- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Biz İzmir’e sen İsveççe sevdalısınMuthisssssssss
Tek sevdam isvec gerçekten
Çocuklarımı orada buyutebilsem oh ne ala gerci şimdi de İzmir'in önde semtlerinden birinde yaşıyorum ama İcimdeki isvec dagilmiyor be
etli butlu şahsiyet mi?O olaya öyle bakamıyorum.
Bence herkes kendi bildiği işi yapmalı, ekonomi mezunu bir insan sağlık bakanı olmamalı gibi.
Kendi alanlarında mesleğinde önde gelenler daima yönetici konumunda olmalı.
Gördük aksi türlüsünü, mesela şuan biri yine konuşuyor ülkede yoksulluk kalmamış
O kadar anlıyor çünkü...
Tüm samimiyetinle söylesene İzmir mi İsveç miBiz İzmir’e sen İsveççe sevdalısın
Evet, isteyerek işsisiz, yeni mi öğrendinfilm bak ne diyorlar isteyerek işsizmişiz sanki al sana 6 7 binlik devlet işi dedilerde biz yokk istemeyuzzz mu dedik?
Ben daha parktaki dayiyi parkta dayi olarak , baska yerdekini baska sekilde gormek isterim sahsen.Ya hani iyi dayılar olur ya böyle bankta falan oturur sohbet edersın de bi an colugnu cocugnu askerdeki oglunu anlatır kalkıp gıdemezsın gıtsen vicdan yaparsıb öyle bi dayı. Yoksa ki hababam sınıfındakı müdürden fsrksız gözümde
6 ay isvec 6 ay İzmirTüm samimiyetinle söylesene İzmir mi İsveç mi
Ah İsveç yurecigimi hop hop ettiriyor
Az bir geriden geliyorum, oyundayım bir yandanO harıka ataması olan bir bölüm. Hemen atanırsın umarım hemen.
O okulu okuyup ozel sektorde ticareti olmayan ama o sektorde sukse yapmis birinin her zaman halktan daha yana ozek sektoru daha az dusunerek gidisati yonetecegi ,kararlar alacagi yonunde inancim var. Pasta ne kadar büyükse o kadar payi düşünürüz çünkü.O olaya öyle bakamıyorum.
Bence herkes kendi bildiği işi yapmalı, ekonomi mezunu bir insan sağlık bakanı olmamalı gibi.
Kendi alanlarında mesleğinde önde gelenler daima yönetici konumunda olmalı.
Gördük aksi türlüsünü, mesela şuan biri yine konuşuyor ülkede yoksulluk kalmamış
O kadar anlıyor çünkü...
Kız valla şu pandemi geçsin , getirteceğim seni burayaİsveçi ne kadar iç geçirerek tutkuyla soylemissem vajina vulva hepsi ayaklandı bizlikkk bı durum mu var diyeya da gecenin şerri
erkek arkadaş demeyeydin iyiydi. aklıma geçenki konu geldi 6 saat rekoruuuuuuAz bir geriden geliyorum, oyundayım bir yandanUmarım hemen atanırım, şu pandemide belirsizlik iyice korkuttu gözümü, puanım da bizim alan için fena değil. Erkek arkadaşım, sınıf arkadaşımdı, ben uzatarak ondan sonra mezun oldum. O hemen atandı, 2. yılı görevde, en büyük dileğim onun yanına gitmek atanarak. Senin bölümün ne?
Müstakbel eniştenizin adını 6 saat olarak değiştirelim en iyisierkek arkadaş demeyeydin iyiydi. aklıma geçenki konu geldi 6 saat rekoruuuuuufilm delisi senin tam tersin bir kadın var aramaızdaaaa
yolarımmm saçlarınıı hani en iyi arkadaşın bendimmmmm.reelde çok arkadaş kazığı yedim sanal da bari olmasın yahuu yapmaaa etmeeeeKız valla şu pandemi geçsin , getirteceğim seni buraya
NasilllKız valla şu pandemi geçsin , getirteceğim seni buraya
Bu konuda hemfikir olmakla beraber bir ülkenin her anlamda yönetilmesinin tek temelinin de ekonomi bilgisi olduğunun farkındayım.O okulu okuyup ozel sektorde ticareti olmayan ama o sektorde sukse yapmis birinin her zaman halktan daha yana ozek sektoru daha az dusunerek gidisati yonetecegi ,kararlar alacagi yonunde inancim var. Pasta ne kadar büyükse o kadar payi düşünürüz çünkü.
Yazık kıza ama , gelsin bi hevesini alsın gitsin. Sen yine en iyi arkadaşımsın. Hem daha dünür olucagız seninleyolarımmm saçlarınıı hani en iyi arkadaşın bendimmmmm.reelde çok arkadaş kazığı yedim sanal da abri olmasın yahuu yapmaaa etmeeee
Benim bölümü tevhidi tedrisat kanunuyla kapadılar zaman asımındanAz bir geriden geliyorum, oyundayım bir yandanUmarım hemen atanırım, şu pandemide belirsizlik iyice korkuttu gözümü, puanım da bizim alan için fena değil. Erkek arkadaşım, sınıf arkadaşımdı, ben uzatarak ondan sonra mezun oldum. O hemen atandı, 2. yılı görevde, en büyük dileğim onun yanına gitmek atanarak. Senin bölümün ne?
ekonomi demek ben demekkkk.ne alsam zarardayımmmmBu konuda hemfikir olmakla beraber bir ülkenin her anlamda yönetilmesinin tek temelinin de ekonomi bilgisi olduğunun farkındayım.
İster savunma ister aile, hepsinde o zaman ikinci bir uzmanlık olarak ekonomistlik şart koşulmalı.
Ben mesela iletişim mezunuyum, beni getir daire başkınlığına gerçekten yapamam, diğer vasfım yok çünkü.
Bi davetiye , bir bilet sen hoppp buradasınNasilll
Bak burası çokomelliBu konuda hemfikir olmakla beraber bir ülkenin her anlamda yönetilmesinin tek temelinin de ekonomi bilgisi olduğunun farkındayım.
İster savunma ister aile, hepsinde o zaman ikinci bir uzmanlık olarak ekonomistlik şart koşulmalı.
Ben mesela iletişim mezunuyum, beni getir daire başkınlığına gerçekten yapamam, diğer vasfım yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?