geyik bizim işimiz

etli butlu şahsiyet mi?

film bak ne diyorlar isteyerek işsizmişiz sanki al sana 6 7 binlik devlet işi dedilerde biz yokk istemeyuzzz mu dedik?
Evet, isteyerek işsisiz, yeni mi öğrendin
Bir insanın işsiz kategorisine konması için mezun olduktan sonra 1 ya da 2 sene kendi alanında çalışamaması, ardından ise vasfına bakılmaksızın iş bulamaması.

Sen ne sanıyordun

Ben daha parktaki dayiyi parkta dayi olarak , baska yerdekini baska sekilde gormek isterim sahsen.
Birde parktaki dayilarda ne olaylar var gormussundur sag goz sol goz olayi yani
Son cumlene cok katiliyorum

O harıka ataması olan bir bölüm. Hemen atanırsın umarım hemen.
Az bir geriden geliyorum, oyundayım bir yandan Umarım hemen atanırım, şu pandemide belirsizlik iyice korkuttu gözümü, puanım da bizim alan için fena değil. Erkek arkadaşım, sınıf arkadaşımdı, ben uzatarak ondan sonra mezun oldum. O hemen atandı, 2. yılı görevde, en büyük dileğim onun yanına gitmek atanarak. Senin bölümün ne?

O okulu okuyup ozel sektorde ticareti olmayan ama o sektorde sukse yapmis birinin her zaman halktan daha yana ozek sektoru daha az dusunerek gidisati yonetecegi ,kararlar alacagi yonunde inancim var. Pasta ne kadar büyükse o kadar payi düşünürüz çünkü.

erkek arkadaş demeyeydin iyiydi. aklıma geçenki konu geldi 6 saat rekoruuuuuu film delisi senin tam tersin bir kadın var aramaızdaaaa

Bu konuda hemfikir olmakla beraber bir ülkenin her anlamda yönetilmesinin tek temelinin de ekonomi bilgisi olduğunun farkındayım.
İster savunma ister aile, hepsinde o zaman ikinci bir uzmanlık olarak ekonomistlik şart koşulmalı.
Ben mesela iletişim mezunuyum, beni getir daire başkınlığına gerçekten yapamam, diğer vasfım yok çünkü.

Benim bölümü tevhidi tedrisat kanunuyla kapadılar zaman asımından sosyal bilgiler ögrt.

ekonomi demek ben demekkkk.ne alsam zarardayımmmm

Bak burası çokomelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…