geyik bizim işimiz

2 şartla seni aramıza alırımmm.1.si gııı demeyeceksin ikincisi de samimi olana dek bacı kelimesi de yasakkkkk
Bu gıı bacı meselesini rica babında soyleseydın eyvallah. Ama aranıza almak felan cokta onemli degıl artık.Şakasına felan takılıyorum sizide oyle dusundum ama yasak felan nedemek? Geyık sohbeti herkese acık dıye dusundum ama yanılmışım.. Özur... gercekten abartıldı ... Size iyi sohbetler İyi geceler

herkese açık bir konu değil.biz bir kaç iyi arkadaş konuşuyoruz her gün sadece.sana da iyi gecelerrrrr

Sivas yada tokat şivesi mi ? Alınma hemen adı üzerinde geyik yapıyoruz. Ceycey ablamız biraz eli maşalıdır, geçen günde bana dünyanın fırçasını attı

sen öyle sannnnn gıymışşşşş.buraya çokk gelen oldu senin gibi ama barınamadııı.kendi çaldı kendi söylediii sonunda da gitti
Gidilir ceyceycim giderde yanı.Kaybı ne olacakkı..Bır geyık senın sayfanmı.sen nesin yaa ne sanıyorsun kendını. Cok ılgınc gercekten. Şakasına takılıyoruz surda.. Hic derdiniz yoksanırım. Film izliyorum sankı su topıge takıldıgımdan bu yana.. Resmen cocuk gibisiniz. Bır tek bebeklinick bırde Bibibella sagolsnlar hoş karsıladılar.ama sız reeli resmen burda yasıyor acısını buradaki insanlardan cıkarıyor gibisiniz. Neyse.

he heeeeeee

Hayırdır birader.. derdın ne. senın bulasma bıze okey hadı gulum sana ıyı geceler tepem atmasın benım

Ayıp ettiniz hatunlar...
ne ayıbı film.bi sürü geyik topiği var oralara gitsinn.ben rahatsız oluyorumm ilk kez gördüğüm bir üyenin sohbetlerimize katılmasından.bir de aşırı laubali değil mi?bak mor da benim arkadaşım ama kimseye gıııı şu bu demeden ne kadar eğlenceli ve kibar aramıza katıldı

Sivas yada tokat şivesi mi ? Alınma hemen adı üzerinde geyik yapıyoruz. Ceycey ablamız biraz eli maşalıdır, geçen günde bana dünyanın fırçasını attı
Arkadasım cidden şiveli olarak konusmuyorum reelde de . Burda öylesıne takılıyorum kızlara kendı topıgımde de oyle yanı. Birbirimize boyle konusurz :) sivaslı degılim ayrıca :) Birde ılk defa boyle bısey le karsılastım inan ki 2007 den beri takılırım bu siteye. Ama dunden beri şakadır şukadır derken yok yani olmadı. bu eli maşalılık degıl. Bu cok farklı bişey. Ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…