geyik bizim işimiz

turizm bakanı da çok zengin

O kısmı biz anlamadık, şöyle bir şey başımıza geldi.
Yıllardır kv demin dizleri rahatsız.
Sıvı enjektesi oluyor vs ve tamamlayıcı alıp ameliyat ettirdik, onu karşıladı.
Hatta öyle böyle değil, 40binden fazla bir meblağ çıktı.

Ama anneme biyopsi yapılacaktı, o hastanede tanı tamamlayıcı öncesi konduğu için kabul edilmedi.

Statü ve daha fazlasi insanlari hep cezbeder. Azdan az coktan cok demisler
Yok be sende o kadar para olsa bütün ülkenin derdiyle uğraşır mısın bacım? Ben uğraşmazdım şahsen statü para gerırır bu adamın oyle bır seye ihtıyacı yok ya adamın sıfatı kaydı yakında belaa okuyacak topluca

Bu ilginç olmus ayni sigorta şirketi ve meblaglar yas vs cok fark var miydi? Bu durumu söylemediniz mi ne dediler

Ama o senin seçiminmiş. İşsiz değilsin , sadece çalışmıyorsun .
sen öyle san .işten ayrıldım 26 yaşında bir sağlık sorunundan.sonra tekrar dönmek istedim iş miş yok.bugünün parasıyla 3500 falan verdiler.o paraya o iş yapılmazdı.devlet memurluğu verelerdi ama hemen kabul ederdim.işte örgü örer k.k da takılırdım

Bu ilginç olmus ayni sigorta şirketi ve meblaglar yas vs cok fark var miydi? Bu durumu söylemediniz mi ne dediler
Bence burada o hastalıkla alakalı son 6 ay ya da 1 senedir işlem yapılmaması gibi bir ibare falan vardır diye düşünüyorum.
Tanı konduğu anda evet karşılamıyor ama tanı kondu, aradan 1 sene geçti, o zaman olabilir ya da teşhis için birine gidip, şüphe duyulunca test yaptırmamak gibi.

Göteborg e yakın bir kasabadayım. Evim göle çok yakın bebeklinick catlasın diye söylüyorum
Muthisssssssss
Tek sevdam isvec gerçekten
Çocuklarımı orada buyutebilsem oh ne ala gerci şimdi de İzmir'in önde semtlerinden birinde yaşıyorum ama İcimdeki isvec dagilmiyor be

Cok detayli bilgim yok canım dedgim gibi ama kesinlikle dedigin gbi kucuk puntolarla bir seyler yaziyordur. Bizim okuyamadgimiz.

Ortada yok diye mi ne zaman gorduk ki karar verdin kiz
Ya hani iyi dayılar olur ya böyle bankta falan oturur sohbet edersın de bi an colugnu cocugnu askerdeki oglunu anlatır kalkıp gıdemezsın gıtsen vicdan yaparsıb öyle bi dayı. Yoksa ki hababam sınıfındakı müdürden fsrksız gözümde

Şuan yanımda oturan arkadaşın yaptığı gibi yani ... kadın bilmem kaç tane battaniye ördü ve hala örüyor . Kaç tane bebekleri var acaba diye düşünüyor insan

O olaya öyle bakamıyorum.
Bence herkes kendi bildiği işi yapmalı, ekonomi mezunu bir insan sağlık bakanı olmamalı gibi.
Kendi alanlarında mesleğinde önde gelenler daima yönetici konumunda olmalı.
Gördük aksi türlüsünü, mesela şuan biri yine konuşuyor ülkede yoksulluk kalmamış
O kadar anlıyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…