- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.650
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.521
iste bir tane daha memelere ozgürlükcü idealist bir bayanHemen soyunuyorum
Zaten sutyensiz geziyodum tişörtümü cikarcam sadece
Sallanmıyor mu sağa solaHemen soyunuyorum
Zaten sutyensiz geziyodum tişörtümü cikarcam sadece
sevismeye kosmuyoruz aslanim acliktan kosuyoruzYagmur suları süzülürken üzerinden.daha güzel görünür ama sen bilirsin.
Ha dersen ki denize gircem cikcsm ben öyle.
O da olur deniz suyu süzülürken de iyidir iyi
Ben çıplak denize ya da havuza girmeye özenirdim, yaptımYağmurlu havada efsane olur kendine güvenen birisi çıkar elbet akım başlar
Yok canım 100 beden olması lazım sağa sola firlamasi için .Sallanmıyor mu sağa soladikkat et koşarken birinin yüzüne vurmasın
züleyhayı mı hediye ediyorsun yoksa?Benim içimden geldi hediye ediceğim mahcup olunacak bir durum yokki.
NerdeeeeeeBen çıplak denize ya da havuza girmeye özenirdim, yaptım
sevismeye kosmuyoruz aslanim acliktan kosuyoruz
aha ben bıngil bıngılYok canım 100 beden olması lazım sağa sola firlamasi için .
Var mı kız o kadaraha ben bıngil bıngıl
memiklerim hep buyuktu zayifken bile 90 altina dusmedi hicVar mı kız o kadar
Vay canına
Emzirince b cup göğüs bile sağa sola gidiyor.Var mı kız o kadar
Vay canına
Pratik kadın . Hem ekmek yapıyor hem çocuk emziriyor. Şimdiki kadınlar telefon elinde dünya yansa umurlarında değilbabaannem gibi ekmek yaparken koltugunun altindan cocuguna uzatirsin o emer
var kiz 95 falan sanirim 100 de olabilir sudyen takmadigimdan suan bilemiyorumciddi miiii?100 yoktur yahuuu şakadırrr
B cup nasıl sağa sola gider ki . Minnacık şey sonuçtaEmzirince b cup göğüs bile sağa sola gidiyor.
Emzirince b cup göğüs bile sağa sola gidiyor.
geçinemiyorummmm fakirimmm yetmiyorrrrr diye çıplak bağıra bağıra koşan insanları yıllardır bekliyorummm ama nedense yapmıyorlar ayolll.sabır taşları mübareklerrrrAhahah.. Eşime dedim sokakta çıplak koşmak nasıl bir duygudur diye oda ben merak ediyorum yapıcam dedihayali imiş meğer
kucukken tutar koltugunun altina cekerdik, kendisi anlatirdi ekmek yaparken koltugunun altindan babami cok emzirmisPratik kadın . Hem ekmek yapıyor hem çocuk emziriyor. Şimdiki kadınlar telefon elinde dünya yansa umutlarında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?