.161
allahim ya kimse kimsenin hormonlarina karisamazaynen.kıızn sınıfında bir kızçe var 1. sınıftan beri her sene bir oğlana aşıkkk leylaa gibi dolanıyorrr.dört yılda 4 erkek benim bildiğimmm sadeceee.kızıma o kızı yasakladımmmmm kötü örnekkkkk.benim kız okuyacakk dohturrrr olacakkkkk
Oha işemeli zıcmalı en sevdiğim hardArada ayak arada el sac allah ne verdıyse anlık atıyozböle işlemeli zıcmalı ayın gıbi bişey
Yaşıt sayılırızBende 39 memnun oldum
Nene diyordun cekil şurdan bebe25 yasındayım bende can
zaten abdesi bozanda yok hemiben tertemizim hıc dokunmadan gondersınler benı
Öyleymiş
ben yapmadım üniversite boyunca o da yapmasın ne olacak.yapanları da gördük hepsi anca ağlayıp zırlıyorlardı terkedildikçe ve boynuzlandıkçaaaaallahim ya kimse kimsenin hormonlarina karisamaz
dohtur olacak diye manita yapmasin mi kiz yahu
Ben sana çekmişim burnundan düşmüş olabilirimBen güccükken erkek gibiydim öyle aşk meşk yoktu hiç erkeklerle top oynama dövüşme gureşme vardı erkek sanıyordum kendimk galibahiç bir zamanda çıt kırıldım narin bi kadın olmadim
yok bacım abdest yerlı yerınde ruyalara bıle gelen yok okadarkı bende tık yokzaten abdesi bozanda yok hemi
Benim 40.5Güzelmiş 41 numara ayakların
Ayağın bile kibar, seksist yahu, ey maşallahO yeeee
Aaa deme öyle , biz onlara taş çıkartırız evvel AllahNene diyordun cekil şurdan bebe
36 no spor stiletto da 35.5Benim 40.5napak olek mi zayıflayınca az kücüldülee sanki 40 olmuştur
Bide grup demaa icimde yaradırAyin deyınce costun bakıyorum da bibi
cok buyuk benımkıler fındık kadar 36 yada bazen 37 olurÖyleymiş
Ünv manitasız gecer mı be ahhjj genclıgımmben yapmadım üniversite boyunca o da yapmasın ne olacak.yapanları da gördük hepsi anca ağlayıp zırlıyorlardı terkedildikçe ve boynuzlandıkçaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?