geyik bizim işimiz

Orası öyle haklısın . Zaten şimdilik ciddi bişey yok .
Ciddi birşey yok derken sadece arkadaş mısınız? Arkadaş olarak sağlam bir vakit geçir ondan sonra sevgili evresi valla korkuyorum artık kadın cinayetleri haberleri okuya okuya kafayı yedim ben

Bende çekip atayım dedim amma kemik lerim çok kötü bea

ben yapmadım üniversite boyunca o da yapmasın ne olacak.yapanları da gördük hepsi anca ağlayıp zırlıyorlardı terkedildikçe ve boynuzlandıkçaaaa
lise aşkı diye bisey var bikere
kizin hormonlarina mani olamazsin illa o ilk aşka yasanacak, midede kelebekler uçacak, unide manita yapilip tatile gidilecek senin zamaninla kizin zamani birmi, seni arayacak anne mantilotomla tatile gidiyoruz 1 hafta ulasamazsin gorüsenzi baay diyecek
biz mesela esimle en cok ilk askini merak ediyoruz

Ciddi birşey yok derken sadece arkadaş mısınız? Arkadaş olarak sağlam bir vakit geçir ondan sonra sevgili evresi valla korkuyorum artık kadın cinayetleri haberleri okuya okuya kafayı yedim ben
Yok yok öyle bişey mümkün degil. Eski bir arkadaşım yıllardır hoşlanıyordu benden ama ben her defasında arkadaş kalalım dedim. Geçen gün resmini gördüm ve daha farklı geldi gözüme . Sadece değerlendirmek istedim ama öyle acele verilecek bir karar degil bu , zaman gerekiyor

benım pasa 1hafta olmazsa kalbım durur yada ben abartıyorum. gozumde ve kımseyle paylasamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…