- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.561
Sönük balon gibi olan memeler ne olcekÖrneğin 80 a alırsın beden kısmı oturur ama göğüsler sıkışır çünkü sana yada C gerekiyor . Zayıf ve iri göğüslü birin bedeni asagı yukarı 70-75 C-D olmalı
Zaten sönmüş giymesede olurmuşSönük balon gibi olan memeler ne olcek
Bacı valla billa ondan deel alınmam ne alınacam da dıyom ya emeklemeden koşmayak dedım hahahaha misafirlik sonucta ayıp olmasın.PeRRieR bunlar gene iyi ben benim geyik topiğimde yeni uyelere sizi istemiyoruz gidin diyordum sana takiliyorlar alınma
bismillah gene gelmişşşşYok ben yutmadımda sonucta yenıyik diye emeklemeden koşmayak dedımdi çaktırma
Bişey olmaz meme memedir .Sönük balon gibi olan memeler ne olcek
Sen bekarsın herhalPeRRieR gene ortalıkta yoksun gözüm senı tutmadı bılgın olsun ben oyle gorunup kacan üyelere bır kıl olurum bılgın ola
2 şartla seni aramıza alırımmm.1.si gııı demeyeceksin ikincisi de samimi olana dek bacı kelimesi de yasakkkkkBacı valla billa ondan deel alınmam ne alınacam da dıyom ya emeklemeden koşmayak dedım hahahaha misafirlik sonucta ayıp olmasın.
Şimdi nasılllar peki ?Benimkiler bana kücük geliyor büyüttürücem diye ağlıyordum bir ara
Ne guzel etki yaratmışım yaa topikte tililili gelin gııı halay cekekbismillah gene gelmişşşş
Sağlığına duacilarŞimdi nasılllar peki ?
Öyle olmaz kuru kuru , önce bi görüşelim elleselimSağlığına duacilar
niye ne edecen benı bacım nufusunamı alacaksınSen bekarsın herhal
Anam bunlar sımdı bunuda yalnıs anlarvalla o manada demedim 2 bebem bır kocam varda boş degılim yanı. Arada gelır giderim takılın siz
sen öyle sannnnn gıymışşşşş.buraya çokk gelen oldu senin gibi ama barınamadııı.kendi çaldı kendi söylediii sonunda da gittiNe guzel etki yaratmışım yaa topikte tililili gelin gııı halay cekekBenı cok seveceksiniz cok diloy diloy yaylalar sımdı boyle nefrentttt sonra sevgi dostluk
AynılarŞimdi nasılllar peki ?
Benimkini elleyebilirsinnÖyle olmaz kuru kuru , önce bi görüşelim elleselim
Yok sana çöpçatanlık yapacakniye ne edecen benı bacım nufusunamı alacaksın
Ne sitesi ooooooSite çöktü galiba
hıc bulasmasınYok sana çöpçatanlık yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?