- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.181
Yok ayol hatta çok güzel . Genelde o numaralı ayakkabılar hep indirimde olurBenim 40.5napak olek mi zayıflayınca az kücüldülee sanki 40 olmuştur
Bilek ince ama ayak kırk tarakli sağolsunAyağın bile kibar, seksist yahu, ey maşallah
Orası öyle haklısın . Zaten şimdilik ciddi bişey yok .
O ney gız bebe ayağı gibim ayakkabı bulabiliyon mu36 no spor stiletto da 35.5
bu ne korktumm simsiyahhhhhh ürkütücüüüüü.filme bak bir de pembişş pembişşşş
lacivert kiz ooobu ne korktumm simsiyahhhhhh ürkütücüüüüü.filme bak bir de pembişş pembişşşş
Kalın bilek, etli ve taraklı ayak artı 40 numara ile aranızdayımBilek ince ama ayak kırk tarakli sağolsun
Zayıflayınca inceliyor anam sadece ayak bileki fotomu atam du bakimKalın bilek, etli ve taraklı ayak artı 40 numara ile aranızdayım
At ya ne olacakBende çekip atayım dedim amma kemik lerim çok kötü bea
lise aşkı diye bisey var bikereben yapmadım üniversite boyunca o da yapmasın ne olacak.yapanları da gördük hepsi anca ağlayıp zırlıyorlardı terkedildikçe ve boynuzlandıkçaaaa
Yok yok öyle bişey mümkün degil. Eski bir arkadaşım yıllardır hoşlanıyordu benden ama ben her defasında arkadaş kalalım dedim. Geçen gün resmini gördüm ve daha farklı geldi gözüme . Sadece değerlendirmek istedim ama öyle acele verilecek bir karar degil bu , zaman gerekiyorCiddi birşey yok derken sadece arkadaş mısınız? Arkadaş olarak sağlam bir vakit geçir ondan sonra sevgili evresi valla korkuyorum artık kadın cinayetleri haberleri okuya okuya kafayı yedim ben
benım pasa 1hafta olmazsa kalbım durur yada ben abartıyorum. gozumde ve kımseyle paylasamıyorumlise aşkı diye bisey var bikere
kizin hormonlarina mani olamazsin illa o ilk aşka yasanacak, midede kelebekler uçacak, unide manita yapilip tatile gidilecek senin zamaninla kizin zamani birmi, seni arayacak anne mantilotomla tatile gidiyoruz 1 hafta ulasamazsin gorüsenzi baay diyecek
biz mesela esimle en cok ilk askini merak ediyoruz
Ben hiç atmayayım , gece gece mideniz hop eder sonraBende çekip atayım dedim amma kemik lerim çok kötü bea
Saçmalama yahu, geçen gördük hiç de ayağında bir şey yokBen hiç atmayayım , gece gece mideniz hop eder sonra
gelecegin fettan kaynanasi aramizda arkadaşlarbenım pasa 1hafta olmazsa kalbım durur yada ben abartıyorum. gozumde ve kımseyle paylasamıyorum
GüZel terlikler , nerden aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?